30.03.2011 seopetriii

tänää KAJAANI klik KESKIVIIKKO kAmErAhOrOt KLIK,,REENIÄ HOROT,K.K.K.K.K.

NÖRTIT PITÄÄ HOTTIA JA HAUSKAA,,,JAVITTUMIXEI.,.,OTETAA KAIKKI IRTI ELÄMÄSTÄ.,.,

HERKKU,.MMMMMMM,..,,.PEKONIA JA MAITOO,..SAANKO MAISTAAA??,,.

Mikä on seksikkäin ruumiinosa?

Kiinnittyykö huomiosi vastakkaisen sukupuolen rintavarustukseen, ladonovia vastaavaan hartialinjaan vai johonkin muuhun?

Perinteisesti seksikkäinä pidetyt ruumiinosat kielivät hedelmällisyydestä. Lantion kaunis, naisellinen kaari ja rinnat ovat kautta aikain toimineet kiihottavina, seksuaalisina symboleina. Miehillä pituus, leveät hartiat ja suuret kädet taas herättävät turvallisuuden tunteen, joka vetoaa lähes naiseen kuin naiseen iästä riippumatta.
– En kuitenkaan pidä sukupuolielimiä automaattisesti ihmisen seksikkäimpänä kehonosana. Seksikkyys on vihjailevaa, ei hyökkäävää, sanoo erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Maaret Kallio Väestöliitosta.
Mieltymyksiä on monia
Kallio käyttää esimerkkinä tilannetta, jossa kaupungilla kävellessä vastaan tulisi tuntematon ihminen sukupuolielimet paljaana.
– Sitä pitäisi enemmänkin itsensä paljasteluna kuin seksikkäänä näkynä. Sukupuolielimet kuuluvat intiimiin, kahdenkeskiseen erotiikkaan. Silloin sukupuolielimet liittyvät seksiin, joka aiheuttaa monia kiihottavia mielikuvia, toteaa seksuaaliterapeutti Kallio.
Kallio muistuttaa, että eri ihmisiä miellyttävät eri asiat.
– Mieltymyksiä on yhtä monia kuin on ihmisiä, joten yhden tietyn ruumiinosan nimeäminen on vaikeaa.
Armollisuutta itsellenne, naiset!
Naiset ovat löytäneet itsestään vikoja jo satoja, ellei tuhansia vuosia. Milloin on liian hoikka, milloin liian paksu. Tänään näytän kamalalta, vaikka vasta eilen naamakerroin miellytti ja olo oli hyvä. Naiskuva muuttuu hitaasti, ja tämä aiheuttaa suorituspaineita.
– Naisten tulisi olla armollisempia itselleen, vaikka mediakuva naisesta on usein ahdistava ja varsin tiukka. Seksikäs nainen voi olla monenlainen. Pitkälti kyse on siitä, miten nainen kantaa itsensä ja miten hyväksi hän kokee olonsa omissa nahoissaan, sanoo seksuaaliterapeutti Kallio.
Seksuaaliterapeutti kertoo tutkimuksessa, jossa miehille esitettiin naisten kuvia ja heidän tuli valita seksikkäimmät vartalot. Naisille näytettiin samat kuvat, jonka jälkeen tehtävänä oli valita, ketkä kuvien naisista olisivat miehen näkökulmasta seksikkäitä. Tutkimustulos oli naisten kannalta kannustava: kun suurin osa naisista valitsi hoikkia naisia, miehet pitivät seksikkäinä luonnollisia ja naisellisia vartaloita.
