27.05.2011 seopetriii

tänää LAUKAA.,!! PERJANTAI pERsEEt!!!,..,maitoo lettiin? huomenna PARIKKALA!!

SIMPSONS X BIG LEBOWSKI.,.,TAIDETTA.,.,..,!!

MITÄS ME TÄNÄÄ KOKATAA ?? AIETTÄ.,,..,

Näin syntyy Nurmisen ilmaveivi!

Iltalehti sai ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Pasi Nurmisen epäonnen kenkiin.

Testikävely suoritettiin sisätiloissa, sillä maailman tunnetuimpiin kuuluvaa kenkäparia ei haluttu altistaa vaaratekijöille Helsingin vilkkaasti liikennöidyillä ja paikoin huonokuntoisillakin kaduilla. Ensimmäinen vaikutelma kengistä on, että niillä on kävelty ja paljon. Pohjat ja kantapalat ovat melko hyvässä kunnossa, mutta selkeitä kulumajälkiä on niin kenkien sivuissa kuin jalkapöydänkin kohdalla.

– Kengät otettiin käyttöön ennen kisoja ja niillä mentiin koko reissun ajan. Niillä on kävelty useita kilometrejä, Pasi Nurminen vahvistaa.

Pahimmat vauriot ovat vasemmassa kengässä. Kengän kärjen nahkapinta on paikoin nirhautunut rikki millimetrin syvyydeltä ja pohja on irronnut melkein puoliväliin saakka. Nurmisen mukaan juuri repsottava pohja aiheutti huikeat mittasuhteet saavuttaneen kaatumisen Helsinki-Vantaan lentokentällä.

– Olen nähnyt kengät vain kuvissa. Niiden perusteella näyttää siltä, että Nurminen on kävellyt Bratislavasta Helsinkiin. Normaalikäytössä kenkämme eivät mene tuohon kuntoon, kengät valmistaneen Pomarfin Oy:n toimitusjohtaja Jarno Fonsen naurahtaa.

Mattovaara!!!!

Toimistohuoneen lattialle liikkuminen sujuu kengillä vaivatta, sillä niiden taipuisa pohja ja pehmeää nahkaa oleva päälipinta tottelevat hyvin jalan liikettä. Lisäksi kumipohja takaa tukevan pidon lattialla ja kevyt rakenne tekee kävelystä helppoa. Pienen tutusmiskävelyn jälkeen huomio kiinnittyy mallille tyypilliseen kärkeen, jossa pohja tulee puolisen senttiä kengän yläpintaa pidemmälle. Juuri tässä piilee kompastusvaara, sillä kärki solahtaa helposti esimerkiksi hieman kohollaan olevan matonreunuksen alle. Kompastumisherkkyyttä testattiin oikealla, MM-kisareissusta ehjänä selviytyneellä kengällä. Tulos tukee Pasi Nurmisen kompastusmisselitystä hyvin, sillä noin joka toisella kerralla jopa ehjän kengän kärki jäi vaarallisesti matonreunan alle.

Ei aurinkolaseilla!!!

Kengät testattiin myös portaikossa. Tulos oli lattiatestin kanssa muuten sama, mutta alaspäin kävellessä kompastumisriski kasvoi selvästi. Aurinkolasien käyttöä ei suositella porraskävelyn yhteydessä, sillä ne heikentävät näkyvyyttä merkittävästi. Yhteenvetona Iltalehden testiryhmä toteaa kohukenkien soveltuvan hyvin arkiseen käyttöön etenkin sisätiloissa. Mutta mikäli odotettavissa on kunniakävely punaisella matolla, kannattaa kisamatkalle varata mukaan pyöreäkärkiset, kaatumisesteillä varustetut kengät. Kypärää unohtamatta.

