05.09.2011 seopetriii

MAANANTAI MAITUA,.,.,kippis toast TUOSTA

—–

IRAKI TRON.,.,.,VÄHÄNIINKU TRON MUTTA VÄHÄ ENEMMÄ IRAKII TAI JOTAI,..,

HUH AVATAR SNOOP,..,

Moni mies ei halua

Yhä useampi mies kadottaa halunsa – ja uskaltaa puhua siitä.

Sytytän kynttilöitä, pukeudun uusiin alusvaatteisiini ja levitän puhtaat mankeloidut lakanat sänkyyn. Sipaisen miestäni viettelevästi poskelle, mutta hän ei tee elettäkään huomataksensa minut. Joudun menemään yksin nukkumaan, kun mies jää katsomaan olohuoneeseen televisiota. Näin kuvailee Iltalehden lukija. Arviolta noin 20 prosenttia miehistä kärsii jossain elämän vaiheessa haluttomuudesta. Seksologi Leena Hattusen mielestä miesten haluttomuus ei ole enää yhtä lailla tabu kuin aikaisemmin, vaan miehet uskaltavat puhua asiasta. Seksuaalisuus on hyvin herkkä ja monimutkainen asia, jonka taustalla on yleensä aina useampia eri tekijöitä, Hattunen sanoo.

– Syyt haluttomuuteen ovat yleensä joko yksilöllisiä, kuten esimerkiksi ongelmat parisuhteessa, kiire töissä tai stressaava elämäntilanne. Takana voi olla myös hankaluuksia lapsuuden varhaisissa kiintymyssuhteissa.

– Miehet saattavat myös ajautua niin sanottuun hyvän miehen syndroomaan. He haluavat irrottautua naisia kaltoin kohtelevasta machon roolista kokonaan, jonka seurauksena myös seksuaalinen aloitteellisuus saattaa tuntua hankalalta.

Terapiaan tullaan yleensä sitten, kun ongelmat ovat vaivanneet jo pitkään. Terapeutin juttusille tullaan sekä yksin että pariskuntana. Miehet uskaltavat entistä rohkeammin hakea apua, Hattunen sanoo. Haluttomuus voi seksologin mukaan johtaa riitoihin, mykkäkouluun, kiristämiseen ja pahimmillaan parisuhteen tuhoutumiseen.

– Pariskunnan on hyvä lähteä yhdessä purkamaan sitä, mitä toinen ei halua. Onko se seksiä, erotiikkaa, yhdyntää vai esimerkiksi läheisyyttä? Kumppani reagoi siihen, kun toinen ei halua samoja asioita kuin itse haluaa, Hattunen sanoo.

Hattusen mukaan parisuhteessa kumpikaan osapuolista ei ole koskaan velvollinen antamaan toiselle seksiä vasten tahtoaan vain toisen mieliksi. Velvollisuus on kuitenkin ottaa vastuu haluttomuudesta ja ryhtyä etsimään sille syytä ja mahdollista ratkaisua.

– Haluttomuus on yleensä tienviitta johonkin syvemmällä olevaan ongelmaan. Niitä asioita on hyvä pysähtyä miettimään.

– Seksiin ei pidä ryhtyä vasten tahtoaan, mutta omia halujaan voi herättää esimerkiksi sopimalla kumppanin kanssa netti- ja televisiovapaan illan, jolloin keskitytään toisiinsa ja tunnustellaan sitä, mitä tunteita yhdessä oleminen ilman häiriötekijöitä herättää.

EI HALUA,.,.????,..,SIIS MITENNIIN EI HALUA??,..,.,SIIS MÄÄ EN VITTU YMMÄRRÄ OLLENKAA,.,.?

SUKLAA ON KYLLÄ VITUN OVELAA,.,.,.

HAHAAHAAAA,.,.,.,..,

TÄRKEITÄ UUTISIA.,,.TISSIEN TUIJOTTAMINEN ON TERVEELLISTÄ.,.,

UPEETA STEEL PANTHER TAIDETTA.,.,

matkailu

Pohjois-Koreaan turistiristeilyllä

Uudella risteilyreitillä houkutellaan matkailijoita ja sijoittajia eristäytyneeseen Pohjois-Koreaan.

