26.10.2011 seopetriii

TÄNÄÄ TURKUUN!! keskiviikko KAMERAHOROT KLIK klik PAKKO SANOO “VITUT”

,..,,.,,.,.

NOPEIN PUDOTUS MITÄ,.,.,NUKKUUN KUKKUUUUUU,..,

MUN ELÄMÄ,..,MUTTA SITÄPAITSI KUKA VITTU KATTOO TEEVEETÄ ENÄÄ,..,???

Vankila kuin KESÄLEIRI

Saunomista, hyvää ruokaa, työtä ja kuntoilua. Näin sujuu Matti Nykäsen vankila-arki. Ex-mäkikotka Matti Nykänen, 48, on jo parin viikon ajan suorittanut vankeustuomiotaan Naarajärven avovankilassa Pieksämäellä. Vaikka vankilassa on tiukat säännöt, yksityisyys minimissä ja vapaus tarkoin rajoitettua, Nykäsellä on silti Naarajärvellä lokoisat oltavat. Mies suorittaakin pääosan tuomiostaan lomakylää muistuttavassa avovankilassa. Ex-mäkikotka paljastaa 7 päivää -lehdelle pitämässään blogissaan vankilan ruoan olevan kerrassaan erinomaista.

– Täytyypä muuten kehua paikan eineksiä, ruoka on ihan mahtavan hyvää. Täytyy oikein katsoa, että ei pääse kumpu kasvamaan, Nykänen kertoo.

Kehuja saavat myös painonhallintaa helpottavat liikuntamahdollisuudet. Hyvässä fyysisessä kunnossa oleva Nykänen kertoo hyödyntävänsä niin vankilan pururataa kuin kuntosalia. Urheilun jälkeen onkin mukavaa päästä pesulle. Rantasauna lämmitetään lauantaisin ja osastojen saunat kolme kertaa viikossa. Vankien päivä alkaa kello kuudelta herätyksellä ja aamutoimilla. Tämän jälkeen on vuorossa työtä useiden kahvi- ja ruokataukojen rytmittämänä. Vapaa-aika koittaa kello viideltä, perjantaisin jo aiemmin. Viikonloput ovat vapaita. Työpäivän jälkeen vangit voivat halutessaan harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten kalastusta, melontaa tai puutöitä. Asukkailla on myös käytössään vankilan kirjasto sekä kirjastoauton palvelut. Suunkin saa makeaksi, sillä vankilalla käy kaksi kertaa viikossa kauppa-auto.

Puheluja rakkaalle

Naarajärven vankilan ympäristöstä on pyritty tekemään mahdollisimman siviilimäinen ja miellyttävä. Ikkunoista puuttuvat kalterit, ja vangit saavat työstään palkkaa. Kaikille on talon puolesta oma huone, wc, televisio, radio ja dvd. Nykänen saa tarpeen tullen käyttää myös puhelinta. Mies onkin ollut tiiviissä yhteydessä kihlattuunsa Susanna Ruotsalaiseen.

– Mä sanoin kullalle, että sen täytyy jatkaa ihan normaalia elämää kaikesta huolimatta. Ja liikkua ja urheilla, ihan entiseen tapaan. Se lupasi tehdä niin. Mä sanoin, että kun tiedän hänellä olevan asiat hyvin, niin mulla on hemmetin paljon helpompi olla täällä, Nykänen sanoo Seiskalle.

Vaihtoehtoina ovat vangin kykyjen ja toiveiden mukaan työnteko, ammatillinen koulutus tai kuntouttava päivätoiminta. Nykäsen tuomio oli vuosi ja neljä kuukautta vankeutta.

Lisää aihetta iloon tuonee tieto isoisäksi tulosta. Hymy-lehden mukaan Nykäsen avioliiton ulkopuolella syntynyt 25-vuotias tytär synnyttää esikoisensa joulukuussa.

AIETTÄ TÄÄHÄN KUULOSTAA HYVÄLLE,.,.SITÄHÄN VOIS KUVITELLA ETTÄ TONNE VOIS JOPA MENNÄ VAIKKA VÄLILLÄ “LOMALLE” RAUHOTTUUN.,,.EI KÄNNYKKÄÄ.,EI STRESSIÄ.,SAUNOON ÄIJIEN KANSSA VAA KATO JA SYÖMÄÄN MAHTAVAN HYVÄÄ RUOKAA.,.,.,MM. THAIMAAN VANKILAT ON NIIN VITUN KARUJA JA HIRVEITÄ ETTÄ SIELÄ VARSINKAAN TURISTIT USKALLA EDES TEHÄ MITÄÄ RÖRÖXII.,.,HMMMMMM NIIN JA PITÄSKÖ SUOMESSA OLLA NOITA KUOLEMANTUOMIOITA??? VAI TONNE KESÄLEIRILLE KAIKKIVAA???,.,.MITÄMIELTÄ??.,,.

MÄÄ EN TYKKÄÄ TELTTAILUSTA MUTTA TÄÄ NÄYTTÄÄ KIVALLE,,.LUPAAVALLE.,MUTTA MAHDUTAANKO ME TONNE??