Miehillä muodot pienemmässä roolissa
– Miehillä seksikkyys ei ole kiinni niin pitkälti kehon osista kuin naisilla. Miehen seksikkyyttä nostavat kehon muotojen lisäksi monet muut seikat, toteaa seksuaaliterapeutti.
Miehien seksikkyyttä mitataan usein materian ja vallan avulla. Johtoasema ja status ovat joissain tapauksissa tärkeämpiä kuin niin sanotut muotoseikat.
– Toki jokakesäinen terassi-ilmiö antaa miehillekin mahdollisuuden näyttää itsestään enemmän. Moni ei kuitenkaan koe keski-ikäistyvää, pienellä kaljamahalla varustettua paidatonta miestä kovinkaan seksikkäänä. Tällöin statuksella ja älyllä on mahdollisuus loistaa, Kallio sanoo.
Kallio painottaa, että seksikkyys on kokonaisvaltainen kokemus, jossa usein vaikuttavampaa on se, miten äly, oleminen ja kyky huomioida toista yhdistyvät ulkonäön tuomaan mielekkyyteen.
Ikä muuttaa käsitystä
Seksikkyys ja eroottisuus ovat vuosikymmenten saatossa muuttaneet muotoaan. Kun ennen skandaalin aiheeksi riitti naisen paljas nilkka, saa nykyään näyttää lähes kaiken ennen yleistä paheksuntaa. Liiallisesta itsensä esiintuomisesta on monia esimerkkejä.
– Liika on totta kai liikaa, en voi kyllin korostaa vihjailevuuden tärkeyttä seksikkyydessä ja erotiikassa.
Tuskin kukaan haluaa tuntemattoman iskevän kiinni rintamukseen tai haaraväliin, siitä on erotiikka kaukana. Flirttaileva hymy, kevyt kosketus iholla tai jopa toisen hengitys iholla tehoaa paremmin kuin suora hyökkäys.
Iän karttuminen muuttaa käsitystä seksikkyydestä ja ikä vaikuttaa myös seksuaaliseen käyttäytymiseen. Tällöin hedelmällisyys menettää merkityksensä samaan aikaan kuin erotiikan ja läheisyyden henkisyys korostuu. Ulkonäköseikkoihin ei enää kiinnitetä niin paljoa huomiota.
Se vihjailee ja antaa olettaa…
Yksi syttyy sanoista, toinen kosketuksesta. Korvat, kaula, sormet, huulet… Kaikki osia, jotka aiheuttavat jo pelkästään ajatuksen tasolla mielihyvän väristyksiä. Kun vastapuoli miellyttää muillakin tavoin kuin vain fyysisesti, tuntuu kosketus kuin kosketus hyvältä.
Aivotko ovatkin se seksikkäin ruumiinosamme?
– Usein kuulee, että seksikkäintä sekä naisessa että miehessä on äly. Tilanne, jossa ulkonäkö vastaa ihannetta, mutta suun avaaminen herättää myötähäpeän tunteen karkottaa usein myös seksuaalisen mielenkiinnon.
Seksikkyys vihjailee; antaa olettaa. Suoraan asiaan mentäessä päädytään usein kovaa vauhtia metsään. Seksikästä on jättää jotain myös vastapelaajan mielikuvituksen varaan.

