10.10.2011 seopetriii

huuuuuuhhhhhh,..,.,,.MAANANTAI MÖLÖÖ `=)/mikäsiänyo?

TOKYO ON UPEE MESTA MÄÄ OON OLLU SIELÄ 3 KERTAA,..,.,

ENNEN HUONE OLI VÄHÄ ERIKU NYKYÄÄÄ…

Steve Jobsin perintö: Keksintöjä vielä vuosiksi

Keskiviikkona kuolleen Apple-johtaja Steve Jobsin työn hedelmistä päästään nauttimaan vielä vuosia.

Haimasyöpään kuollut Steve Jobs oli The Timesin mukaan kertonut kollegoilleen jättäneensä jälkeensä perinnön: Hän oli ideoinut ja visioinut tuotteita ainakin neljän vuoden ajaksi.

Ennen kuolemaansa Jobs työskenteli iCloud-projektin parissa. Pilvipalveluista on ennustettu uutta mullistusta tietotekniikalle, ja luonnollisesti myös Applella on kehitystyössä näppinsä pelissä.

Seuraavan kahden – kolmen vuoden ajan yhtiön tuotteissa on Jobsin käden jälki. Hän on varmistanut, että uusien laitteiden suunnitelmia on tehty jo vuosiksi eteen päin. Niinpä insinöörit Applen tiloissa San Fransiscossa kehittelevät jo uusia iPodeja, iPadeja, iPhoneja ja Macbookeja.

Timesin haastattelemien sisäpiirilähteiden mukaan vuosien 2012 ja 2013 vaihteessa markkinoille tuleva uusi iPhone on Jobsin todellinen perintö, joka muuttaa markkinoita.

Joidenkin arvioiden mukaan Jobsilla oli suunnitelmissaan myös uudistuksia televisiotekniikkaan.

OLISE HUIKEE ÄIJÄ.,.,.R.I.P.

HOMMISSA.

NOSIIIIIS IHA VITUN KÖYHÄÄÄ,..,.,,.,.,.,.,.,.,.,.

VITTU MITKÄ RÄJÄHTÄVÄT VATSALIHAXET,..,

HHAHAHAHAHAHAAAAA,.,..,PINOKKIO RUNKKAAA..

Hän korvaa Makusen: Missikeisarinna

Missikeisari Eino Makusen saappaisiin astuu ensi vuodeksi vaatealan yrittäjä, missikeisarinna Sunneva Kantola. Vaatealan yrittäjä Sunneva Kantola ja Finnartistien Eino Makunen ovat juuri solmineet sopimuksen, jossa Sunneva vastaa koko Miss Suomi 2012 -projektista.

– Minusta tuli nyt missikeisarinna, jotta missikeisari saa rauhassa nauttia vapaaherran päivistään, Sunneva Kantolan naurahtaa lempeästi.

Eino Makunen oli kunniavieraana Sunnevan uuden, Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevan Sunny’s-vaateliikkeen avajaisissa. Tyytyväisesti myhäillyt Makunen on helpottunut, että koko Miss Suomi -projekti on nyt yksissä käsissä.

– Sunneva hoitaa kaiken sponsorihankinnasta alkaen. Hän hoitaa koko Miss Suomi -homman castingista semifinaalin, kiertueeseen ja finaaliin, Makunen täsmentää.

Makunen jutteli pitkät tovit myös uuden Miss Suomi Sara Siepin kanssa.

– Hän on hieno ja yhteistyökykyinen ja -haluinen neitonen, Makunen kiittää.

– Piasta (Pakarinen, kruunustaan luopunut Miss Suomi) en ole kuullut mitään. Kaikkea hyvää hänelle, Makunen toivottaa.

KAITOI MAKUNEN VIELÄ TOSTA SIIVUA OTTAA.,.,??? EIKAISSENY SITÄ TOSTA VAA ANNA JOLLEKKI BLONDILLE.,,.SEVAA ASTUU MUODOLLISESTI POIS NIIN KAIKILLA VALITTAJILLA ON NYT NS. HYVÄ MIELI.,.,.,.,..HMMMMMMM,,.MÄÄ EPÄILEN KAIKKEE VITTU MÄÄEN USKO MITÄÄÄÄ,..,

JOKO VOI KORTILLA MAXAAAA…???

