02.03.2011 seopetriii

TÄNÄÄ TAMPERE TIVOLI T.T.T. !!!!!!! poika kotiin.,.,klik KESKIVIIKKO KAMERAHOROT KLIK PEILISSÄ,,..

JUMALAUTA MITÄ TRIKKII.,.,RODNEY MULLEN PAINAA,,,MIKÄ VITUN OLLIE???

ANGRY BIRD EIKU ANGRY DUCK WHAT THE FUCK,..,.,MITÄJOS?

Yllätysratkaisu

Kirjailija Sofi Oksanen on perustanut yllättäen oman yrityksen, jonka yhtenä toimialana on kustantaminen.

Yhtiön nimi on Silberfeldt Oy.
Silberfeldtin ensimmäinen julkaisu on Oksasen Baby Janen pokkariversio. Näillä näkymin Silberfeldt keskittyy ainoastaan pokkarien julkaisemiseen.
– Uskon pokkareiden voimaan. Niiden avulla on mahdollista saada edullista lukemista kaikille ja kaikkialla, Sofi Oksanen sanoo uuden yhtiönsä tiedotteessa.
Ratkaisua voi pitää jättiyllätyksenä, sillä Oksanen siirtyi vasta viime syksynä kustannusosakeyhtiö Teoksen riveihin.
Edellinen yllätyskäänne nähtiin kesäkuussa, kun WSOY katkaisi yhteistyön kirjailijan kanssa kesäkuussa.

EN PIDÄ YLLÄTYXENÄ.,.,.JOS EI KALKKIS-MUMMO-KUSTANTAJAT OLE MESSISSÄ NIIN VITTU ITE VAA!!.,.,EI SOFI TARVI KETÄÄ MIHINKÄÄ ENÄÄ SEO SILLÄ LEVELILLÄ JO.,.JOS NY JOTAI ON HUOMANNU NIIN SE ETTÄ MITÄ ENEMMÄN ITTE TEKEE SITÄ PAREMPAA SETTII TULEE,..,.,ANNA VITTU MENNÄ SOFI!!!

MORO

NO HOMO

HOMMAAKKO MEILLE VIINAAA,,?? ONKO TEILLÄ MAKKARAA??…,.,..”TOTTAKAI”

CHUCK TAYLOR + NYGÅRD?,,,KAIKKEE SAA JOS ITE TEKEE,.,.HAH,,

Perheenisä yhä työttömänä “Möläytys pilasi urani”

Mies menetti työpaikan esiinnyttyään tosi-tv:ssä.

IBM:llä työskennellyt Mikael Sjövall sai puolitoista vuotta sitten potkut, koska hän kertoi Totuuden hetki -tv-ohjelmassa, ettei hän halua lastensa leikkivän ulkomaalaistaustaisten tenavien kanssa ja että hän luistaa töistään. Nyt työtuomioistuin on päättänyt, että potkut olivat lailliset. 20 vuoden nousujohteinen ura IT-alalla päättyi ohjelman jälkeen kuin seinään.

– En olisi ikinä uskonut, että työsuhteen päättäminen todettaisiin lailliseksi. Esimiehieni mukaan työssäni ei ole koskaan ollut moitteen sijaa. Pelkkä möläytys televisiossa riitti koko urani pilaamiseen, tiiminvetäjänä työskennellyt Sjövall sanoo katkerana.

VOI VOI.,.,PASKA MAAILMA MUTTA TOIO SITÄ REALITY REALITY TEEVEETÄ!!!!!!

ONKO NÄLKÄNY?? MULLON NÄLKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ,,,,,,,

SEO PILLUMAGNEETTIIIIIIIIIIIIII,,,,,

VITTU ENS KESÄSTÄ TULEE VIELÄ HULLUMPI JA KUUMEMPI!!!!!

KÄDESTÄ PÄIVÄÄÄ,,,

Kohtuukäyttäjillä täysraittiita terveempi sydän

Kohtuullisesti alkoholia käyttävät välttyvät täysraittiita todennäköisemmin sydän- ja verisuonitaudeilta, laaja tutkimuskatsaus vahvistaa.

BMJ-lehdessä julkaistut tulokset osoittavat kohtuukäyttäjien sairastuvan 14-25 % epätodennäköisemmin kuin täysraittiiden. Myös sydäntautikuolemat ovat heillä harvinaisempia. Riskiarvio perustuu 84 tutkimukseen, jotka täyttivät etukäteen määritellyt laatukriteerit.

Kohtuukäyttöön liitetyt hyödyt johtuvat todennäköisesti suotuisista vaikutuksista moniin sydän- ja verisuonitautien riskitekijöihin. Tähän viittaa toinen samassa lehdessä julkaistu katsaus, jossa kohtuukäyttö yhdistettiin mm. hyvän HDL-kolesterolin, adiponektiinin ja apolipoproteiini A1:n runsauteen, mitkä kaikki liittyvät pienempään sydäntautien vaaraan. Yhdessä katsaukset viittaavat vahvasti siihen, että kohtuukäytön ja sydänhyötyjen yhteys on syyseurauksellinen eikä se luultavasti selity muilla elintavoilla. Tutkijat silti tähdentävät, että alkoholinkäyttöön liittyy myös terveyshaittoja kuten syöpä- ja maksasairauksia, joita kehittyy etenkin suurkuluttajille. Suomessa alkoholin runsas kulutus ja humalajuominen ovat huomattava kansanterveydellinen ongelma. Alkoholiperäiset sairaudet ja myrkytykset ovat mm. merkittävä työikäisten kuolemansyy.

JOO SIIS VITTU LIIKA ON VAA TIÄXÄÄ LIIKAAA.,..,

NÄPPÄRÄ PÖLYHUISKA,,VOIKKO TULLA SIIVOO MUN LUO…MAHDUXÄÄ TONNE MUN KIRJAHYLLYN VÄLIIN.,,.,??

JAPANI ON KYLLÄ RAJU MESTA HUH,,,,

KOSKA SAATANA SANOO NIIN,,,AIKA PASKA PÄIVÄ ÄIJÄLLÄ..

—-

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (2)

  1. Annika

    Tommone puku ois kyl oiva, vois tienata vähä ylimäärästä … ja vois kyl tehä tommoset petriverset. :D Vittuku nälkä !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>