KOKEILKAA SAMALLA TOI NYGÅRD ILMAVEIVI-BUSSINKATOLTA.,.,.,.,.,

VITUN NÄTTIÄ SUPERMARIO TATTOOTA.,.,.,

TOTTAMUUTE,.,..,

VITUN RAJU ÄIJÄ,.,.MUTTA ÄLKÄÄ VITTU MENKÖ HEIKOILLE JÄILLE!!!!!!!!!

EIKIITOS,.,.,.

Seiska: Tauskin vaimo iski nuoren BB-tähden

Tauskista eroava vaimo Virpi Kätkä iski 16 vuotta nuoremman miehen, kertoo 7 päivää -lehti.

Seiska kertoo, että Virpi ja Risto Kuoppala bongattiin helsinkiläisestä yökerhosta läheisissä tunnelmissa.

– Kyllähän me julkisella paikalla kuitenkin olimme läheisissä merkeissä. Eihän siinä mitään, olen nyt vapaa tekemään mitä haluan, mutta emme me kuitenkaan seurustele, lähinnä tapaillaan, kommentoi Virpi MTV3:lle.

Puuma-nimitys huvittaa Virpi Kätkää. Tauski ja Virpi menivät naimisiin 2003. Heillä on kaksi lasta. Tauski on jo ehtinyt mennä kihloihin kohukaunotar Henna Tuomisen kanssa.

HAHAHAAAAA..,.,MÄÄ EN YMMÄRRÄ MIX PUHUTAAN BB-TÄHTI?RISTOSTA KUN ÄIJÄLLÄ ON KUITENKI NIIN HÄRKÄNE NIMI KU JOHNNY MCMETAL!!!!!,,.,..,SARVET ESIIN!!.,.,TÄÄO HYVÄ NÄILLE MOLEMMILLE.,.,SIIS JOHNNYLLE JA PUUMALLE,..,,.HYVÄ TAMPERE!!

ALKOHILISTIT ON SURKEITA.,,.,.

MITÄ,.,.,.

HETKONE MITÄSÄÄSANOIT ETSÄÄ VOI SANOO MULLE SIIS MITÄÄÄH,.,.

LISÄÄ LÖYLYY.,,.,..,

Oscar-voittaja suunnittelee elokuvaa Osamasta

The Hurt Locker -ohjauksestaan Oscarin saanut Kathryn Bigelow suunnittelee elokuvaa Osama bin Ladenista.

Ohjaaja Kathryn Bigelow ja käsikirjoittaja Mark Boal olivat aloittaneet Osama-elokuvan suunnittelun jo ennen terroristijohtajan kuolemaa.

– Bigelow ja Boal ovat kehittäneet projektia vuodesta 2008 ja aikovat sisällyttää viimeaikaiset tapahtumat elokuvaan, Sony Pictures Entertainmentin edustaja lausuu tiedotteessa.

Sen mukaan elokuvassa keskitytään Osama bin Ladenin vangitsemiseen tai surmaamiseen tähdänneeseen pitkään etsintään.

– Osama bin Ladenin kuoleman myötä tämä elokuva ei voisi olla merkityksellisempi. Kathrynilla ja Markilla on erinomainen perspektiivi joukkoihin, jotka metsästivät maailman etsityintä miestä, Sony Picturesin Amy Pascal lausuu.

Käsikirjoittaja Mark Boal työskentelee myös tutkivana journalistina. Kathryn Bigelow voitti viime vuonna Oscarin parhaasta ohjauksesta The Hurt Locker -elokuvallaan, joka kertoo Irakin sodasta.

TOI HURT LOCKER OLI NIIN HUIPPU LEFFA ETTÄ PAKKOHAN TÄSTÄKIN HYVÄ ON TULLA VAIKKA AIKA MIELENKIINTONEN AIHEPIIRI ONKIN.,.,.,HMMMMM.,.,ODOTAN INNOLLA!!!

AMMUN ÄMMILLE MAITOO LETTIIN,.,..,

JAA-A

MORO

VESILEIKKII.,..KOKEILLU 12 KERTAA JAVITTU KAUHEET VESIVAHINGOT VOI PERKELE..,.,.,

—-

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>