11.05.2011 seopetriii

seonäääs KESKIVIIKKO KAMERAHOROT,,,EROTIIKKAA ETÄNÄ? tuosta..

——

JOSNY PARI KOSSUGLÖKII JUANU,,,..

HAHAHAHAHAAAAAAA,,,,,VITSI…

HUMPPAAA HUMPPAAA..,,,

IKE Kihloihin!

Ilkka Kanerva on kihlautunut pitkäaikaisen kumppaninsa Elina Kiikon kanssa,. Hyväntuulinen Ilkka Kanerva otti Iltalehden onnittelut iloisena vastaan.

– Tämä on hienoa asia, Kanerva kommentoi kihlaustaan.

Kihlauksesta kertoi ensimmäisenä Verkkouutiset. Kanerva kertoi Verkkouutisille vaihtaneensa elämänkumppaninsa kanssa kihloja “äitienpäivän ja EU-päivän melskeissä”.

– Tämä oli nyt tällainen ratkaisu, mies kommentoi sivustolle.

Pitkään yhtä pitänyt pariskunta on aiemmin kertonut, etteivät he suunnittele kihloja tai häitä. Yhteisiä vuosia on takana jo yksitoista. “Pelkäsin menettäväni Elinan” Viime syksynä Kanerva avautui tekstiviestikohujensa vaikutuksesta pitkään suhteeseen.

– Totta kai pelkäsin menettäväni Elinan. Olinhan aiheuttanut ongelmia. Ei ole oikeutettua pitää kenenkään olemassaoloa rinnallaan itsestäänselvyytenä. Eikä kukaan voi omistaa ketään, Ilkka Kanerva pohdiskeli Me Naiset -lehden haastattelussa lokakuussa.

Asiaa jouduttiin puimaan pitkään. Elina Kiikko on lausunut, että suhde on kohujen jälkeen lujempi kuin koskaan. Ilkka Kanervalla on edellisestä liitostaan kaksi aikuista tytärtä, Elina Kiikolla teini-ikäinen tytär.

JOOO.,,.,.ONSE VITUN UPEETA.,.,ELINA KIIKO ON SULKENU SILMIÄNSÄ JA NIELLY KAIKKEE PASKAA 11VUODESSA ETTÄ SITÄ EI VARMAA TAJUU KUKAA.,.,MUTTA NYT SE SITTEN KAI “PALKITTIIN” KUN SAI “KESYTETTYÄ” KIHLOIHIN ILKKA ” IM NOT A PLAYER I JUST TEXT A LOT” KANERVAN,.,.,.ONNEENYSITTE.,.,

ÖÖÖÖ NOSIIS MITÄNÄITÄ VÄREJÄ NYO,..,.,.,???

KALAJUTTUJA…KAHEN TONNIN SIIKA.,.,.

ONKO NÄLKÄ???..,,..5826 KALORIA,,,TUOSTA

JAJOS JÄI VIELÄ NÄLKÄ NIIN TUOSTA VIELÄ BURRITOBURGERI VIELÄ KYLKEE….

Seksiseuraa löytyy harvoin suoraan baarista?

Sinkun kannattaa pitää silmät auki arkielämän tapaamisissa, sillä useimmiten seksikumppani löytyy entuudestaan tutuista piireistä.

Pois netin ääreltä ja baarista, jos haluat seksiä. Työkaverin kanssakin flirttailu kannattaa tilastojen valossa unohtaa.

– Se ei ole se tavallinen tarina, Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula viittaa ajatukseen kosteasta baari-illasta.

Jos haluaa seksikumppanin, kannattaa pitää silmät auki arkisissa tapaamisissa. Vaikka viidennes löytää seksikumppaninsa baarista, useampi suomalainen on tuntenut kumppaninsa jo aiemmin, selviää seksuaalista hyvinvointia edistävän RFSU:n kyselytutkimuksesta.

– Ihmisiä tavataan luontevasti niissä arkielämän piireissä missä liikutaan. Toki työelämästäkin löytyy silloin ehdokkaita, Kontula sanoo.

