30.09.2011 seopetriii

SEINÄJOKI tänää PERJANTAI perseet.,HARD TO KILL.,´huomenna JYVÄSKYLÄ+UTAJÄRVI,.!!!

—-

HUH MIKÄ KALJAMAINOS HÄÄÄÄHHH.,,,.,.,

AIKA HERKUN NÄKÖNEN BURGERI.,.,.,ONKO NÄLKÄ.,.,???

Teki legendaarisen kannen uusiksi “Nevermind-vauva” kasvoi aikuiseksi

Nirvanan Nevermind-albumi on 20-vuotias – kuten myös sen kannessa seteliä tavoitteleva sukeltajavauva.

Spencer Elden ja legendaarinen kansikuva. Spencer kertoo, ettei ole hyötynyt taloudellisesti kuvauskeikasta.

Spencer Elden ja legendaarinen kansikuva. Spencer kertoo, ettei ole hyötynyt taloudellisesti kuvauskeikasta. Spencer Elden oli vuonna 1991 vain nelikuinen vauva, kun hänen isänsä Rick vei hänet kuvauksiin auttaakseen valokuvaajaystäväänsä. Tietämättään isä teki Spenceristä osan populaarimusiikin historiaa.

Nirvanan läpimurtoalbumi Nervermind julkaistiin 24.9.1991. Nevermind oli Nirvanan toinen albumi, jolle ei suotu suuria odotuksia, mutta joka muodostui menestykseksi Smells like teen spirit -hittinsä ansiosta. Noin 30 miljoonaa kopiota maailmanlaajuisesti myynyt Nevermind nosti seattlelaisen vaihtoehtorockin musiikin valtavirtaan. Nykyisin sitä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista rockalbumeista.

17-vuotiaana, vuonna 2008, Spencer palasi tuttuun uima-altaaseen Rose Bowl Aquatic Centeriin Kalifornian Pasadenaan luodakseen kuuluisan kansikuvan uudelleen. Nyt, 20-vuotiaana, hän on itse taideopiskelijana samalla paikkakunnalla.

KYLLÄ KAIKKI KASVAA VANHEMMAX VITTU KUKAAN EI NUORENE.,.,

MORRRJESS ETTÄ NYTO KOMEET TYKIT.,,..,HUH

JOO EISILLE MITÄÄ VOI.,EIKÄ TARVI VITTU VÄLITTÄÄ,.,,.

SAKOT PYÖRÄLLÄ.,,.,.

ÖÖÖÖÖÖÖ HMMMMM,,M,,M,M,M,.,.,.,..,MUN MIELIKUVITUS LAUKKAA TAAS,.,..,

Ohhoh, mikä kansikuva Sara La Fountain

Julkkiskokki Sara La Fountain koristaa tuoreinta Tv Spielfilm -lehteä.

Sara La Fountain on luonut uraa resepteillään.

Sara La Fountain on luonut uraa resepteillään.  La Fountain kirjoittaa blogissaan, että kuvauksissa käytetty mekko vaihtoi yllättäen väriä kuvankäsittelyvaiheessa.

– Alkuperäisesti kuvan mekko oli sininen, mutta he muokkasivat sen punaiseksi. Ei päässyt nyt se teidän monien suosikkimekko kanteen, La Fountain kertoi bloginsa lukijoille.

Saran viimeisen Täydellinen päivä -televisio-ohjelma on myyty 60 eri maahan. Ohjelmasta tehtiin aikoinaan suomen- ja englanninkieliset versiot. Tällä hetkellä kokkiohjelma pyörii Saksassa.

NOH EIHÄN TOSTA SAA VITTUKUVAAN HOTTEJA KUVIA EIKAI SIINÄ MITÄÄN UUTTA OLE,..,., KLIKKAA TÄSTÄ NIIN KERRON LISÄÄ MITÄ MIÄLTÄ OLEN SARA LA MOUNTAINISTA MITÄH,.,.

ONSE YXINKERTASTA JA VITUN HELPPOO SIIS SILLAI.,.,

ILMASTA HERPESTÄ OIS TARJOLLA KUKA HALUUU.,.,???

KOIRANHÄRNÄYSTÄ,..,,ENOMESSISSÄ.,

HIUXET ON KUNNOSSA MUTTA NÄKYYKÖ KULLIKELLO.,.,???

Tältä näyttää uusi kissanainen

Batman-fanit saivat viimein esimakua tulevasta, kun uusimman Dark Knight Rises -leffan päätähdet kuvattiin tiukoissa supersankareiden asuissaan. Uutta Batman-elokuvaa on pyritty kuvaamaan mahdollisimman salassa, mutta kaupunkikohtausten kuvaukset pakottivat Christian Balen ja Anne Hathawayn esiin piilostaan täysissä pukeissa Los Angelesissa. Tuoreet kuvat osoittavat, että tiukkaan nahkaan pukeutunut Hathaway, 28, on Kissanaisena kuuma ilmestys. Räikeästi punatut huulet viimeistelevät vartaloa myötäilevän asukokonaisuuden. Näyttelijätär kantoi sankarin asuaan kuvauspaikalla otoksista päätellen ryhdikkäänä.

Uuden Kissanaisen tyylistä voi bongata myös pikkuruisen terävät kissan korvat. Paparazzien riemuksi kumpikin näyttelijöistä otti kuvauspaikalla tuntumaa myös supersankareiden ajoneuvoihin.

MUA AINA TIÄXÄÄ PELOTTAA NÄÄ LEFFAT MUTTA IHAN HUIPPUJAHAN NÄÄ ON OLLU VAIKKA NÄISSÄ BATMAN LEFFOISSA ON JO OLLU ESIM MICHELLE PHEIFFER KISSANAISENA MIKÄ OLI AIKA VITUN HUIPPU NIIN NYT MIETIN ETTÄ PYSTYYKÖ TÄÄ PLIKKA PISTÄÄ LÄHELLEKKÄ YHTÄÄ HYVÄÄ SETTII,..,????.,,.TOSIN EPÄILIN AIKOINAAN PYSTYYKÖ HEATH LEDGER VETÄÄ JOKERI-ROOLIA PAREMMINKU JACK NICHOLSSON MUTTA HEATH LEDGERHÄN OLIKI VITTU AEVAN VITUN HUIKEE.,.,NOH EIKÖHÄN TÄSTÄ HUIPPUU TAAS TULE.,.,ONNEX ON AINAKI CHRISTIAN BALE KEHISSÄ.,,.

NIIN MITÄ VITUN EROO.,.,.,KAIKKEE PITÄÄ OLLA!!!!!

EIVITTU.,,.SILLÄLAILLA.,.,AINAKI TATTOO ON AINAKIN MENNY TÄYSIN OIKEIN.,.,.,HUH

JOO SHOW VITTU JATKUU JA JATKUU JA VITTU JATKUUUUUUU,..,,.VASTAHAN MÄÄ OON ALOTTANU!!!!!!!

……—

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>