28.03.2011 seopetriii

masentaako? huh.,.,MAANANTAI MÖLÖÖ..NÄYTÄ TISSIT,.!!,.,

aalela_star_picAA_030aa_079AA2aa5aaimg4ac19ca6a170faaimg4ac19ca8a94b2AApulloutAAtits

SIXARI

TUOSTA,,KOMEE FLIPPI,,,

TOTTAMUUTE…

Ufo sieppasi muusikon

Yhdysvaltalaisen Van Halen -yhtyeen ex-solisti Sammy Hagar kertoi musiikkikanava MTV:n haastattelussa joutuneensa ufon sieppaamaksi.

– He kytkivät itsensä minuun johdolla. Se oli tilanne, jossa he latasivat jotakin…siis latasivat itselleen jotakin minun aivoistani, Hagar hämmästytti haastattelijaansa.

Hagar jatkoi kertomalla, että hän näki ufon ensimmäisen kerran jo neljävuotiaana. Sammy Hagar on yllättänyt haastatteluissa aiemminkin. 1990-luvun puolivälissä hän perusteli rocklehti Rumballe, miksi hän oli koko 1980-luvun jälkimmäisen puoliskon jaksanut niin hartaasti parjata Neuvostoliittoa.

– He boikotoivat Los Angelesin olympialaisia 1984, siksi, Hagar sanoi.

Tämän jälkeen Hagar sai kuulla Yhdysvaltojen boikotoineen vuonna 1980 Moskovan olympialaisia.

– Eihän! Tuotapa en tiennytkään, hän päivitteli.

MÄÄ HALUUN KANS!!! UFO LATAUSTA PERKELE PETRILLE !!! NYT HETI.,.,.,

UPEETA PACMAN TAIDETTA,,,

ONXE CONAN???,..MITÄ ÄIJÄ METROSSA MIHIN MENOSSA??,,.MORO

ILMANE METROKYYTI NYCISSÄ,,,

RIKKI JA RIKKI,,,,BÄNX,,,,,,

Jenni Vartiainen takoo HURJAA TULOSTA

Huippusuosio kaksinkertaisti Jenni Vartiaisen yrityksen liikevaihdon.

Jenni Vartiaisen viime keväänä ilmestynyttä Seili-albumia on myyty jo yli 100 000 kappaletta, ja menestys näkyy laulajattaren nimissä olevan yrityksen liikevaihdossa. Jenique Oy kasvatti liikevaihtoaan lokakuun lopussa päättyneellä tilikaudella lähes kaksinkertaiseksi edelliseen vuoteen nähden. Yrityksen liikevaihto oli nyt reilut 132 000 euroa, kun se vuotta aiemmin jäi 63 000 euron tuntumaan. Liikevoittoa syntyi lähes 45 000 euroa, mikä on aiempaan nähden selkeä parannus, sillä edellisellä tilikaudella voitto-osuus oli vain 1 200 euroa. Hyvän tilikauden ansiosta Jenique Oy jakaa voittovaroistaan osinkoja 20 000 euroa.

HUH

Juuri 28 vuotta täyttäneen Vartiaisen musiikki on käynyt hyvin kaupaksi myös singleinä. Viimeisimmältä albumilta lohkaistut hitit Missä muruseni on ja En haluu kuolla tänä yönä ovat myyneet singleinä yhteensä yli 13 000 kappaletta. Hurjan levymyynnin rinnalla on kasvanut myös Vartiaisen kysyntä keikoille. Levyn ilmestymisen jälkeen Vartiainen on tehnyt noin 170 keikkaa. Parhaillaan käynnissä oleva kiertue kestää huhtikuun loppuun saakka, ja kesäksi hänet on kiinnitetty parinkymmenen festivaalin ja tapahtuman esiintyjäksi. Hurjan levymyynnin ja kovan keikkaputken voi olettaa näkyvän Vartiaisen kukkarossa. Vuonna 2009 Jenni ansaitsi hieman yli 47 000 euroa.