VITUN KÄTEVÄ UUS SAMSONITE.,.,.,KYÄ,..,

PERSETTÄ NAAMAAN TUOSTA.,.,.MÄÄ LUULEN ETTÄ MÄÄ TYKKÄÄN TÄSTÄ,.,

SYDÄN.,.,?? LEPAKKO??.,.,VARJOLIITOO.,.,??? ENMINÄ VITTU TIEDÄ???

“Vanhat hittileffat muutettava kolmiulotteisiksi”

Moni takavuosien suosikkielokuva kannattaa tuoda valkokankaille kolmiulotteiseksi muunnettuna, sanoo James Cameron. Kanadalainen ohjaaja on itse tehnyt elokuvahistorian kaksi tuottoisinta filmiä. Avatar-elokuvan Cameron ohjasi suoraan kolmiulotteisena eli 3D-tekniikalla. Myös hänen aiempi megafilminsä Titanic tulee uudelleen teattereihin 3D-käsittelyn läpikäyneenä.

– Leijonakuninkaan 3D-version hieno menestys lippuluukuilla on herättänyt studiot tajuamaan kolmiulotteisuuden voiman. Tarvitaan vain hitunen tervettä ahneutta, niin epäilykset hälvenevät, leffaguru muotoili nettisivusto TheWrap.comin haastattelussa.

Cameron suostuu myös nimeämään elokuvia, jotka hänen mielestään “voidaan ja pitäisi” ehostaa kolmiulotteisiksi.

– Niitä olisivat filmiperintöön kuuluvat rakastetut tarinat, kuten Star Wars ja Tappajahai.

Hidas työ, upea lopputulos

Cameron myöntää, että suurelokuvan, kuten Titanicin, muuntaminen jälkikäteen kolmiulotteiseksi on hidasta puuhaa, jos työ tehdään kunnolla.

– Mutta muuten uudessa versiossa ei ole mitään mieltä. Kaksi ja puoli -ulotteinen versio ei ole elokuvalipun arvoinen. Työ on tehtävä huolella, ja elokuvantekijöiden on ehdottomasti oltava itse mukana hankkeessa. Jos näin toimitaan, lopputulos on upea.

Titanicin muutostyö kestää Cameronin mukaan vähintään vuoden. Ohjaaja kertoo haluavansa varmistaa etenkin sen, että Leonardo DiCaprion kasvot eivät jää missään filmin kohtauksessa “litteiksi”. Titanic ei välttämättä palaa valkokankaille aivan lähiaikoina. Cameron kertoo viettävänsä suuren osan seuraavista neljästä vuodesta Avatar-tarun parissa. Scifi-filmin on määrä saada kaksi jatko-osaa. Ohjaaja on lähtenyt myös yhteistyöhön Disneyn huvipuistojen kanssa. Floridassa sijaitsevaa Animal Kingdom -puistoa on tarkoitus täydentää Avatar Land -laajennuksella.

– Olemme siinä tiiviisti mukana. Avatar Land saa elementtejä myös saagan kahdesta tulevasta filmistä, ei ainoastaan ensimmäisestä.

VITUN HYVÄ IDEA MÄÄ OON TÄYSIN MESSISSÄ.,.,.,TAXIDRIVER, KUMMISEDÄT, SPACE ODYSSEY 2001, BLADE RUNNER 3DNÄ MITÄVITTUAAAAAA!!!!!!!!!!

MARSSI SINNE MARSSIIN SIITÄ,.,.!!!!!!

NOHMIKÄSIÄNYO.,.?????MITÄPASKAATÄÄNYO,..,,.,

VITTU MÄÄ HALUUN TONNE…,NÄLKÄÄÄÄÄÄÄÄ,.,.

……—

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (4)

  1. Many homework on the continual hunt together with offstage on the path to winning. Definitely not connected, easy to-fall for a consequence of wayside; And not identification, then to a path travel toward the black. wiki.latelierpaysan.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>