29.08.2011 seopetriii

MAANANTAI MÖLÖÖÖ,,.putkihommii TUOSTA.

—–

ENMÄÄNY SILLEE SURFFAUXESTA VÄLITÄ (PAITTI NETTISURFFAUXESTA VITTU ENITEN) MUTTA TÄÄO NÄTTI.,.SURFFI KICKFLIP,..,,.NONIIIII

PILLUNUOLENTA ON KIVAA,.,.

Beyoncé on RASKAANA!

R&B-tähti Beyoncé odottaa lasta.

Beyoncé ei peitellyt kumpuaan.

Beyoncé ei peitellyt kumpuaan. Beyoncé saapui MTV Video Music Awards -palkintogaalaan sunnuntaina pitkässä puvussa, joka paljasti laulajattaren pyöristyneen vatsanseudun. Valokuvaajille iloisesti poseerannut tähti myönsi olevansa raskaana. Hänen edustajansa myös vahvisti uutisen US Weekly -lehdelle.

Beyoncé on seurustellut rap-artisti Jay-Z:n kanssa vuodesta 2002, ja pariskunta meni naimisiin huhtikuussa 2008. Vuosien ajan fanit ja tiedotusvälineet ovat spekuloineet, aikovatko he hankkia lapsen ja milloin.

NONI ELI JAY-Z ON NUSSINU TOTA AINAKI KERRAN ÅKE??,..,EIKU NIIN JOS EI TOI OOKKA JAY-ZN KOSKA SEO DESTINYS CHILD.,.,!!

MARIO JA LUIGI PUTKIHOMMISSA.,.,.,

ONKO NÄLKÄ,..,?? BURRITTOO RANSKALAISILLA,..MMMMM BURRITOT ON HUIPPUJA KUN TONNE WRAPIN SISÄÄ VOI LAITTAA MITÄVAA.,.,,.,

TEKEE MIELI SKEITATA.,.,IHA VITUSTI..,

KUTISTUSTA MIKROSSA.,.,,.TÄRKEITÄ HOMMIA,,

REENIÄ HORO REENIÄ.,.,,.

Anu Saagim poseeraa yläosattomissa

Anu Saagim esittelee jälleen muotojaan virolaismediassa.

Virolaiskaunotar Anu Saagim poseeraa jälleen rohkeissa kuvissa. Yksi kuvista on julkaistu Elu24-lehden verkkosivuilla. Saagim työskentelee kyseisen lehden päätoimittajana. Saagimin yllä on kuvassa alushousut, mutta rinnat ovat paljaat ja ylävartalo valkoisen nesteen peitossa. Saagim kommentoi kohukuviaan MTV3:n Viihdeuutisille.

– Pakko oli näyttää, että kuinka hyvännäköinen olin viisikymppisenä, Saagim selittää MTV3:lle, miksi kuvat otettiin.

Kohujulkkis nähtiin viimeksi Viron Playboyn sivuilla vain ohuet nahkaremmit intiimialueidensa suojana.

ONHA TOI VAA KAUNIS NAINEN JA IHANSAMA ONKO 50VEE VAI MIKÄ VITTU KYLLÄ TOTA KELPAA KATELLA.,.,

MÄÄ SYTYN,.,KYLLÄ SILMÄLASIT ON JOTENKI KIIHOTTAVAA..,.TIÄSSI JOHTUUKO SE MUN LIZ LEMON HIMOSTA.,.,

PAKKO PÄÄSTÄÄ BAILAAN TONNE RIO KARNEVAALIIN JOSKUS.,.,.TEHTÄVÄLISTALLA.,.,,

SORI MUTTA MUN PITÄÄ NYT MENNÄ,.,..

SAMA

Jenni Vartiainen duetoi Loirin kanssa

Jenni Vartiainen järjesti yleisölle jymy-yllätyksen päätöskonsertissaan Kansallisteatterin lavalla. Hän duetoi yhdessä Vesa-Matti Loirin kanssa.

Yleisö ohjattiin teatteriin punaista mattoa pitkin. Niin lavastukseen kuin valaistukseen oli kiinnitetty erityinen huomio, joten Jenni Vartiaisen viimeinen konsertti ennen keikkataukoa tarjosi yleisölle elämyksen koko rahan edestä. Kansallisteatterin lavalla Jenni todisti olevansa nuorten suomalaisten naisartistien ehdotonta aatelia. Hän käytti rohkeasti ääntään toisinaan vain pelkän akustisen kitaran säestyksellä. Lisäksi hän otti lavan täydellisesti haltuun. Myöhemmin hän tunnisti jännittäneensä, mutta sitä ei yleisö huomannut.

Liikuttui kyyneliin. Puolivälissä konserttia Jenni spiikkasi:

– Kymmenen vuotta sitten minulta kysyttiin kenen kanssa joskus haluaisin duetoida. Minulla oli vain yksi nimi ja on edelleen, ja se unelma toteutuu nyt.

Yleisö repesi hurjiin aplodeihin ja nousi seisomaan Vesa-Matti Loirin astuessa lavalle. Loiri suuteli Jenniä poskelle. Taiteilijat esittivät Jennin Halvalla-balladin käsi kädessä. Laulun lopuksi Jenni painoi päänsä kiitollisena Loirin olkapäälle. Näyttämö kääntyi ja vei herraskartanomaiset lavasteet näkyvistä. Konsertin toinen puolisko oli hittitykitystä Missä muruseni on -kappaleesta Mä en haluu kuolla tänä yönä -lauluun. Yleisö seisoi, taputti, lauloi ja tömisteli. Tuskin koskaan on Kansallisessa nähty samankaltaista villiä rock-konserttia. Konsertin päätteeksi Jenni liikuttui.

– Mun sydän sulaa, hän sanoi ilon ja herkisteli kyyneleet valuen.

JOS BEYONCE ON NYT RASKAANA NIIN OISKO SUOMEN BEYONCE JENNI VARSILENKKARIKIN PAXUNA,..,????.,.,VAI MIKÄ TÄÄ TAUKO TÄSSÄ NYTO??

PELATAANKO JOTAI MUUTA ,.,..,???

INTERNET ON IHANA.,,.KISSAT ON MUUTE PERSEESTÄ

LAIVALLA ON AINA KIVAA,..,.,???

—-

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (6)

  1. Kai

    This is exceptionally informatics, crisp and clear. I believe that everything was described in systematic way so that reader can get maximum information and find out several things. http://www.weather.gov

  2. jimmy(nasse setä)

    jepaa..se o tulipalloo ens viikonloppuna…@kokkola..

    • can you do a tutorial for welcome home you by brian littrell? i’ve been trying forever to learn how to play it but can’t seem to get it and you’re videos are so easy to learn from so if you have time can you try to do a tutorial video for it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>