14.03.2011 seopetriii

PASKA MAAILMA maanantai, HAISTA vittu PETRI !! SUN ANKEE KAVERI PITÄÄ DUMPPAA,,

haistavittu_1haistavittu_4haistavittu_9haistavittu_10haistavittu_11haistavittu6haistavittu_17haistavittu3

GIL SCOTT HERON ME AND THE DEVIL,NÄHÄÄ MANALASSA.,.,

tattoodoggyom

DOGGYSTYLE HOROLEIMAA…

Nikki Sixx raivostui Facebookille

Mötley Crüe -basisti Nikki Sixx on raivoissaan Facebookille.

Nikki Sixx hermostui, kun hänen Facebook-profiiliinsa laittamansa kuvat poistettiin,  kertoo Toronto Sun -lehti.
Sixx oli laittanut Facebookiin kuvia huhtikuussa julkaistavasta valokuvakirjastaan This Is Gonna Hurt.  Yhdessä kuvassa on transsukupuolinen mies, joka on muuttumassa naiseksi. Facebook deletoi kuvan ja selitti syyksi, että kuvassa on naisen rinnat. Sen jälkeen Sixx A.M. -rokkari laittoi sooloprojektinsa uuden sinkun Lies of the Beautiful People Facebookiin.
– Kuvassa on malli, jonka kasvoista puolet on sulanut, ja hän on äärimmäisen kaunis. Mutta he poistivat senkin! Sixx puhisee.
Kuvan mallilla on paljaiden rintojensa peittona vain kädet. Facebook uhkasi Sixxiä. Kuulemma jos hän laittaa vielä uuden vastaavaan, Sixxin Facebook-tili suljetaan. Sixx otti yhteyttä asianajajiinsa, koska koki tulleensa kaltoinkohdelluksi. Hänen mukaansa Facebook toimii kaksinaismoralistisesti.
– He kyllä sallivat sopimattomia kuvia hyvin nuorista tytöistä ja pojista, mutta minua kielletään laittamasta Facebookiin kuvaa sinkusta, joka on saatavilla Amazonista tai iTunesista!
Sixx raivosi asiasta Facebookissa ja sai faneiltaan apua. Pian 200 000 hänen faniaan oli vaihtanut profiilikuvansa sinkun kuvaksi.
– Se on aika hyvä haista p***a vaan Facebook! hän myhäilee.
Hän sohi muurahaispesään laittamalla itsestään puolialastomia kuvia Facebookiin. Kuvia ei vaadittu ottamaan pois, joten Sixx on ymmällään.

HEI NIKKI ÄLÄ RUPEE VITTUILEEN INTERNETILLE.,.,.,NIISSÄ SUN KUVISSA OLI RINTOJA JA VITTU NÄNNEJÄ JA NÄNNEJÄ EI SAA OLLA FACEBOOKISSA.,.,.,SEN OON MINÄ JOS JOKU VITTU OPPINU KUN BLOKI POSTAUXIA JA MUITAKIN KUVIA ON POISTETTU FACEBOOKISTA VAIKKA KUINKA PALJON.,.,.,MUTTA NIKKI HYVÄÄ SINKKUMAINOSTA KUITENKI…,.,.

takki12234_020

VITTU MÄÄ HALUUN TON TAKIN…VITUN NÄTTI!!!!!

särkänniemi1f33e3

TISSIT ESIIN JA PILLUT PALJAAX VAIKKA SÄRKÄNNIEMESSÄ!!! HELEMEEE

BRITEISTÄ TULEE IHMEEN HYVÄÄ THRASSIA,,,VITTU MOSH!!!!

reeniä6080019m

REENIÄ NY…NO HOMO?..

Maailmanlopun laskijat ennustavat TUHOA!!

Japanin maanjäristyksen päivämäärä sai liikkeelle erilaisia maailmanloppua viittaavia laskutoimituksia.