SIIS MULTA PALJO KYSYTÄÄN ETTÄ MILLANEN ON MUN IHANNENAINEN TAIJOTAI JA SIIS ENMÄÄ OSAA VASTAA,.,.MÄÄ TYKKÄÄN KAIKISTA NAISISTA.,,.ENMÄÄ OSAA SANOO MIKÄ ON SEXIKKÄIN RUUMINOSA KOSKA SE VOI OLLA IHAMIKÄVAA KENELLÄ TAHANSA,.,..,JOSKUS SE VOI OLLA VAIKKA VITTU ARPI NAAMASSA TAI JOKU LUOMI POSKESSA TAI JOSKUS JOLLAIN VOI OLLA ISOT TISSIT MUTTA EI SITTE TIÄXÄÄ JOTENKI MUUTEN OO SETTI KASASSA NIIN EISE VÄLTSYY RIITÄ SILLEE..,JA JOLLAIN VOI OLLA PIENET TISSIT JA UPEIMMAT SILMÄT JA SITTE SILLÄ MEENNÄÄ JASEONKI SUPERHOTTII.,.,KAIKKI ON NIIN OMANLAISII,.,.KOKONAISUUS JA KAIKKI KAIKKI RATKASEE.,,.

MITÄ JOS,??????

MÄÄ ENO IKINÄ TAJUNNU TOTA PERSEENNUOLEMISTA,,,

HETKONENYHEI.,,.COWBOY HIP HOP,,,RÄPPI ON MAHTAVAA??,,

I LOVE PIZZA,,,,,,,,sama

Seksikkäät perintöprinsessat

Tämänvuotiset Miss Suomi -kilpailun perintöprinsessat Sara Sieppi ja Niina Lavonen kääntäisivät päitä missä tahansa rannalla. Molemmat perintöprinsessat kertovat odottavansa kesää malttamattomina.
– Kesä on ylivoimaisesti paras vuodenaika. Siksi on mukavaa, kun on vihdoin kevät pitkän talven jälkeen, Niina ja Sara sanovat.

Perintöprinsessa-Niina: “Haluan elättää mieheni!”

Perintöprinsessa Niina Lavosella on erikoiset tulevaisuudensuunnitelmat.

NÄTTEJÄ LIKKOJA SIIS .,,..,MÄÄ OON TIÄXÄÄ YLEENSÄ DISSANNU NÄÄ PERUSPÄLLIMISSIT JOTKA JOTENKI NÄYTTÄÄ IHAN SAMALTA MITÄ TUOLA NÄKEE JOKA VITUN PÄIVÄ KÄVELEVÄN KADUILLA.,.,.MUTTA NÄISSÄ ON JOTAI SPESSUU JOTENKI,.,.NÄÄ EI NÄYTÄ PERUSSUOMIMISSEILLE.,.,.,MUUTENKI TUNTUU REIPPAILLE LIKOILLE VARSINKI TÄÄ NIINA.,.,HUH LEHDEN MUKAA TYKKÄÄ OLLA MAHDOLLISIMMAN PALJO ALASTI JA HALUAA ELÄTTÄÄ MIEHENSÄ.,.,VITUN MAHTAVAA,,.,.HUH

KIVI PAPERI SAXET,,,ONNISTUUKO??

HYVÄ HYVÄ LIKAT LIKAT.,.,REENIÄ HOROT REENIÄ…

SÄ OOT PILLUMAGNEETTIIIIIIIIIII,,,,

BEATBOXIA DAFTPUNKKIA ,,,,ÄIJÄ PIEREE MENEE UPEESTI.,,.HUH

KUKA KEXI PORNON,,???,,HATUN NOSTO SILLE,,,

Asiantuntija vastaa: Mistä scifi:stä tulee totta?

CNN kysyi tulevaisuuskirjan kirjoittaneelta fyysikolta, mitkä elokuvista tutut keksinnöt ovat vielä todellisuutta ja mitkä eivät.

Lapsena Michio Kakulla oli kaksi sankaria: Albert Einstein ja Flash Gordon.

Kakulta tuli juuri ulos kirja, vapaasti suomennettuna Tulevaisuuden fysiikkaa: Miten tiede muuttaa päivittäistä elämää vuonna 2100.

– Jossain vaiheessa ymmärsin, että elämäni kaksi intohimoa olivat sama asia, Kaku selittää.

Fysiikka todella mahdollisti tieteisfantasian.

Kaku yrittää nyt CNN:n haastattelussa heitellä joitakin arvauksia tv:stä ja valkokankailta tutuista fantasioista. Mutta niihin kannattaa suhtautua varauksella. Tulevaisuuden ennustaminen on tunnetusti vaikea laji, esimerkiksi hyödyllinen fissiovoimala on aina ollut 20 vuoden päässä toteutumisesta.

Keksintö: Internet silmämunissa

Milloin: 20-50 vuoden kuluttua

Tuttu muun muassa elokuvista: Total Recall – Unohda tai kuole, Gamer

Kakun kommentti: Netti tulee olemaan piilolinsseissämme. Silmänräpäyksessä olet verkossa. Kun puhut ihmisten kanssa, voit samalla lukea heidän elämäkertansa.

Myös puheen “tekstitys” tulee mahdolliseksi.

Keksintö: Virtuaali- ja laajennettu todellisuus

Milloin: 20-50 vuoden kuluttua

Tuttu muun muassa elokuvista: Matrix, Star Trek, Predator

Kakun kommentti: Ensimmäiset suuret askeleet on jo otettu. Mutta todellinen harppaus tulee muutaman seuraavan vuosikymmenen aikana. Turistit rakastavat sitä, sillä samalla kun kuljet Rooman kaduilla roomalainen imperiumi aukeaa piilolasiesi kautta.

