06.05.2011 seopetriii

tänää IISALMI PERJANTAI PERSEET.!!!-huomenna LAPPEENRANTAA HUH.,.too much-?.,

——

TUKEHDUXÄÄÄ,.,.,.??

NIINNO.,,..,TOTTAMUUTE.,.,.

OLE LAISKA – saat enemmän aikaan

Älä vastaa kaikkiin puheluihin ja lähde töistä ensimmäisenä. Yllätyt, miten paljon enemmän saat tällä metodilla aikaiseksi.

Tohtori K. Anders Ericcson kumoaa tutkimuksellaan yleisiä harhaluuloja siitä, että raskas työpäivä tarkoittaisi myös raskaita tuloksia. Ericcsonin vastaus Business Insiderissa on työskennellä intensiivisemmin, mutta vain lyhyitä jaksoja kerrallaan. Silloin tehdään vain yhtä hommaa eikä vastailla kännykkään tai kurkita sähköposteja kahden minuutin välein. Tärkeintä on fokusointi eikä jokapaikanhöyläys. Olennaista tohtorin mielestä on pitää kunnollinen tauko aina ennen seuraavaa työjaksoa. Ericcsonin tutkimus on mannaa niille tuhansille suomalaisille konttorirotille, joiden työpäivää rikkovat työtoverit, pomot, kännykät, meilit ja turhanpäiväiset palaverit.

Ericcson väittää, että keskittymisen salliminen on myös työnantajan etu. Se tuo lisää tehoa ja parantaa lopputulosta. Tutkimustuloksista kerrotaan arvovaltaisessa  Psychological Review -julkaisussa. Ericcson ryhmineen tutki muun muassa muusikoita. He havaitsivat, että viulistit jotka harjoittelivat tietoisesti  4 tuntia edistyivät paremmin kuin 7  tuntia laiskasti harjoitelleet kollegansa. Parhaat viulistit harjoittelivat vain kahdesti: tiukasti juuri ennen lounasta ja toisen kerran hetken iltapäivällä.

Tutkijat havaitsivat, että muissakin ammateissa toimivilla menestyvillä ihmisillä oli samanlainen tavat. Timothy Ferriss antaa samanlaisia neuvoja bestsellerissään  ”The 4-Hour Workweek!. Hän painottaa Pareto-periaatetta, jonka mukaan  80 prosenttia tuotoksesta tulee 20 prosentin panoksella. Myös Steve Robbins antaa samassa Business Insider -julkaisussa neuvoja, kuinka saattaa keskeneräiset projektit kunnialla maaliin.

Olennaiseen keskittymisen lisäksi Robbins kehottaa ottamaan itseään niskasta kiinni ja lopettamaan kaikenlaiset tekosyylykkäykset. Jos edessä oleva kakku tuntuu liian isolta, sen voi pilkkoa henkisesti pienempiin osiin ja aloittaa niiden pureskelu. Monia tehtäviä voi myös palastella niin, että antaa niistä osan tiimin muiden jäsenten päänsäryksi. Töiden tekeminen kunnialla ei tarkoita myöskään sitä, että niiden tasosta olisi saatava aina kultamitali, lopputuloksen olisi oltava paras mahdollinen. Periaate vähemmän on enemmän riittää yleensä.

PITÄÄ KOKEILLA HETI,………..!!!!

VITUN KÄTEVÄ HUPPARI.,,.,.

FERRARI TESTAROSSA RETROOOO..,.,.,VITUN NÄTTIÄ,.,..,

DAZED & CONFUSED 120 SEKKAA,..,.,

VITTUENITE,.,.,.

Jääkiekon MM

Ovetshkin Venäjän joukkueeseen SUPERVAHVIKE

JÄÄKIEKKOMaailman paras jääkiekkoilija Aleksandr Ovetshkin lentää viikonloppuna Slovakiaan.

Venäjän jääkiekkoliiton presidentti Vladislav Tretjak kertoi Ovetshkinin hankkimisesta Soviet Sport -lehdelle. Tretjak sanoi, että he olivat soittaneet Ovetshkinille, kun Washington Capitalsin NHL-kausi päättyi viime yönä Suomen aikaa. Ovetshkin oli suostunut.

– Neuvoimme häntä kiirehtimään lentolipun ostamisen kanssa. Toivomme, että hän on lauantaina täällä, Tretjak sanoi.