MAHTAVAA JENNI.,.,SIIS MÄÄ EN KÄSITÄ MILLÄ SUOMESSA VOI MYYDÄ NOIN PALJO LEVYJÄ.,,.OSTAAKO JENGI JA VITTU HUKKAA NE JA OSTAA UUDEN VAISIIS HETKONENYHEI.,.ONSE HUIKEE MUIJA,..,JASIIS KERRAN LIVENÄ TAVANNEENA NIIN JÄÄTÄVÄT SILMÄT ETTÄ MUN POLVET OLI IHA SPAGETTIA HUH.,.,

AVARUUSHOTELLI,,,PALJO MAXAA YÖ???…VITTU MÄÄ HALUUN TONNE VIIKOX!!!!!!!!!

JUMALA PYYTÄÄ ANTEEX,,,,

LAMB OF GOD  PUNANISKAHOMMIA,,,HIENOA MUSIIKKIA.,.,

MMMMMMM.,,,,,,IHANANNÄKÖSTÄ,,,ONKO NÄLKÄ??

Johnny Deppillä on kauko-ohjattava “pierukone”

VEIKEÄ KEPPOSTELIJA Johnny Depp ymmärtää pieruhuumoria.

VEIKEÄ KEPPOSTELIJA Johnny Depp ymmärtää pieruhuumoria.  Näyttelijätär Penélope Cruzin mukaan Johnny Depp on pieruhuumorin ystävä.

– Hänellä on pierukone. Hänellä oli muovinen versio silloin, kun tapasin hänet ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten. Nyt hän on vaihtanut kauko-ohjattavaan versioon, tummakutrinen kaunotar paljasti perjantaina Jimmy Kimmel Live -tv-ohjelmassa. Hän jekutti minua sen avulla, kun filmasimme yhdessä Blow-elokuvaa. Olin tekemässä hyvin dramaattista kohtausta ja hän teki pieraisuääniä koneella. Koko kuvausryhmä katseli ympärilleen ja yritti selvittää mistä ääni tulee.

”Anoppikin hiljeni.”

~nimim. Kokeilin sukujuhlissa

Pieru (latinaksi flatus) on pahanhajuinen kemiallinen ase, jota esimerkiksi nisäkkäät tuottavat suuria määriä päivittäin. Pieru on eräänlainen paskan alkusoitto, joka on alunperin sävelletty aluksi suurelle “sinfonialle”. Pierun tarkoituksena on saada ihmiset sekä muut nisäkkäät yökkimään. Pierujen tuhoisilta vaurioilta voidaan välttyä käyttämällä kaasunaamaria. On kuitenkin olemassa kananmunapieru, jolta edes kaasunaamari ei suojaa, vaan uhri tuupertuu tajuttomana maahan. Varo siis kananmunia syöneitä ihmisiä. Sama vaikutus tulee usein myös chilipähkinöiden ja banaanin jälkeen. Tosin chilipähkinöitä syöneen henkilön pieru ei pelkästään haise hirveälle, vaan polttaa ison reiän housuihin ja huonolla tuurilla takana seisovalle ihmiselle kolmannen asteen palovamman.

SIIS PIERUHUUMORI TOIMII AINA,.,..,TAIEI IHA AINA MUTTA LÄHES AINA,.,

INTERNET ON IHANA,,,

SAATANAN HELEMI SLAYER PAITA HUH!!!.,,.SLAYTANIC,.,.VITTUMOSH

SINNE SE KATOS,,,REENIÄ VAA,,,HYVÄ HYVÄ.,.,

—–

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (8)

  1. Slimmer fit classic Barbour jackets, the Lifestyle Tailoring men’s jacket. Made from crisp, cool cotton for lightweight comfort, this beautifully tailored jacket is designed with a softly constructed shoulder. Inside, a large-scale version of Barbour’s iconic Dress tartan trims the lining.
    barbour coats sale http://www.run1000rally.com/wp-feed.php

    • Im receiving a browser error, is anyone else? When might you post again? You undoubtedly inform many people! Cheers due to this blog post, it had been great to study. Appreciate the efforts you cash in on in some recoverable format this post. Im hoping the identical best product from you finding out sometime soon too. Actually your creative writing abilities has inspired me to start out my personal BlogEngine blog now. In truth the blogging is spreading its wings rapidly. Your article can be a fine type of it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>