30.11.2011 seopetriii

TÄNÄÄ LOHJA keskiviikko KAMERAHOROT likat likat.mansikat kirsikat,.HUOMENNA TURKUUN,.!!!,

,..,,.,,.,.

HERÄÄÄTYYYYSSSSSSS!!!!!!!!!!

VITTU MIKÄ POLKUPYÖRÄ HÄH..,

Naisen leveä takapuoli on “yksinkertaisesti hyvä juttu”

Uvvoka Chronicle julistaa, että naisen leveä takapuoli on yksinkertaisesti hyvä juttu! Tässä perustelut:

– Suurin osa miehistä pitää naisen suurta takapuolta seksikkäänä.

– Useimmilla muinaisilla naista esittävillä patsailla on valtava takapuoli: isoa takapuolta on pidetty hyvänä merkkinä jo varhaisissa sivilisaatioissa.

– Tutkimukset osoittavat, että suuri takapuoli vaikuttaa pidentävästi elinikään: mm. sydänkohtauksen ja diabeteksen riskit pienenevät.

– Takapuolen rasvassa olevat anti-inflammatoriset entsyymit voivat itse asiassa auttaa painonpudotuksessa kehon muista osista!

MÄÄ OON TÄYSIN MESSISSÄ KUMPAVAA KAIKKI YMMÄRTÄS TÄNKIN!!!.,,.KUNNON MIEHET TYKKÄÄ KURVISTA,.,.KOIRAT HALUU LUITA.,,.

NIINSEVAA MENEE

VANHEMMAT EI VAA YMMÄRRÄ.,.,.

LOTTOVOITTO KÄTEISENÄÖ VAI MITÄ VITTUA???,..,

AITOO POV PORNOO.,.,??

Jacksonin lääkärille KOVA TUOMIO

Michael Jacksonin kuolemasta tuomittu lääkäri Conrad Murray joutuu vankilaan. Poplegenda Michael Jacksonin kuolemantuottamukseen syylliseksi todettu lääkäri Conrad Murray on tuomittu neljäksi vuodeksi vankeuteen. Tuomari päätti Murrayn kohtalosta Los Angelesissa tiistaina. Jackson kuoli tohtori Murrayn toimien seurauksena, totesi tuomari Michael Pastor perusteluissaan. Hänen mukaansa Murrayn motiiveina olivat raha ja maine. Murray petti luottamuksellisen potilaan ja lääkärin suhteen ja myös valehteli jutun tutkijoille, sanoi Pastor. Tuomarin mukaan kyseessä oli “karmean lääketieteen kierre” sekä jatkuva lääkärin eettisten sääntöjen rikkominen. Tähden perhe oli vaatinut Murraylle kovinta mahdollista rangaistusta. Useita Jacksonin perheen jäseniä oli oikeussalissa seuraamassa tuomion lukemista, mutta hänen lapsensa eivät olleet paikalla. Murray istuu Los Angelesin vankilassa vain osan tuomiostaan eli kaksi vuotta. Syynä on osavaltion vankiloiden ylikuormitus ja se, että hän ei ole syyllistynyt väkivaltarikokseen.

Murray on rahaton

Murray ei pystyne maksamaan Jacksonin perheelle minkäänlaisia korvauksia. Hän oli pahasti velkaantunut aloittaessaan Jacksonin henkilääkärinä, eikä ennättänyt saada lainkaan palkkaa ennen tähden kuolemaa. Lisäksi hän menettänee lääkärinlupansa loppuiäkseen. Vaatimukset jopa sadan miljoonan dollarin korvauksista oli esitetty, mutta tuomari päätti, että korvausasiat käsitellään myöhemmässä oikeudenkäynnissä. Oikeudenkäyntikulut määrättiin Murrayn maksettaviksi. Murray todettiin syylliseksi kolme viikkoa sitten päättyneessä kohuoikeudenkäynnissä. Valamiehistön päätöksen mukaan Murray syyllistyi kuolemantuottamukseen, kun hän antoi Jacksonille voimakasta propofol-nukutusainetta univaikeuksiin. Yleensä valmistetta käytetään ainoastaan anestesiassa ja sairaalaolosuhteissa. Uuteen konserttikiertueeseensa valmistautumassa ollut Jackson oli tiettävästi vaatinut Murraylta lääkettä joka ilta ainakin kahden kuukauden ajan, koska ei pystynyt nukkumaan. Jackson menehtyi aineen yliannostukseen kotonaan kesäkuussa 2009. Murrayn puolustuksen mukaan Jackson oli itse ottanut kohtalokkaan annoksen. Murrayn puolustuksen mukaan lääkärin suurin virhe oli ollut hänen hyväsydämisyytensä, sillä hän ei voinut kieltää unettomuudesta kärsineeltä ja hermostuneelta potilaaltaan tämän vaatimaa lääkettä.