Kontulan mukaan tilastoissa voi näkyä myös se, että varsinkin nuorilla on suhteita, joissa harrastetaan seksiä tutun ihmisen kanssa mutta ei haluta sitoutua kumppaniin.

– Ei pyritäkään luomaan vakisuhdetta, Kontula luonnehtii jonkinlaista trendiä.

PASKANMARJAT.,,.,.KOSKA POHJUSTUS-ALKUKIVITYSHÄN NIMENOMAA TEHÄÄ EKA NETISSÄ.,.,ELI ENSIN PELI AUKI.,,SITTE PIDETÄÄ SILMÄT KORVAT AUKI ETTÄ MISSÄ AUKEE NE KUULUISAT TIÄXÄÄ KUSILIHA-SAXET !! .,,.MUTTAJOO KUKIN TYYLILLÄÄN.,.,JA OMALLA PAINOLLA.,,..,

KISSOJA…TOTTAMUUTE,,,

OIKEESTI NY,,,

COWBOY WAY NOVITTU TOTTAKAI HELLYEAH…,,,

SELITTELY EI RATKASE MITÄÄ,.,.,.FAKTA,..,

KUTITTAAKO ????

Etäerotiikan uusin ulottuvuus:

Japanilainen nettipusu!

Pian voi nauttia kunnon kielisuudelmasta ilman toisen ihmisen kosketusta.

Japanilaiset keksivät helpotusta niille, jotka kaipaavat pusuttelua, mutta ovat etäällä mielitietystään. Kyseessä on pusukone, joka välittää suudelman lähettäjältä vastaanottajalle internetin välityksellä. Käytännössä tämä tapahtuu niin, että suudelman lähettäjäosapuoli ottaa ulkoisesti alkometriä muistuttavasta pusulaitteesta roikkuvan muovisen ulokkeen suuhunsa ja liikuttaa sitä kuten kielisuudelmassa. Laite lähettää liikkeen vastaanottajan kojeeseen, joka toistaa sen identtisenä hänen kieltään vasten.

Laitteen kehittäneestä tokiolaisesta Kajimoto Laboratorystä kerrotaan, että pusukone on vasta esileikkiä siihen, mitä ihmiset voivat tulevaisuudessa tehdä toisilleen internetin välityksellä. Pusukone mahdollistaa etäsuhdetta elävien parien fyysisen kanssakäymisen tietoverkon välityksellä. Lähetetyn suudelman voi myös tallentaa ja toistaa uudelleen ja uudelleen. Laboratorio suositteleekin sitä esimerkiksi julkkiksille, jotka voivat laitteen välityksellä tarjota nauhoitettua suudelmaansa faneilleen. Kehittäjä ymmärtää, että kovan muovitikun pyörittely ei välttämättä vastaa kaikkien mielikuvaa kiihkeästä suudelmasta tai läheisyydestä.

– Pussailun elementit ovat maku, tapa hengittää ja kielen kosteus. Jos pystymme luomaan nuo vaikutelmat, uskon, että meillä on käsissämme melko voimakas apuväline, laboratoriolta kerrotaan.

JUMAVITUNLAUTA NOI JAPSIT ON SEKASI.,,..MUTTA TOISAALTA AIKA HUIPULLA TAVALLA SEKASI HAHAHAA,..,MUTTA KYLLÄHÄN NIINKU IHAN SIIS SANANA JO NAURATTAA “ETÄEROTIIKKA” HAHAHAHAHAHAHAA EIVITTU OIKEESTINY.,.,SIIS EROTIIKKAA ETÄNÄ.,.,.,.,HAHAHAA,..,

SLEEP WITH THE FISHES???? EI EI MILLÄÄ KATOKKU LEEGOT TIÄXÄÄ KELLUU,,,,VOI KUSI.,.

VAROTAAN LIUKKAILLA JÄILLÄ..,,

PARKKEERAUS,,,TUOSTA…

—–

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comment (1)

  1. Marko Uusitalo

    Huhhuh… Siis toi humppa pätkä…
    Toi muija on niin HOT, niin tajuttoman/käsittämättömän PRO HUMPPAAJA! :P

    LIKAT OTTAKAA OPPIA! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>