Sama edistysaskel koskee sotateollisuutta. Voit nähdä koko taistelukentän ja vihollisesi samaan tapaan kuin joissakin tietokoneräiskinnöissä.

Keksintö: Muodonmuuttaminen

Milloin: 50 vuoden kuluessa

Tuttu muun muassa elokuvista: Terminaattori, Transformers

Kakun kommentti: Nanotekniikan kehitys mahdollistaa muodonmuutoksen 2050-luvun paikkeilla. Ei aivan muotoa muuttavien metallisten ihmisten tavoin, vaan esineitä, joita voimme muuttaa nappia painamalla. Esineet muotoutuisivat lukuisista hiekanjyvän kokoisista siruista. Voit kirjaimellisesti muuttaa pöydän tuoliksi.

Keksintö: Avuliaat Robotit

Milloin: 100 vuoden kuluessa

Tuttu muun muassa elokuvista: Blade Runner, Jetsonit (animaatiosarja), yms.

Kakun kommentti: Yhtä tarkoitusta varten suunniteltuja robotteja on jo, kuten kirurgeja avustavia laitteita. Mutta 2100-luvulla robotit ovat jo lähempänä Blade Runnerin Zhoraa ja Prisiä tai vähintään Jetsonien sisäkkö Rosieta.

Meillä on robottihovimestareita ja -siivoojia. Epäselvää on, kuinka älykkäitä ne ovat.

Keksintö: Sukupuuttoon kuolleiden eläinten herättäminen henkiin

Milloin: 100 vuoden kuluessa

Tuttu muun muassa elokuvista: Jurassic Park

Kakun kommentti: Eläintarhoissa on kauan sitten sukupuuttoon kuolleita eläimiä. Eräs professori sanoi, että 30 miljoonaa dollaria, ja neandertalin ihminen voidaan jo tuoda takaisin.

Näitä keksintöjä et näe: Teleportaatio ja poimuajo

Tuttu muun muassa elokuvista: Star Trek, Kärpänen, yms.

Kakun kommentti: Poimuajo eli siirtyminen yli valonnopeudella paikasta toiseen vaatii teorian, joka ohittaa Einsteinin laskelmat. Sama pätee ihmisen telesiirtoon. Kumpikaan ei ole nykytieteen valossa mahdollista.

IHANSAMA MISTÄ SCIFILEFFASTA TULEE VITTU TOSTA MUTTA JOSTAIN NYT VOIS TULLA VITTU MÄÄ OON NAPERONA KATTONU SPACE ODYSSEY 2001 LEFFAA JA KELANNU ETTÄ VITTUKUO SIISTII SITTE KUN TULEE 2000.,.,JAVITTU TÄÄLÄ EIO TAPAHTUNU MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.,.,.,AUTOT EI LENNÄ.,.,EI MEILLÄ OO ROBOTTEJA MISSÄÄ.,.,VITTU MITÄ PASKAA.,.,MITÄ NE SIELÄ OIKEE PIHTAA,.,.????

PREDATOR VS ALF,,,,,KUMPI VOITTAA??? JA MISSÄ VITUSSA ON ALIEN??,,,

ÖVERIT PYSTYTISSIT,,

TWISTED CHRISTMASS,,,,HEAVY METAL CHRISTMASS,,,VITTU JOULUKI TULEE IHAJUST HUH,,..

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (6)

  1. Annannan

    PETRII,,!! Oo niin ihana kiva ja mukava että lähetä mulle uus valkonen pillumagneetti/reeniä horo reeniä likkojen paita ;) menin hukkamaan sen Ähtärin keikalla,oli niin lämmin meno…

  2. KAPTEENI

    Päivän piristysuutiset luettu taas.. Eli mielivalokuvat otettu ja nyt voi olla taas kokopäivän hymyssä suin :PPPP

  3. Liekkis

    Aivan mahtavia päivänpiristyksiä nää sun postaukset! Ainoo artisti kenen kotisivuja oon viittiny edes vilkaista!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>