Kiinalainen turistiopas laulaa karaokea laivan ruokasalissa, joka on koristeltu Pohjois-Korean lipuin. Muovisissa pöydissä juodaan olutta ja syödään kuivattua kalaa. Hyttien vessoihin ei tule vettä, tai jos tulee, se on epämääräisen ruskeaa. Tervetuloa laivaan, tämä on risteily pohjoiskorealaiseen tapaan. Köyhyyden kanssa kamppaileva Pohjois-Korea on keksinyt houkutella turisteja avaamalla risteilyreitin Rajinin satamakaupungista Kumgangin vuorelle. Ensimmäiselle matkalle kutsuttiin yli sata toimittajaa ja kasa kiinalaisia matkanjärjestäjiä.

– Laiva kunnostettiin viikko sitten. Mutta se on tehnyt jo yhden matkan Kumgangille ja takaisin. Sanoin että laiva on testattava, jotta tiedämme, että kaikki on kunnossa, kertoo Hwang Chol Nam, Rasonin talousalueen apulaisjohtaja.

Maan luoteisosassa sijaitseva Rason on köyhää aluetta, jota hallitus on yrittänyt elvyttää huonolla menestyksellä. Viranomaiset ovat päättäneet nyt keskittyä kolmeen kasvualaan: rahtiliikenteeseen, kalankäsittelyyn ja turismiin.

Ensi vuodeksi suurempi alus

Arkipäivän elämä pysyy silti yhä turisteilta kätkettynä. Risteilymatkustajat ehtivät ihmetellä Rajinin hiljaisia katuja bussin ikkunan takaa vai hetken. Silloin tällöin harmaa hahmo pyöräilee ohi, pieniä asuintaloja vartioivat johtajien loisteliaat patsaat. Maan entisen ja nykyisen johtajan muotokuvat toivottavat vieraat tervetulleeksi hotellin aulassa.

– Me haluamme pääasiassa nähdä, mitä muutoksia täällä on tapahtunut omaan maahamme verrattuna, sanoo kiinalainen matkailija Li.

Vieraat ovat yhteydessä ainoastaan hotellin henkilökuntaan ja turistioppaisiin. Internet-yhteyttä ei ole, mutta Hwangin mukaan verkon pitäisi toimia syyskuussa – tosin pääsy lienee silloinkin vain yritysten nettisivuille. Pekingiläisessä matkailuyrityksessä työskentelevän Simon Cockerellin mukaan juuri outous ja sulkeutuneisuus houkuttelevat matkailijoita Rajiniin.

– Monet haluavat matkustaa syrjäisiin paikkoihin. Ja turismin näkökulmasta tämä on syrjäisen maan syrjäisin osa, Cockerell sanoo.

Myös risteilyn ideoineen Pohjois-Korean kansainvälisen sijoitusyhtiön apulaisjohtaja Park Chol Su uskoo, että kysyntää riittää.

– Ensi vuonna me aiomme saada suuremman, hienomman laivan, jonne mahtuu tuhat ihmistä. Vuokraamme sen jostain toisesta Kaakkois-Aasian maasta,

Siihen saakka turistit saavat tyytyä Man Gyong Bongin, entisen rahtialuksen ruskeaan, silloin tällöin juoksevaan veteen.

VITTU MÄÄ HALUUN LAIVALLE!!!!!!.,,..,MÄÄ HALUUN SEMMOSELLE KARIBIANLAIVALLE JA VITTU MÄÄ HALUUN TÄLLE KOREA LAIVALLEKKI,.,.SIIS MÄÄ VAA HALUUN LAIVALLE.,.,.,LAIVALLA ON AINA KIVAAA.,,.

KERROSPIZZAAA HUUH,.,.,.ONKO NÄLKÄ??,.,.,.VITTUENITE.,,.