TÄÄNYO NIIN VITUN MONISÄIKEINEN JA KOLMEPIIPPUNEN JUTTU ETTÄ TÄSTÄ VITTU OTA ERKKIKÄ SELVÄÄ,.,.TEKIKÖ TÄÄ LÄÄKÄRI VAA TYÖTÄ KÄSKETTYÄ,.,.?? OLISKO MAIKKELI KUOLLU JOKA TAPAUXESSA??,.,.PITKÖ TÄSSÄ NYT SAADA VAA JOKU SYYLLINEN NIIN SAADAA FANEILLE JA PERHEELLE NS. RAUHA,..,???.,.,.,.,

KÄYTÄ SITÄ PÄÄTÄ.,.,

RAKKAUTTA,..,?

AEVAN IHANIA LIKKOJA AJELULLA.,.,.,RUKIVEER,,..,

REENIÄ NY,.,.

Mies harhaili Lapissa kolme yötä –

Kengät jäätyivät jalkoihin kiinni

Suomalaismies yritti oikaista Norjasta Suomeen mönkijäreittiä pitkin. Kolmekymppinen Etelä-Suomesta kotoisin oleva mies oli “pohjoisen reissulla”, Peräpohjolan poliisilaitokselta kerrotaan. Mies oli liikkeellä linja-autolla, ja hänen reittinsä kulki Tornion, Luulajan, Narvikin ja Stromssan jälkeen kohti Suomea. Viime lauantaina hän jäi Norjan puolella bussista pois väärässä kylässä, ja jäi yöksi paikan ainoaan hotelliin. Aamulla mies päätti lähteä kävellen kohti Suomea ja Kilpisjärveä. Hän ei malttanut pysyä tiellä, vaan päätti oikaista mönkijäreitin kautta. Pahaksi onneksi sumu yllätti miehen tämän kävellessä tunturiylängöllä. Lapissa oli viikonloppuna pakkasta ja luntakin maassa. Varomaton matkaaja oli kuitenkin varustautunut vain lenkkitoissuin ja farkuin.

Helikopteri löysi

Mies soitti sim-kortittomalla kännykällään 112-hätänumeroon. Puhelu yhdistyi juuri ja juuri Saanatunturin linkin kautta Oulun hätäkeskukseen. Hätäpaikannus ei kuitenkaan onnistunut eikä mieheen saatu enää yhteyttä. Suomesta otettiin yhteyttä Norjan poliisin Tromssassa, jossa etsinnät luvattiin aloittaa heti, kun sää sen sallisi. Maanantai-iltana Norjan poliisi ilmoitti, että helikopteri oli havainnut lumesta jalanjäljet, jotka ylittivät valtakunnanrajan kolmen pyykin kohdalla. Tiistaiaamuna rajavartiolaitoksen helikopteri pääsi ilmaan sumun hälvettyä myös Suomen puolella. Mies löytyikin kävelemästä Kilpisjärven ohuelta jäältä. Matkaajan kengät olivat osittain jäätyneet kiinni hänen jalkoihinsa, ja eväänä miehellä oli vain pari leipäpalaa. Hän oli kuitenkin suhteellisen hyvässä kunnossa siihen nähden, että oli viettänyt kolme yötä kylmässä tunturissa kevein varustein. Mies kertoi olleensa matkailutarkoituksissa liikkeellä. Lähdöstään hän ei ollut läheisilleen ilmoittanut. Hänet vietiin terveyskeskukseen saaman hoitoa.

EI JUMALAUTA PIKKU HAPPIHYPPELYLLÄ, MIETISKELY AIVOJENTUULETUS-KÄVELYLLÄ SIINÄ.,.,.,HUURRRRRR.,.,,.

JOO ANTAA MENNÄ VAA JA OTETAA RENNOSTI,.,.

HUH.,,.ÄIJÄ PAINANU MUUTAMAN KUUTION TOSSA,..,

HUIKEE TORVIÄIJÄ.,..,10TUNTII TUOSTA

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Huomenna avautuu taatusti maan erikoisin joulukalenteri Suosikin sivuilla. Käypä vilkaisemassa!

KLIKKAA TÄSTÄ SUOSIKKI X NYGÅRD X JOULUKALENTERIVIDEOO HUH KUINKA HUIKEETA JA EEPPISTÄ JOULUPASKAA!!!!

.,.,.,.,.,.,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (3)

  1. nyt juodaaaaaaaan viiinaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>