16.09.2011 seopetriii

jaaaaaaaahasss.,PERJANTAI PERSEET ∞$∞ biitsille surffaan moro $©@

BLAKE GRIFFIN PAINAA RAJUSTI DUNKKIII.,.,HUH

TEKEEKÖ MIELI PIZZAAAAA.,.,,.ONKO NÄLKÄ..,.,???mmmmmmmmmmmmmmmmm

Mitä ihmettä nyt, “Sinkku-Saana”?

Jussi ja Saana Parviaisen suhteesta ei ainakaan draamaa puutu. Viimeksi pari viikkoa sitten tuore aviopari oli eron partaalla.

– Ja vaikka naimisiin mentiinkin, niin tuskin on rankka avioero… Eihän meillä ole mitään yhteistä, Saana tilitti blogissaan.

Jo seuraavana aamuna erokirjoitus katosi blogista, ja Saana vannoi rakkautta mieheensä. Nyt Saana on taas julkaissut blogissaan tekstin, joka herättää kysymyksiä parisuhteen tilasta. “Vapaapäivä ja vapaa nainen” -otsikolla varustetun kirjoituksen lopussa nainen kutsuu itseään “Sinkku-Saanaksi”.

– Ja sinkku siis siksi koska haluan elää elämäni omalla tavallani, en muiden määräämällä tavalla. Olen onnellinen kun saan olla juuri tällainen menoluonne ilman että kukaan pidättelee millään tavalla, hän kirjoittaa.

Liekö Saanan sinkkujulistuksen taustalla sitten kolme vuosikymmentä vanhemman aviomiehen viimeviikkoinen blogitilitys. Jussi Parviainen kertoi tuolloin tihkuvansa mustasukkaisuudesta vaimon lähdettyä viettämään iltaa tyttöjen kanssa.

– Älä Saana aloita tuota erillisyyteen loppua jo nyt, kun meillä on niin paljon rikkomatonta rakkautta ja ihana yhteys, hän kirjoitti.

Kiinnostavaa olisi tietää, keskusteleeko pariskunta suhteensa tilasta muutenkin kuin julkisten blogiensa kautta.

HAHAHAAAA,.,.MITENMUSTA TUNTUU ETTÄ TÄSTÄ PARISTA ME KUULLAAN VIELÄ IHAN VITUSTI OLI NE SITTEN YHDESSÄ TAI ERIXEEN,.,??VÄISTYKÄÄ TUXUT JA ARTOT NYT TULEE JUSSI JA SAANA!!.,.,MITEN OIS REALITY-OHJELMA NÄILLE.,,.???? MULLE PROVIKAT KIITOS!!

VAIKKA VÄLILLÄ MENEEKIN HERMO NIIN KYLLÄ INTERNET ON VAA IHANA.,.,.

PETRI ON THE PLEASER ENEMMÄNKI,.,.,

VOLTILLA SEISKAPUOLESTA .,.,.,.,KOMEESTI,..,HUH

SURFFAAN KU SURFFAAN JA BIITSILLÄ KUITENKI.,,.

Antti Tuiskussa? Pakkolevossa!

Sairauden vuoksi keikkoja perunut artisti on murheen murtama. Yksi Suomen suosituimmista poptähdistä, laulaja Antti Tuisku on joutunut perumaan keikkojaan. Solistin oli eilen määrä esiintyä Puolustusvoimien Tattoo 2011 -konsertissa Tampereella yhdessä eri sotilassoittokuntien kanssa sekä koululaisnäytöksessä. Maanantaina aamupäivällä Antti kertoi Facebookin fanisivuillaan joutuvansa perumaan iltapäiväksi sovitun koululaisnäytöksen puolikuntoisuuden vuoksi ja lepäilevänsä illan jäähallikonserttia varten. Tuolloin hän uskoi vielä nousevansa lavalle illalla. Lopulta poppari ilmoitti, että ääni on kadonnut kokonaan, eikä maanantai-illankaan esiintymisestä tule mitään.

– Rakkaat. Oon niin pahoillani, mutta myös tämä iltakeikka osaltani peruuntuu. Oon ihan murheen murtama. Ääni lähti nyt pois ja lepo on ainut vaihtoehto tässä kohtaa. Teen kaikkeni jotta parantuisin loppuviikoksi… Toivottavasti ymmärrätte, Antti kirjoittaa faneilleen Facebook-sivullaan.

Tattoo 2011 -kiertue jatkaa keskiviikkona Tampereelta Turkuun. Kiertue päättyy perjantaina Helsingin Jäähalliin.

JOOO YMMÄRRÄN TOI PERSEESTÄ TOIKU ÄÄNI LÄHTEE,..,EI TUU VITTU MISTÄÄ MITÄÄ.,,.MUTTA ANTIBIOOTTII JA VIINAA ON MUN RESEPTI ANTILLE.,,..,NIILLÄ MENNÄÄÄÄÄÄÄ.,,..,MOSH

ONKO SULLA TALENTTIA,.,.???

TIETOKONESEXIII,..,.,ANNA VAA,..,

PETRI ON KUUMIN LYÖN TEILLE KORVAAN LUURIN,.,..,HALOOOO

VAROKAA ANSOJA.,.,.,

Ben & Jerry’sin uutuus: Maistuisiko Hikiset pallit?

Ben & Jerry’s on julkistanut kiinnostavalla nimellä varustetun uutuusjäätelön.

Suositun jäätelönvalmistajan uutuusmaku on nimeltään Schweddy Balls (sweaty balls tarkoittaa suomeksi hikisiä palleja).

Jäätelö on kunnianosoitus sketsiohjelma Saturday Night Liven klassikkosketsille, jota tähditti näyttelijä Alec Baldwin. Baldwin esitti sketsissä kokkia nimeltä Pete Schweddy, jonka erikoisuuksiin kuului myös Schweddy Weiner.

Ben & Jerry’s tarjoaa Schweddy Ballsia vain rajoitetun erän. Maku koostuu muun muassa vaniljajäätelöstä ja rommista.

BENIN JA JERRYN HIKISET PALLIT,.,.???,..,NO HOMO EI KIITOS.,.,

JAA MISTÄ ÄIJÄT KURKKAAA,.,.??

UPEELLA PAIDALLA ÄIJÄ HEITTELEE.,.,PARHAAT VALHEET

HYVÄÄ PSYCHO LOMAAAA TEILLE KAIKILLE,..,.,

—-

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>