18.03.2011 seopetriii

tänää KOUVOLA!! seo PERJANTAI PERSEET!!,,..tuosta.ja huomenna MIETAA KURIKKA!!

——

MAAILMAN NOPEIN VUORISTORATA????,,,FERRARI,,..

ONKO CHEWIE KAKANNU VAI SIIS MITÄ HÄH…

Justin Timberlakella useampi salarakas?

Pop-tähti Justin Timberlaken kerrotaan pettäneen tyttöystäväänsä Jessica Bieliä useamman naisen kanssa

Timberlake ja Biel ilmoittivat kolmivuotisen suhteen tulleen päätökseen viime viikolla. Timberlaken ystävän mukaan näyttelevä poppari oli suhteen viimeiset kaksi vuotta onneton, ja hän petti tyttöystäväänsä ainakin näyttelijä Mila Kuniksen ja näyttelijä Olivia Munnin kanssa.

– Justin kertoi minulle viime tammikuussa, ettei hän halua mennä naimisiin Jessican kanssa, ja että se ei vain tunnu oikealta. Justin oli niin onneton, Justinen ystävä kertoo Usmagazine.com-verkkolehdelle.

EI EI EI JUSTIN EI.,.,.TÄSSÄ ON JOTAI VÄÄRIN TÄSSÄ HOMMASANY.,.,YLEENSÄHÄN MENEE NIIN ETTÄ LIIAN HYVÄNNÄKÖSET MUIJAT EI OSAA NUSSII MUTTA ENMÄÄ SILTIKÄÄ YMMÄRRÄ ONKO JUSTIN AEVAN VITUN TYHMÄ VAI MITÄ VITTUA NY????.,.,EN OTA MITÄÄ POIS TIÄXÄÄ MILA KUNISXELTA TAI OLIVIA MUNNILTA MUTTA VITTU JOS SULLA ON JESSICA BIEL MITÄ VITTUA SAA OIKEE VIELÄ HALUAT???.,,..,SIIS MITÄ VIKAA SIINÄO?? KERROMEILLE??.,.,,.

KETÄ SÄÄ DEITTAISIT..,,???

NÄINHÄN SE MENIKIN,,,

VITTU ETTÄ OIS PERSEESTÄ JÄÄDÄ JUMIIN HISSIIN HUH,,

VALITSE MYRKKYS,,?? TÄNÄÄ JUODAAN,,,

Suomalaisnäyttelijä pääsee Charlie Sheenin kainaloon

Suomalaisnäyttelijä Anna Easteden ylistää näyttelijä Charlie Sheeniä.

Miehen puolikkaat -sarjan viimeisen tuotantokauden yhdessä jaksossa “Skunk, Dog Crap and Ketchup” nähdään suomalainen näyttelija Anna Easteden, johon sarjan päätähti Charlie Sheen iskee silmänsä. Sheen on sittemin saanut potkut sarjasta arvosteltuaan sen työntekijöitä ja tuotantoyhtiötä rajusti. Mies on myös viihtynyt otsikoissa päihdeongelmien ja villien juhlien ansiosta.

– Charlie Sheen oli tosi ammattilainen, oikein kiva ja yhteistyöhenkinen näyttelijä. Tekisin mielelläni hänen kanssaan töitä uudelleen, suomalainen Anna hehkuttaa.

Easteden on nähty aiemmin muun muasas Haarautuvan rakkauden talo -elokuvassa ja Bones-tv-sarjassa. 34-vuotias näyttelijä on kotoisin Tohmajärveltä. Hän muutti Tokioon teini-ikäisenä saatuaan sinne mallisopimuksen. Suomalaisen tähdittämä jakso nähdään Subilla 19.5. kello 19.30.

DUH.,.,WINNING!!.,,.AINOO ETTÄ MÄÄ ENO IKINÄ KUULLUKKA TÄSTÄ “MEIDÄN” ANNASTA JOKA NYT MEIDÄN IKIIHANALTA MEDIALTA ON UNOHTUNU KOSKA NIITTEN ON PITÄNY UUTISOIDA JOTAI PERKELEEN TÄRKEITÄ AVIOEROHAKEMUSTENJÄTTÄMISPASKAA.,.,.,TÄLLÄHETKELLÄHÄN CHARLIE ON KUUMIN NIMI JENKEISSÄ ELI NYT NYT ANNAN PITÄS OIKEESTI oikeesti PÄÄSTÄ CHARLIEN KAINALOON…..OIKEESTI,.,

FACEBOOK/TWITTER ADIDASLENKKARIT,,,,EI PAHAT,,..

DIMMU NUKKE?? AIKA SÖPÖ…

VITTUMOOOOOOOSSSSHHHHH,..,.,,.SLAYER DISCIPLINE,,,BIG 4 DVDLTÄ MIKÄ ON PAKKO OLLA JOKA HYLLYSSÄ,.,.,,,

ONKO NÄLKÄ??,,KYÄ AINA PARI BURGERII MENEE,,,..

Lassi lyttää Idolsin HS:ssa: Onhan se aika pelleilyä

Lassi Valtonen kertoo HS:n Nyt-liitteessä kokevansa, että hänen lähtönsä Idolsista oli näpäytys isolle musiikkikoneistolle.

Lassi Valtonen ehti nousta Idolsin ylivoimaiseksi ennakkosuosikiksi, mutta jätti kisan yllättäen kesken. Kilpailu ei vain sopinut hiljaiselle ja omia latujaan kulkevalle Lassille. Hän kertoo Nyt-liitteessä kokeneensa, että Idolsissa asiat olivat kultatarjottimella. Hän halusi valita vaikeamman tien.

– Kai tämä oli samalla näpäytys isolle koneistolle, etteivät kaikki tanssi niiden pillin mukaan. En halua loukata ketään, mutta onhan koko kisa aika pelleilyä, Lassi pamauttaa Nytin haastattelussa.

Hän palasi mieluummin progeyhtyeensä rumpalin pallille kuin jatkoi kilpailua.

MUN MIELESTÄ ON VITUN HAUSKAA JA MIELENKIINTOSTA ETTÄ TÄÄLÄ TOISET VETÄÄ ANARKISTI LINJAA YHEN MIEHEN HILJASTA SOTAA KONEISTOA VASTAA KUN TAAS ANNA ABREU ON HUOLISSAAN SEN URASTA.,,,,,,,EINYMITÄÄ SIIS KUKIN TYYLILLÄÄ JA TODELLAKIN OMIA POLKUJA PAINETAA,.,.,.

Anna Abreu lehdissä: Pelkään urani LOPPUMISTA

ANNA ILMAN KORKOKENKIII.,.,.,KOSKA NEHÄ ON IHA VITUN EPÄKÄYTÄNNÖLLISET JA PURISTAA JA VITTU KIRISTÄÄ.,.,

G.T.L.

TOTTAMUUTE.

MUN NIMI ON PETRIII,,..,.,,

—–

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (4)

  1. TIINA

    Moroo Petrii voisitko tulla joskus Kouvolaa st keikalle??? ois nii mahtavaa saada sun nimmarit ja kaikkee nähä sut ensinnäkii livenää??? PLLIIIDUU No tiedänhän mä että ne sun biisit on vähä rajui mut oon sun faniiii!!!!!<33♥♥

  2. Vittu kun ei oo rahaa keikkas maksaa 12 euroo ilman vihreetä korttia…-.- Vittu tuun silti PERKELE PILLUMAGNEETTI SAAPUU RILLOON! PASKA MAAILMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>