22.04.2011 seopetriii

UUTTA “VILLI JA VITUN VAPAA” VIDEOOO JA REMIXIÄ 29.4.!!!!,.,.SIISHUUHHH!! NYT VAPAUDUTAAN!!

TAAS MENNÄÄÄ!!!!,.,.UUTTA VIDEOO JA SINKKUA K-SYSTEM JA INFEKTO BONUSREMIXILLÄ TULEE 29.4.,.,29.4.,.29.4,.,.29.4.,.,VAPUXVAPUXVAPUXVAPUX.,.,.,.!!!!ONKO TÄÄLÄ VILLEJÄ JA VITUN VAPAITA MESTOILLA????.,,.KUKA ON VILLI JA VITUN VAPAA???,..,,.,.MINÄ AINAKIN MUTTA OOTKO SINÄ???.,,,.,,

NYT EIO KOULUU NYTEIO TYÖTÄ VITUT HUOMISESTA ELETÄÄN YÖTÖNTÄ YÖTÄ!!!!..,SIIS 29.4. “VILLI JA VITUN VAPAA” BIISI “KAIKKI TAI EI MITÄÄN” ALBUMILTA JA TIÄXÄÄ SIIHE KYLKEE HUIKEETA REMIXIÄ K-SYSTEM JA VIELÄ INFEKTO ELI KEHISSÄ VAPUX VAPUX 29.4. HUUHHH!!!!JA SIIS NÄTTIÄ PAITAA ON KANS TULOSSA!!!!!! NYT ON WAPPU JUHANNUS UUS VUOSIIIIIII KAIKKI VITTU YHTÄAIKAAAAAA!!!! NYT TANSSITAAN.,.,.,NYT VAPAUDUTAAAANNN.,.,!!!

Tagged: , , , , , , , ,