13.06.2011 seopetriii

HUH VIIKKO KÄYNTIIN janyt maanantai MAITOO,,läppäsy TUOSTA!!

——

TUTTUA BIISIÄ.,,.EIKÖOOKKI,,??

SUPER MARIO TÖISSÄ JA VAPAALLA..,,MITÄH,..,.

Tässäkö oudoimmat kesätapahtumat?

Kesällä pilkitään, urheillaan suolla ja ahmitaan chiliä.

Eukonkanto, saappaanheitto ja suopotkupallo ovat jo osa suomalaista kansanperinnettä. Erilaisia kesätapahtumia yhdistää kilpailuhenkisyys ja leikkimielisyys, eikä sellaista lajia tunnu olevankaan, missä suomalaiset eivät keksisi järjestää maailmanmestaruuskilpailua. Tänä kesänä maailmanmestaruustitteliä voi havitella muun muassa käpylehmäkilpailussa, chilinsyönnissä ja rautakankikävelyssä. Rautakankikävely on sauvakävelyn rautaisempi muoto, jossa sauvojen sijaan vauhtia kävelyyn annetaan rautakangilla. Erikoiset kilpailut eivät ole mitään satunnaisten kylähullujen illanviettoja, vaan tapahtumiin tulee osallistujia ympäri maata, joihinkin myös ulkomailta.

VITTUMIKÄ KYSYMYS!!! ONKO ?? OLISKO?? VAI EIKÖ OO??.,.EIHÄ NÄÄ MEILLE MITÄÄ OUTOJA OLE KU NÄITÄHÄN ON PAINETTU MENEEE JO MONTA VUOTTA??.,.,,.,ÄÄÄÄÄÄRRRGGHHHÄÄ.,.,MUTTA TOI CHILINSYÖNTIKISA OIS SIISTI KATTOO..,.,HAHAHAAAA.,.,.,KYLLÄ VITTU HULLUJA SUOMALAISIA !!!!!!!!!!!!

HYVÄXYTTY,,,VITUN UPEE PAITAA.,.,.,.,

REENIÄ HORO REENIÄ NY!!

HUH MIKÄ KOLIKKOTEMPPU,,..,PITÄÄ VARMAA TESTAAA.,,.

MAHASSA KOLOTTAA IHAN NIINKU VAJE TAI VAKO,,,SIIHEN MAHTUS TUOSTA PARI PIKKUTACOOO…..MEXICOLAINENRUOKA ON TÖRKEEN HYVÄÄÄ,..,

Ozzy viilensi yleisön

Pimeyden Ruhtinas tarjoili kattavan hittikavalkadin Sauna Open Airissa.

Metallimusiikin ystävien kesäkauden avajaisia vietettiin perinteiseen tapaan Tampereen Eteläpuistossa. Noin 8 500 innokasta fania oli saapunut seuraamaan illan pääesiintyjää, 62-vuotiasta Ozzy Osbournea. Ennen itseoikeutettua Pimeyden Ruhtinasta päälavalla esiintyi saksalainen Helloween. Ozzy aloitti puolitoistatuntisen keikkansa vahvasti. Ensimmäisenä kappaleena kuultiin I don´t know ja heti perään aikanaan suuren kohun herättänyt kappale Suicide Solution. Biisin aikana Osbourne kasteli yleisöä vesiletkulla, mikä tulikin tarpeeseen, sillä hellesää kävi monen hevidiggarin voimille.

Konsertti jatkui seuraavat 40 minuuttia vanhoilla klassikoilla. Ohjelmistossa kuultiin muun muassa Bark at the Moon, Mr Crowley ja Shot in the Dark, jonka jälkeen Ozzy jätti lavan kitaristi Gus G´n ja rumpali Tommy Clufetosin käsiin. Ilmeisesti kyseessä oli Ozzyn kaipaama hengähdystauko, sillä kaksikon hieman teennäisen oloinen sooloilu kesti reilut 10 minuuttia

Soolorevittelyn jälkeen ilmoille raikui Black Sabbath -klassikko Iron Man. Sabbathin ystäville tarjottiin lisäksi vielä kappaleet Fairies Wear Boots ja illan viimeisenä kappaleena esitetty Paranoid. Esityksen päätyttyä Ozzy yhtyeineen poistui lavalta reippaiden aplodien saattelemana.