Erilaisia maailmanlopun ennustuksia riittää jokaisen makuun ja ne nousevat puheenaiheiksi erityisesti luonnonkatastrofien yhteydessä. Japanin perjantaisen maanjäristyksen jälkeen netissä alkoi liikkua ihmiskunnan tuhoa ennustavia laskutoimituksia. World Trade Centerin tornien luhistuminen vuonna 2001 sekä vuoden 2004 tsunami saivat aikoinaan liikkeelle samanlaisia ilmiöitä, nyt nämä suuronnettomuudet viittaavat joidenkin mukaan maya-intiaanien laskelmiin. Päivämääristä merkkejä etsivät ovat keksineet laskea yhteen vuoden 2001 sekä Japanin katastrofien tapahtumapäivät:

9/11/01 + 3/11/11 = 12/22/12

Laskutoimituksen tulos 22. joulukuuta 2012 viittaisi mayojen ennustukseen maailmanlopusta, sillä muinaisen intiaanikansan kalenteri päättyy edellisenä päivänä 21. joulukuuta. Mayat eivät ehkä kuitenkaan tarkoittaneet ennustuksellaan ihmiskunnan lopullista tuhoa, sillä useissa kansan ennustuksia käsittelevissä kirjoituksissa kerrotaan 21. joulukuuta 2012 jälkeen alkavan uusi aikakausi. Uhkakuvia maalailevat saattavat saada lisää intoa myös 1500-luvulla eläneen Nostradamuksen veikkauksista, jotka viittaavat niin ikään ensi vuoteen. Toteutumattomia ennustuksia lienee olevan yhtä paljon kuin uusiakin. Muun muassa vuoden 2000 piti olla useiden ennustuksien mukaan viimeinen.

MIELENKIINTOSTA.,.,..PAITSI ETTÄ MITES TOI HAITI MAANJÄRISTYS PÄIVÄMÄÄRÄT MITESSE MENEE TÄHÄ MATIKKAAN.,.,.,???

grilled-cheese-sandwich

ONKO NÄLKÄ?? MMMMMMMM,,,,HIRVEE NÄLÄKÄ…!!!!!

mummomosh7698l

BRITTI THRASSILLE MUMMOKI SANOO VITTU MOSH!!!!!!!!!

KALJAMOZARTTIA,,,KAUNISTA ,,,,,,MUTTA KAUHEE JANO TULI JOTENKI,,,

Pacmanormal-Activity_500x500

HUH!!!,,, PACMANORMAL ACTIVITY,,,

Miss Suomi Missifinalisti ja poikaystävä: ERO!

Iina Pyymäen vuoden seurustelusuhde loppui heti missikisojen jälkeen.

Numerolla neljä Miss Suomi -kilpailussa kisannut Iina Pyymäki on nyt sinkku.

– Niko asuu Kotkassa ja minä Lahdessa, siinä kai suurin syy. Olimme tästä erosta puhuneet jo aikaisemmin mutta nyt siitä tuli totta, kertoi Iina Iltalehdelle.

Numerolla neljä kilpailleen Iina Pyymäen ex-poikaystävä on ammattiurheilija. Niko Ikävalko pelaa jalkapalloa KooTeePeen riveissä hyökkääjänä. Niko tuki ja tsemppasi Iinaa missikisassa.

EI KAUAA KESTÄNY.,.,NYT VIELÄ LOPUT PERÄSSÄ JA SM LIIGAKI ALKAA OLEEN TIÄXÄÄ LOPUILLAAN NIIN SIITÄ KESÄX UUDET LÄTKÄSIIPAT SITTE KEHIIN.,.,.,

pillusohvano1_500

PILLUMAGNEETILLE UPEETA PILLUSOHVAA…

sunankeekaverihumb.php

SUN ANKEE KAVERI PITÄÄ DUMPPAA,,,SINÄ MINÄ VAAKAMAMBO JA PILLUNUOLENTA JUMPPAA HUMPPAA HUMPPAA!!!!!!

KID CUDI PURSUIT OF HAPPINESS,,,KYÄ SIIHE PYRITÄÄN……

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (6)

    • Ottimo! Stavo provando Nod32 per Mac ma è a pagamento, quindi ben venga la soluzione gratuita per uso personale da parte di una importante azienda impegnata nel settore (anche perchè lo sviluppo di un'altra soluzione free, iAntivirus, sembra ancora fermo al 2009). Non ho ancora installato il prodotto, ma non mi è ancora chiaro se il tipo protezione sia di tipo Real-Time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>