20.06.2011 seopetriii

MAANANTAI HAISTA VITTU PETRI,,FUCK YOUU,.,.tuosta,.,.VITTU MIKÄ NINJA!!!!!!

——

TÄÄO SAN FRANCISCO JA TUOLA POLTETAA RUOHOOOO!!!!!SIIIS RAJUSTI.,,..,.,REPORTTERI IHA PÖLYSSÄ!!!

ONKO NÄLKÄ???,,,MMMMMMMMM     UPEE SETTI….HUH

Tiedemiesten ennuste: Jääkausi vittu edessä!

Auringonpilkkujen vähyys voi viilentää ilmaston, uskovat tutkijat.

Kannattaa nauttia vähän viileämmästäkin kesäsäästä kun vielä voi. Jos tiedemiehiä on uskominen, maailmassa – ja sen myötä myös Suomessa – on edessä minijääkausi. Brittiläisen Daily Mail lehden haastattelemien tutkijoiden mukaan aurinko on ajautumassa epätavalliseen “rauhoittumisen” tilaan. Auringonpilkkujen määrä vähenisi vuoden 2020 jälkeen jopa vuosikymmeniksi. Auringonpilkkujen väheneminen ei ole täysin uusi asia, mutta sitä ei ole tapahtunut sitten 1700-luvun. Auringonpilkut ovat auringossa olevia tummia läiskiä, jotka ovat muuta aurinkoa viileämpiä. Ne ilmaantuvat ja katoavat syklisesti.

Heikko kierto

Asiantuntijoiden mielestä aurinko on ollut epätavallisen hiljainen jo neljän vuoden ajan.

– On suuri mahdollisuus, että aurinko ajautuu jonkinlaiseen tilaan, josta toipuminen kestää kauan, Richard Altrock USA:n Ilmavoimien tutkimuslaboratoriosta toteaa lehdelle.

“Hieno koe”

Spekulaatiot herättävät kysymyksiä siitä, millainen vaikutus asialla olisi maan ilmastoon. Aurinko on mennyt pidennetylle “lomalle” kolmesti lähihistoriassa. Maailman kylmät ajanjaksot ovat ajoittuneet samalle aikavälille.

– Jos ennustuksemme on tosi, voimme seurata hienoa koetta siitä, onko auringolla vaikutusta ilmaston lämpenemiseen, USA:n National Solar Observatoryn (NSO) johtava tutkija Frank Hill liekehtii Daily Mailille.

VITTU TÄÄLÄ ON KOHTA KYLYMÄ LÄHETÄÄ NY VITTUUN TÄÄLTÄ.,,.!!!!!!!!!!

HOROMEKKO….PALA PALALTA,.,..,PIECE BY PIECE SANO SLAYERIKI.,.,.,

MITÄ.

KOREAHULLUT MARSSIII KOMIASTI,,,TÄSMÄLLISYYTTÄ SAATANA

AWESOME DUDE!!!!!

Jon Bon Jovi loukkaantui kesken konsertin Polvitulehdusta isommissakin piireissä?

Bon Jovi-yhtyeen solisti Jon Bon Jovi venäytti polvensa nivelsiteet perjantain konsertissa Helsingin Olympiastadionilla

Vamma ei kuitenkaan ole solistin veljen Matt Bongiovin mukaan kovin vakava. Veljen julkaiseman tiedotteen mukaan Jon Bon Jovin vamma sattui tunnin esiintymisen kohdalla.

“Edes rankkasade ja polvivamma eivät estäneet bändiä viemästä loppuunmyytyä konserttia loppuun”, tiedotteessa sanottiin.

Veljen mukaan fanien ei tarvitse olla huolissaan eivätkä tulevat konsertit ole vaarassa. Bon Jovi esiintyy huomenna Tanskassa.

JAA RUVETAANKO TÄÄLÄ MATKIIN MUA VAI HÄH,.,??? SAISINPA MÄÄKI VITTU SAMAT DROPIT MITÄ JÖNBÖNJÖVILLE ANNETTIIN.,..,

TUOSTA.

REENIÄ HORO REENIÄ

MÄÄ EROSIN KIRKOSTA JANYT KUULUN SLAYER KULTTIIN….

DO YOU BELIEVE.,..,??

Kimin tulot romahtivat

Kimi Räikkönen ei enää löydy maailman parhaiten tienaavien urheilijoiden listalta.

Vielä viime vuonna entinen F1-kuljettaja oli Sports Illustrated -lehden ylläpitämällä listalla sijalla 14. Viisikymmentä nimeä kattavan listan kärjessä komeilee amerikkalainen golf-tähti Tiger Woods, jonka tuloiksi ilmoitetaan 90 miljoonaa euroa. Summasta vain 16 miljoonaa on kilpailuvoittoja, loput ovat peräisin sponsori- ja mainossopimuksista. Kimi Räikkösen asioidenhoitaja Riku Kuvaja ei pidä tulolistan tietoja luotettavina.

– Ne (luvut) ovat ilmasta tempaistuja, hän toteaa.

Kuvaja ei kommentoi sitä, millaista palkkaa ja millaisia sponsorituloja nykyisin rallin MM-sarjaa ajava Räikkönen nostaa.

– Emme ole kommentoineet raha-asioita aiemminkaan, emmekä tee niin nytkään.

Luonnollinen kehitys

On luonnollista, että Kimi Räikkösen tulotasossa on tapahtunut muutos sen jälkeen, kun hän lopetti F1-uransa vuonna 2009. Vuonna 2009 kansainvälisesti arvostettu Forbes-lehti arvioi hänen tienanneen 32 miljoonaa euroa kesäkuusta 2008 heinäkuuhun 2009. Räikkönen oli tuolloin tuloillaan maailman toiseksi parhaitan tienaava urheilija. Edelle kiilasi vain golfari Tiger Woods. Viime vuonna The Post Chronicle -lehti julkaisi urheilijoiden tuloja käsittelevän listan, jonka mukaan Räikkösen ansiot vuonna 2010 olivat noin 34 miljoonaa euroa. Tulolistojen ulkopuolelle jäämistä voi selittää se, ettei vuoden 2007 maailmanmestari nauti sponsoreiden silmissä enää samanlaista arvostusta kuin F1-uransa aikana.

VOE VOE KATEELLISET SUOMALAISET TAAS LASKEE VITTU TOISTEN RAHOJA.,.,.,EIKÖHÄN KIMI PÄRJÄÄ IHAN OK VAIKKA TULOT NYT DRAMAATTISESTI “ROMAHTIVAT”.,.,.,VIIME VUONNA 34 MILLIII NIIN VITTU EIHÄN RÄKÄN TARVI TEHÄ TIÄXÄÄ MITÄÄ.,.,.,..EI TARVI EDES PIERESKELLÄ TÄNNE SUOMEN VERHOKARHUN SUUNTAAN.,.,.,.,

HOUSUT ROIKKUU.,.,MITÄ VITTU SITTE,…,

HAHAHAHAHAHAAAA.,.,..,BÄTMÄÄÄÄÄÄÄNNNN….,.

VITTU MIKÄ NINJA,,,!!!!!!! 360 FLIPILLÄ JALOILLEE JA KÄVELLE TOHO VIÄ VITTU PÄLLISTELEEN ETTÄ VOINY VITTU MOPO HAJOS,,

—–

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>