Washingtonin putoamisen myötä lisäksi toinen venäläishyökkääjä Aleksandr Semin on vapautunut, mutta Tretjakin mukaan häneen ei ole vielä otettu yhteyttä. Detroit Red Wingsin hyökkääjän Pavel Datsjukin NHL-kausi saattaa myös päättyä pian, sillä Detroit on lännen välierissä 3-0-tappiolla San Jose Sharksille. Tretjak korosti, että he ovat toistaiseksi kutsuneet vain Ovetshkinin.

ÅÅÅKKEE,..,.,.,ME OLLAA HÄVITTY TÄÄ PELI.,.,.,

SÖISIKKÖ,..,.,???

ONKO NÄLKÄ,,..,??.,.,KYÄNY SÄMPYLÄ MENEE AINA.,.,

RIKKI BOBBI ON YYVEE ÄIJÄ JUMALAUTA.,.,.

MUISTAKAA PESTÄ HAMPAITA,..,.,

HOMMISSA,.,.,.

Taloussanomat468

Makkaravedätys: Lihaa 0 prosenttia!

Makkarangrillaajan kannattaa olla tarkkana, jos ei halua grillata pelkkiä jauhopötkylöitä. Tuore testi paljastaa, että osa makkaroista ei sisällä lainkaan lihaa. Katso missä on eniten ja missä vähiten lihaa. Osa grillimakkaroista ei sisällä lainkaan lihaa, paljastaa Kuluttajaliiton tekemä vertailu. Se tutki 39 makkaran lihapitoisuudet ja vertaili myös, missä on eniten ja missä vähiten rasvaa, tyydyttynyttä rasvaa ja suolaa. Täysin lihattomia makkaroita oli kaksi ja lisäksi kahdessa muussa makkarassa lihaa oli vain nimeksi eli 4–5 prosenttia. Lihattomat makkarat olivat HK Metrilenkki ja HK Kevyt Broilerilenkki.

Vain nimeksi lihaa eli 4 prosenttia oli Atria Kevyt Punainen Lenkki -makkarassa ja HK Sininen Kevyt -makkarassa (5 prosenttia). Muita kohtuullisen vähän lihaa sisältäviä makkaroita olivat Atria Uunilenkki (8 prosenttia), HK Camping Juusto ja HK Uunilenkki (10 prosenttia), Pirkka Grillimakkara (11 prosenttia) ja X-tra Grilimakkara (11 prosenttia). Muiden makkaroiden lihapitoisuus vaihteli 39 prosentista 87 prosenttiin. Yli 70 prosenttia lihaa oli 13 makkarassa.

Korkein lihapitoisuus oli testin mukaan Brennecken saksalaisessa minibratwursti, jossa lihan osuus on 87 prosenttia. Muita paljon lihaa sisältäviä olivat HK Kabanossi Grillibalkan (80 prosenttia), Snellman Eetvartti (79 prosenttia), Vatajan Grillimakkara nitriitön (78 prosenttia) ja Vatajan Täyslihalenkki nitriitön (78 prosenttia). Alhaisin rasvan, tyydyttyneen rasvan ja suolan määrä oli Atria Kevyt Broilerilenkissä, Atria Wilhem Kevyt -makkarassa ja HK Kevyt Broilerilenkissä. Korkein rasvan, tyydyttyneen rasvan ja suolan määrä oli Pirkka Luomu grillimakkarassa, Portti Kotiteollisuusmakkarassa, Snellman Eetvartissa, Atria Wilhelm BBQ:ssa ja HK Kabanossi Originalissa.

MITÄ ENEMMÄN LIHAA SITÄ PAREMPAA SIIS YLEENSÄ MUTTA ONHAN NOI NS JAUHOMAKKARATKIN VAA HYVIÄ KU RILLATAAN JA SINAPPIA KYLKEEE,..,HUH,.,.KAUHEE NÄLKÄ TULI VITTU HETI,..,,.

LIIKA ON LIIKAA.,.,.,

HANNA PAKARINE TÖISSÄ.,..???,

TÄNÄÄ OLLAA LEVELILLÄ.,.,.,

—–

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (4)

  1. I am able to realize that you’re a specialist in your field! I am launching a website shortly, and your advice will be quite helpful for me personally. Thanks for all of your help and wishing you all the success in your business. takepromo.com

  2. Nice to be visiting your blog again, it’s been months for me. This article I’ve been waited for so long. I want this guide to finish my assignment in the school, and it’s same subject with your post. Thanks, fantastic share. la-distillerie.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>