12.10.2011 seopetriii

keskiviikko kameraHOROT MORRJESTAA.,,.,huomenna KUOPIO!!

—-

TUOSTA!! NÄTTI FLIPPI.,.,.,SKATE AND DIE,.,.VITTUMUN TEKEE MIELI SKEITTAAAAAANNN,..,.,

VIILENNYSTÄ,.,.???NOHJOO OLI AIKA KUUMA KESÄ MUTTA ENSKESÄSTÄ TULEE VITU VIÄ KUUMEMPI.,,.

Venäläiset varmoja: Lumimies elää!

Venäjän Kemerovon alue julisti maanantaina löytäneensä todisteet myyttisen lumimiehen olemassaolosta.

Tämä lumimies pelottelee kävijöitä Kalifornian Disneylandissa.

Tämä lumimies pelottelee kävijöitä Kalifornian Disneylandissa.
Vuorikiipeilijä Eric Shipton otti vuonna 1951 kuvan jetin väitetystä jalanjäljestä Himalaja-vuorilla.

Vuorikiipeilijä Eric Shipton otti vuonna 1951 kuvan jetin väitetystä jalanjäljestä Himalaja-vuorilla. Kemerovon aluehallitus julkaisi verkkosivuillaan tiedotteen, jonka mukaan lumimiehen olemassaolosta on löydetty “kiistattomia todisteita”. Tiedotteen mukaan tutkijat löysivät Azasskayan luolasta jalanjälkiä ja jopa karvanäytteitä, jotka väitetysti kuuluvat lumimiehelle eli jetille.

– He löysivät hänen jalanjälkiään, oletettavasti hänen vuoteensa ja useita merkkejä, joilla jeti merkitsee reviirinsä. Kerätyt artefaktit analysoidaan erikoislaboratoriossa.

Tutkimusretkelle osallistui tutkijoita Venäjän lisäksi Yhdysvalloista, Kanadasta, Ruotsista ja Virosta. Kemerovon alue on harvaan asuttu Venäjän federaation osa Etelä-Siperiassa. Alueella on jahdattu lumimiestä vuosikausia. Tavoitteena on saada potkua teollisuuteen nojaavan alueen turismiin. Lumimiesväitteestä uutisoivat Pravda ja Hürriyet Daily News.

JAAHAS,.,.,.VITTU SEMIKÄÄ LUMIMIES OLE,..,SIÄ VENEJÄLLÄ ON VAA JOKU SUOMALAINEN KARPAASI JOKA EXY TALVISODASSA NIIN VITTU SEONSE JOKA SIELÄ KÄVELEE,.,..,

MÄÄ OLISIN SEONNU VITTU JOS MÄÄ OLISIN SAANU TÄMMÖSEN KAKUN KAKARANA!!!!!!!!!  HUUUHHHH

NOIN SE MENEE,..,.,JUO ITTES NÄTIX.,.,

TATTOOTA TATTOOTA.,,.KAUHEE TATTOOHIMOT TAAS,..,NIIHINKIN JÄÄ VÄHÄNIINKU KOUKKUU,..,?,.

JUMALAUTA VITTU KALASNIKOV VODKAAA!!!!!!!!

Pizza on paras krapularuoka

Kolmasosa kyselyyn vastanneista pitää pizzaa parhaimpana krapularuokana.

1. Pizza 33 %
2. Kebab 15 %

2. Kebab 15 %
3. Hampurilainen 10 %

3. Hampurilainen 10 %
4. Makkaraperunat 4 %

4. Makkaraperunat 4 %
4. Pekoni ja muna 4 %

4. Pekoni ja muna 4 %
5. Jäätelö 3 %

5. Jäätelö 3 %

KUNHAN SYÖ JOTAIN

Alkoholitutkija Peter Eriksson Helsingin yliopiston kansanterveystieteen osastolta sanoo, että loppujen lopuksi on ihan sama, mitä krapulaan syö.

–  Pääasia on, että syö. Silloin alkoholi joutuu kilpailemaan imeytymisessä ruuan kanssa. Jos ei syö mitään, humalan vaikutus on kovempi ja myös krapula on kovempi.

Tehokasta parannuskeinoa krapulaan ei Erikssonin mukaan ole. Runsas veden juonti, pieni suolainen pala ja sokeroidut mehut saattavat hieman lievittää heikotuksen ja janon tunnetta, muttei pahimpia oireita, kuten päänsärkyä ja pahoinvointia. Näitä voi kuitenkin lievittää päänsärky- ja pahoinvointilääkkeillä.

- Vain lepo ja aika parantavat varmasti.

–  Huonoin krapulanhoitokeino on se, että juo lisää alkoholia. Ainoa tapa välttää krapulan oireet on ennaltaehkäisy: ei juo itseään humalaan. Kun nauttii juomia tarpeeksi hitaasti, maksa ehtii polttaa alkoholia niin, ettei humalaa pääse tulemaan.

Mikä on paras krapularuoka. 17 821 suomalaista vastasi. Kolmen kärki oli selvä. Reippaasti yli puolet vastaajista uskoi pikaruuan vahvistavaan voimaan: pizzoihin, kebabiin ja hampurilaisiin. Niitä saa valmiina, eikä niitä tarvitse huonovointisena valmistaa itse.

Myös nämä saivat ääniä

 • sillimunavoileipä 3 %
 • kiinalainen ruoka 2 %
 • burrito 1%
 • pasta ja kastike 1 %
 • ranskalaiset 1 %
 • salaatti 1 %
 • savustettu kala 1 %
 • smoothie 1 %
 • thai-ruoka 1 %
 • chili con carne 0 %
 • curry 0 %
 • makkara 0 %
 • taco 0 %

Helpotusta näistäkin

Kyselyyn vastanneista 18 prosenttia kertoi saavansa helpotusta krapulaan jostain muusta ruuasta kuin ehdotetuista. Tällaisia olivat muun muassa sushi, stroganoff, läskisoosi, kesäkeitto, hot wings, pyttipannu, suolakurkku, lihapiirakka kahdella nakilla, hapankaalikeitto, makaronilaatikko, kaurapuuro, ruisleipä ja graavi lohi, jogurtti, mustikkakeitto, jauhelihakeitto, perunamuusi ja silakkapihvit, mustamakkara, vesimeloni, vispipuuro, spagetti bolognese, suolasilakka, jäiset mustikat, tuliset nuudelit, kasviksista tehty pirtelö, meetvursti ja kalakukko.

Moni totesi myös, ettei kunnon krapulassa pysty syömään mitään.

PIZZA JA KEPAPPI ON KYLLÄ YYVEET VARSINKI KUN PIZZAN VOI SYÖDÄ IHA KYLMÄNÄKI,..,MUTTA MIXEI TOSSA LISTASSA OLE HOTWINGS KANASIIPIÄ.,.,SEO MUN EHDOTON 3…..!!!!!!!

ONXE SITTE USKONTO.,,.???

NIIN VITTU KOSKA ME MENNÄÄ VITTU KUUHUN KOSKA?????????

JOO HYVÄ SYÄKÄÄ PASKAAA.,.,

KOKEILKAAS,.,

HAHAHAHAHAAAA SORI.,,.HAWKWARD.,.,

KÄYS HAKEE YX VIÄ.,.,.,

PIIRI PIENI PYÖRII JA KAIKKIA VITUTTAA.,.,

……—

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>