20.04.2011 seopetriii

kESkiVIikko KAMERALINSSILUTEET.,.alkaa vituttaa,,.HUOMENNA TEUVA!!!

kamera12kamera16kamera010kamera92KAMERA07KAMERA10kamera13

kamera09

——

JUMALAUTA MITÄ BEATBOXIIIIIII,,,,,,,!!!!!!! REIVEISSÄ,,

RÄPPI ON MAHTAVAAA??,,,RAPSTAKOSTYYMI,,??

Arto Länsman BB-taloon?

Uusimman huhun mukaan Tuksun aviomies Arto Länsman on pyrkimässä BB-taloon.

Asiasta kertoi Hymy. Arto Länsman on lehden mukaan käsitellyt aihetta facebook-sivullaan. BB-tuottaja Mikko Räisänen ei lähde arvioimaan, sopisiko Arto Länsman BB-taloon.

– Tiedän hänet julkisuudesta, mutta en tunne. En tunne hänen henkisiä ja terveydellisiä ominaisuuksiaan, kommentoi Räisänen.

Sen sijaan Länsmanin kaltaisille keski-ikäisille “värikkäille” persoonille on tilaus BB-taloon.

– Pyrimme suoran nettihaun avulla saamaan vanhempaa porukkaa ja se tuntuu toimivan. Etsimme sekä persoonallisuuksia että ihan taviksia, tuottaja Räisänen sanoo.

Netin lisäksi toukokuussa järjestetään BB-hakutilaisuuksia Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Ensi syksyksi BB-talo muuntuu kuten ohjelman käsikirjoituskin. Kuinka paljon, sitä ei Räisänen paljasta. Talo pysyy kuitenkin Espoon Kilossa.

– Uusia jippoja tulee, lupaa hän.

Ohjelman edellinen juontaja Susanna Laine ei jatka ensi syksynä, joten paikka on auki.Tuleeko vaativaan pestiin yllätysnimi? Tai sitten hyvin pärjännyt kakkosjuontaja Elina Viitanen saa homman.

JOOSIIS TÄHÄ VÄLIIN ALKAIS OLEEN JO HYVÄ TOI NS JULKKIS-BB,..,.,VITTU MÄÄ EN MELKEE EDES JAXANU VIIMEVUONNA KATTOO NIIN TÄHÄN VÄLIIN PIRISTÄS TOI JULKKIS-BB.,.,MUTTA TAIDETAA SAADA ODOTTAA VIELÄ,,..,MULLA OIS PARI MUUTAKI HYVÄÄ EHDOKASTA SINNE.,.!!!!!

PUHALLA MUN NAHKAHUILUUN,,,REENIÄ NY,,,

ROADPIZZAAAA…MAISTUUKO??

HÄVIÄISIN TENNISPELIN TOLLE SATANOLLA,,,EI PYSTY KESKITTYY,.,.,

RAUHOTTUKAA NY VITTU NE RYPÄLEET NIIN IHMEELLISIÄ OO…

MARIO VASTAA PACMAN HAHAHAAAA

HS: Pitbullit kylvävät pelkoa Helsingissä

Pitbullit ovat raadelleet useita koiria Helsingissä, Helsingin Sanomat kertoo.

Viikissä kaksi pitbullia on piinannut paikallisia koiranomistajia jo yli puoli vuotta. Ne ovat käyneet ainakin kolmen eri koiran kimppuun. Tapauksista on tehty useita rikosilmoituksia ja valituksia, mutta toistaiseksi koirat ovat pysyneet omistajillaan, HS kertoo. Asukkaat ovat turhautuneita viranomaisten saamattomuuteen. Kalliossa oli hiljattain samankaltainen tilanne, kun kahden pitbullin omistaja päästi koiransa toisten koirien kimppuun ja uhkaili muita koiranomistajia. Poliisi on sittemmin takavarikoinut koirat, ja niiden omistajaa syytetään järjestysrikkomuksesta ja vahingonteosta. Komisario Jere Roimu kehottaa HS:ssa viikkiläisiä jatkamaan rikosilmoitusten tekoa, jotta poliisi voi puuttua tapauksiin.

Koira-ajokortti pakolliseksi? Helsingin eläinsuojeluyhdistys on ehdottanut , että yli 15-kiloisten koirien omistajien täytyisi suorittaa pakollinen koiranpitokoe tai -kurssi, “koira-ajokortti”. Ehdotus on saanut tukea muun muassa väistyvältä maa- ja metsätalousministeriltä Sirkka-Liisa Anttilalta (kesk). Helsingin rikospoliisin tietoon tuli viime vuonna 80 koiriin liittyvää tapausta, HS kertoo.

NIINSIIS ENNENKU TAAS NOI VITUN MUMMOT KIROO JA MUSTAMAALAA KOKO PITBULLIRODUN ALIMPAAN HELEVETTIIN NIIN MUISTETAAN KUITENKI ETTÄ IHMISILLÄ ONSE VASTUU KUITENKI KOULUTTAA NE.,.,.,

RÄPPI ON MAHTAVAAA.,,..,.,VITTUENITE!!!!!!

ONKO NÄLKÄ??,,,MMMMMMMM….

FUCKIN SLAYER JA MIHIN KULTTIIN SÄÄ KUULUT??? HÄÄHHH,.,.VITTUMOOSHHH HUUUHHHHH!!!!!!!

HUMPPAA HUMPPAAAAAA,,,

Idols

Martti on nyt supersuosikki

Martti Saarista äänestämällä saa vain pikkukertoimen.

Idols 2011 -kilpailun kolmen kärjessä ei ollut sijaa ennakkosuosikeille Stinalle ja Ilpolle. Sitä vastoin vedonlyöntikertoimien hännillä jo pitkään roikkunut Hennariikka Syvänne on edelleen mukana kisassa. Ulkomainen peliyhtiö uskoo kuitenkin Martti Saarisen voittoon. Peliyhtiön mukaan Hennariikka on kertoimella 5,0 edelleen joukon hännillä, kun taas Martti jyrää kertoimella 1,60. Ulkomaisen peliyhtiön kertoimia:

Saarinen, Martti 1,60

Elkharam, Ali 3,25

Syvänne, Hennariikka 5,00

OISKO SIINÄ MEILLÄ UUS YRJÄNÄ/HYNYNEN/TÄHKÄ SEKOTUSPLÄJÄYS,.,.????

TOTTAMUUTE…

PERKELEEN SAATANA,,,,,!!!!!!!!

MÄÄ EN OSAA TANSSII PAITSI EHKÄ KÄNNISSÄ…EIKU EI,,..,

—–

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (6)

  1. kohtukaira

    no mäkään osaa tanssii mut ei siitä videoo tarvis tehä

  2. ventti

    Mighty1

    sen pitäis shufflle tanssia olla.. tai miten se lie kirjotettaankaan..

  3. mikäs tanssityyli toi olikaan tossa hazmat asusella kaiffarilla siin pöydän päällä ku ei nyt muista???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>