VITTU TALVI VASTA TULOSSA MUTTA ONKO JO KOVIA KESÄODOTUXIA.,.,????

ILOTULITUSTA TUOSTA VAI -ILO.,,.,.

TRANSFOOOORRRRMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!

VÄLILLÄ PITÄÄ VAA SANOO VITUT,..,.,

Näissä ammateissa uhkaa ALKOHOLISMI

Amerikkalaislehti julkaisi listan ammateista, joissa kuolee todennäköisimmin alkoholismiin. Talouslehti Business Insider kävi läpi Yhdysvaltain Kansallisen ammatillisen turvallisuuden ja terveyden instituutin (NIOSH) tietokannasta 11 miljoonaa kuolintodistusta. Sekä valkoisilla miehillä että naisilla baarimestarin ammatti osoittautui alkoholismin kannalta vaarallisimmaksi. Tilastoissa erottuvat selvästi myös perinteisesti runsaaseen alkoholinkäyttöön yhdistetyt merimiehen ja muusikon ammatit. Artikkelin pääpaino on valkoisissa miehissä, sillä he muodostivat aineistosta suurimman osan aineistosta. Listoille pääsivät ainoastaan sellaiset ammatit, joissa alkoholismiin yhdistettyjä kuolemantapauksia oli yli 2 300.

Ammatit, joissa kuolee todennäköisimmin alkoholismiin (huom. eri väestöryhmien tiedot eivät ole vertailukelpoisia):

Miehet:

1. Baarimestari (kuolevat alkoholismiin 2,33 kertaa keskiarvoa todennäköisemmin)

2. Jalkinekoneenkäyttäjä (2)

3. Katontekijä (1,87)

4. Maalari (1,85)

5. Kokki (1,77)

6. Merimies (1,75)

7. Rakennustyöntekijä (1,72)

8. Kipsilevyn asentaja (1,71)

9. Muusikko (1,65)

10. Betoninvalaja (1,65)

11. Huvipuistotyöntekijä (1,61)

12. Maanviljelijä (1,59)

13. Maanmittaaja (1,51)

14. Puutarhuri (1,5)

15. Kokolattiamaton asentaja (1,5)

16. Mainostyöntekijä (1,47)

17. Roskakuski (1,45)

VASTA YHEXÄS.,.,.,EITÄSSÄOO MITÄÄ HÄTÄÄ,..,.,

VOISIN KANS TUIJOTTAA VAIKKA KUINKA PIIIIIIITKÄÄÄÄ.,.,.,

MÄÄ ENO IHM,INEN,.,.MÄÄ OON ALIENI,.,MÄÄOON JO KUOLLU,.,.

ONKO NOI KAIKKI KUITENKI KAIKKI SAMAA PASKAAA,.,.???

AL: Omenahotelleissa rehottaa seksikauppa

Omenahotelleissa myydään seksiä järjestelmällisesti, Aamulehti paljastaa. Pirkanmaan poliisin mukaan Tampereen Omenahotellien prostituutiossa on kyse järjestelmällisestä ja kansainvälisestä parituksesta, Aamulehti kertoo.

– Suurin osa naisista on Nigerian kansalaisia. He ovat maassa Espanjasta tai Italiasta saaduilla oleskeluluvilla. Se on järjestelmällistä toimintaa, jossa parittajat toimivat ulkomailta käsin, sanoo rikoskomisario Ari Luoto lehdessä.

Poliisi iski keväällä Omenahotelleihin, mutta tulokset jäivät laihoiksi. Ulkomaisten päätekijöiden eli parittajien jäljille on vaikea päästä. Prostituoitujen käännyttäminen puolestaan ei Luodon mukaan ratkaise ongelmaa, sillä tilalle tulee uusi seksityöntekijä jopa päivässä. Luodon arvion mukaan nigerialaisia prostituoituja on Tampereella kerrallaan 30-40.

Hotelliketju auttaa poliisia

Omenahotellit ovat ihanteellinen paikka prostituution harjoittamiselle, sillä ne toimivat itsepalveluperiaatteella ilman henkilökuntaa. Omenahotellien toimitusjohtaja Tarja Kivilahti kertoo Aamulehdessä, että yhtiö tekee yhteistyötä Helsingin poliisin kanssa parituksen kitkemiseksi.

KOSKAHAN NE KIELTÄÄ NOI OMENAHOTELLIT.,.,,.????

TVNÄYTTÖ MYYNTIIN TYYLILLÄ MITÄ,.,..VARMASTI MENEE KAUPAX,.,..,”SOPIIKO NOUTO PAIKANPÄÄLTÄ?”,

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA.,,,,,,,,,,,,,..,.,,.,.,.,.,.,.

OSTASIKKO AUTON TÄÄLTÄ.,.,???ONNEX MULLA EIOO KOKO VITUN AUTOKORTTIIII.,,.

.,.,.,.,.,.,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (6)

  1. Markus Haikara

    Jätkä on homo kuten arvelin, teltta perse on miehen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>