VITTU MUA REHELLISESTI VITUTTAA ETTEN PÄÄSSY KATTOON OZZYY VARSINKI KU TÄÄLÄ TAMPEREELLA JA OIS OLLU TÄYDELLINEN ILMAKIN JA KAIKKEE.,,.VITTU TOI SEN SETTI LISTA KUULOSTAA KANS HUIKEELLE VITTU!!!!!

HUH AIKAMOISTA AVATARTATTOOTA.,.OLIHA SENY VITUN HUIPPU LEFFA MUTTA ENMÄÄ NY TIÄ ONKO SE NOOOIIINNN HUIPPU,.,.???.,.,.

BLUES BRTOHERS LÄTTYY,..,,.MMMMMMMMMM.,.,

KATY PERRYÄ DEATHMETALLILLA HÖYSTETTYNÄ….MITÄ MIELTÄ???

KOMEESTI MENEE ALAS,.,.,.,.NÄTTIÄ…

“Yksi äärimetallin pahamaineisimmista”

Seth Putnam on kuollut

Musiikillisella urallaan järkyttänyt ja raivostuttanut Seth Putnam on kuollut.

Seth Putnam (1968 – 2011) tunnetaan parhaiten vuonna 1988 perustetusta yhtyeestään Anal Cunt. Putnam kuoli lauantaina huumeiden yliannostuksesta johtuneeseen sydänkohtaukseen 43-vuoden iässä. Putnamin kuoleman vahvisti Blabbermouthille yhtyeen tiedottajan tehtäviä hoitava Kim Kelly.

– Seth Putnam, yksi äärimetallin pahamaineisimmista muusikoista, grindcoren GG Allin, on menehtynyt sydänkohtaukseen, Kelly kertoi.

Häneen mukaansa Anal Cunt työskenteli juuri studiossa, joten Putnamin tuotoksia saatetaan vielä julkaista postuumisti. Grindcore-yhtye Anal Cunt tunnetaan lyhyistä kappaleissaan, joissa pilkataan ja ivataan jotakuinkin kaikkea mahdollista. Poliittinen epäkorrektius olikin Putnamin tuotannon punainen lanka. Kappaleiden nimet Ha Ha, Your Wife Left You, Being Ignorant Is Awesome ja Your Family Is Dumb edustavat yhtyeen tuotannon kevyempää päätä. Anal Cunt teki kuitenkin myös levyn Picnic of Love, joka sisältää harmittomia rakkauslauluja. Vuonna 2004 Putnam joutui sairaalaan ja koomaan syötyään yliannostuksen unilääkettä crack-kokaiinin, heroiinin ja alkoholin nauttimisen lisäksi. Vaikka lääkärit olivat jo menettää toivonsa, Putnam toipui. Hän ehti käsitellä koomaa kappaleessaan You’re In a Coma ennen sairaalaan joutumistaan. Jälkeenpäin hän totesi osuneensa oikeaan.

– Koomassa oleminen oli juuri niin typerää, kuin kirjoitinkin sen olevan, Putnam kertoi.

Kim Kelly muistuttaa, että järkyttävästä ja ristiriitaisesta musiikkituotannostaan huolimatta Putnam oli ihminen, jolla on ystäviä ja perhettä.

– Mies eli ja kuoli omien sääntöjensä mukaan. Jos jostain, häntä voi kunnioittaa siitä.

SIIS HUH KUINKA RAJU ÄIJÄ.,.,.,.,.

BIEBER BABY TYKKÄS TOSTA KUITENKI,,.,..

JA VIELÄ KERRAN,,,JA VIELÄ KERRAN JA VIELÄ KERRAN JA VIELÄ KERRAN,,..KAUNISTA KAUNISTA.,,.,MÄÄ TAIDAN KATTOO TÄTÄ KOKO LOPPUPÄIVÄN.,.,.,

KHYYLLÄ FACEBOOK ON HUUMETTA..,,.,

THEY SEE ME ROLLIN….,,

—–

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (3)

  1. Macezor

    Huhhuh toi Bikini.spin muija on IHAN SICK!!
    Huhhu tollanen muija vittu saa ihmeitä tapahtuu!!

    Instant boner! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>