REENIÄ HOROT REENIÄ,.,..,

INTERNET ON IHANA.,.,

TÄÄ ON PAKKO NÄHÄ RESERVOIR DOGS PORNOOO..,??? PAKKO OLLA HYVÄ.,,.

JUST.,.,

Tahdotko? Gene Simmons ja ex-Playboy-malli naimisiin

Kiss-yhtyeestä tuttu rokkari kosi rakastaan 28 vuoden seurustelun jälkeen.

Gene Simmons, 62, muistetaan Kiss-yhtyeen pitkäkielisenä laulaja-basistina. Rokkari tunnetaan muun muuassa tulennielennästä, veren sylkemisestä ja 20 senttiä pitkän kielensä esittelemisestä. Takavuosina mies oli otsikoissa myös naisseikkailuidensa vuoksi. Simmons on julkisuudessa laskeskellut harrastaneensa seksiä yli 4000 naisen kanssa. Nyt hän on kuitenkin vakiintumassa avioliiton satamaan. Mistään salamarakkaudesta ei ole kyse: Simmons ollut yhdessä ex-Playboy-malli Shannon Tweedin kanssa jo 28 vuotta. Pariskunnalla on kaksi aikuista lasta.

Tunteikas kosinta

Simmons kosi kumppaniaan kameroiden edessä Belizessä, omasta elämästään kertovan Gene Simmonsin sukukalleudet -realitysarjan kuvauksissa. TV-kamerat ikuistivat Simmonsin ja Tweedin tunteikkaan hetken.

– Olet ainoa ystäväni, ainoa jota koskaan tulen rakastamaan, Simmons sanoi morsiamelleen Female First -sivuston mukaan.

Aiemmin Simmons on ilmaissut pitävänsä avioliittoa turhana instituutiona. Simmonsin ja Tweedin yhteiselle taipaleelle on mahtunut myös uskottomuushuhuja. Vaikeudet lienevät nyt kuitenkin takanapäin.

AIKAPITKÄÄ SINNITTELI GENE,,.,.,.,ONNEX OLKOO VAA KYÄ SE SHANNON ON IHA HUIKEE NAINEN JA KYLLÄ SE SEN ANSAITSEE,..,.

ONKO NÄLKÄ.,.???? VITTU JEESUSTEIPPIBURGERIII.,.,

TOAST TUOSTA KIPPIS,.,.,.,.

NOSIIIS IHANSAMA.,.,WHATEVAMAN.,.,

—-

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (3)

  1. Ihmettelen kylle4 te4te4 Elli-Maijan ulkone4f6n haukkumista. Vaikka ei he4n siliminpiste4ve4n kaunis ole, niin ihan ne4tti tyttf6 jolla naisellinen vartalo. Kylle4he4n ne tissit Elli-Maijaltakin lf6ytyy, vaikka toisin annoit ymme4rte4e4. Toivoisin ette4 ihmiset joskus kyseenalaistaisivat omat kauneuske4sitteense4, ja ehke4 huomaisivat ette4 kauneutta on monenlaista. Jos viilette4e4 meneme4e4n laput ohimoilla, je4e4 paljon ne4kemisen arvoista sivuille pimentoon. Ja jos luet tuon siteeraamasi kommentin uudelleen, niin voit huomata ette4 siine4 puhuttiin nim.om. ihmisen sise4llf6ste4, ei ulkone4f6ste4. Tuo tissit ja mustat silme4t- lause kai on ihan tarkoitettu ve4he4n kategorisoimaan te4te4 ihmistyyppie4 mite4 kommentoija ei ene4e4 halua ne4hde4. Itsekin odotin kovasti mite4 uutta Elli-Maija tuo taloon, ja pettynyt olen, te4ytyy myf6nte4e4. Ulkone4kf6 ei merkitse te4sse4 mite4e4n. Katsojissa on paljon myf6s meite4 jotka itseasiassa osaavat katsoa sen kuoren le4pi, ja valitsevat suosikkinsa ja inhokkinsa ihan luonteen ja tekojen perusteella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>