22.11.2010 seopetriii

MAANANTAI MÖLÖÖ,,,maassa maan tavalla,,

AA75065970c-800wiAA80475868970c-800wiaaimg4b9f233bdaa3eaaperfectionAA475160970c-800wiAAd1724fa970b-800witissitBrabursttissit001

ONKO SULLA AIKAA?? ONKO ANTHRAXILLA AIKAA??,,ONKO KELLÄÄ AIKAA???

MILLASTA KYPÄRÄÄ LAITETAA??

”Kondomia voi käyttää maksullisessa seksissä”

Suomen Katolisen tiedotuskeskuksen johtajalta kysyttiin näkemystä Paavin lausuntoon kondomin käytöstä.

Paavin lausunto kondomin käytöstä ei muuta mitenkään katolisen kirkon opetusta seksuaalisuudesta ja ehkäisystä, sanoo Suomen Katolisen tiedotuskeskuksen johtaja Marko Tervaportti. Paavi Benedictus XVI toteaa ensi viikolla julkaistavassa kirjassa, että kondomin käyttö voi olla joissain tapauksissa sallittua hiv-tartunnan välttämiseksi.
Raskauden ehkäisyyn kondomia ei edelleenkään sallita.
– Tässä yritetään inhimillistää kärsimyksiä, joita saattaa aiheutua ei-kristillisen käytöksen seurauksena, Tervaportti muotoilee.
Hänen mukaansa kondomia voi käyttää esimerkiksi maksetussa seksissä. Tällöin kondomi ehkäisee sairauksia, vaikka sen käyttö ei olisikaan moraalisesti oikein.
Tervaportin mukaan paavin kannanotto ei ole merkki uudistuksesta, vaan kirkon olemassa olleen kannan selkeästä muotoilusta.
– On hyvin vaikea nähdä, että tällä olisi erityisiä seurauksia sen suhteen, miten katolinen kirkko toimii vaikka Afrikassa.

SIIS TÄÄHÄN MENEE NIIN LAPSELLISEN RISTIRIITASEX JO ETTÄ TÄÄHÄN MENEE IHA VITTU VITSIX KOKO HOMMA,,HUVITTAVIA LÄHINNÄ NÄÄ USKONNOT…

FAKTA. MITÄS SITÄ PAHEILLENSA VOI,,,

HAHAHAAA LEMMY AIKASTEE TIÄXÄÄ HEHKEENÄ NO HOMO,,

SPONTTAANI TUULETUS,,KALAAN+LUOKKAKUVA,,,


Onko tässä kauden pahin futismoka?

Jakub Blaszczykowski antoi lauantaina tyylinäytteen, kuinka maalinteolta voi myös välttyä.

Jakub Blaszczykowski voi huokaista helpotuksesta. Borussia Dortmund voitti Freiburgin Bundesliigan lauantain ottelussa 2-1 vieraskentällä, mutta Blaszczykowski olisi voinut jäädä Ronny Rosenthalin tapaan historiaan, mikäli Freiburg olisi noussut vielä tasoihin.
Dortmundin ollessa johdossa Blaszczykowski pääsee ampumaan kymmenestä metristä tyhjään maaliin ja pamauttaa yli. Blaszczykowskin onneksi Freiburg ei osunut, ja näin 24-vuotias puolalainen säästyy aivan pahimmalta häpeältä.

PELATAAN SITÄ MUUALLAKI POTKUPALLOO KUN SUOMESSA,,,..PAITSI NYTHÄ OLLAA IHA SIKA KEULAT PYSTYSSÄ KU VOITETTII SAN MARINO…HAHAHAHAAA

ONKO NÄLKÄ??,,KYÄ AINA 5 X PIKKUBURGERIT MENEE,,,,MMMMM

VIÄ MENEE ANNA MENNÄ VAA,,,,!!!

LOL

KESKELLE KESKELLE,,,,TÄHTÄÄ ,,,,,,,SCORE!

MAASSA MAAN TAVALLA,,,,NIINNO,,

TÄNÄÄ JUODAA,,,MITÄ SÄÄ OTAT ???MADMEN JUO RAIKKAASTI MUUTE,,

HALUUXÄÄ TAPPAA ZOMBIET VAI OLLA ZOMBIE???

Timo-Olavi Jalkanen

Pelastuslaitoksen mukaan Tampereen kolme ihmishenkeä vaatinut suurpalo lähtikin katutason ravintolasta.

Alkuvaiheessa spekuloitiin, oliko palo lähtenyt kiinteistön kakkoskerroksen Love Hotel -yökerhosta.
-Tuhoista voidaan johtopäätöksiä tehdä, poliisi kommentoi palon alkupaikkaa Tampereella 12.30 alkaneessa tiedotustilaisuudessa.
Pelastuslaitos sai Hämeenkadulle hälytyksen aamulla kello 5.27.
Pelastustöiden yhteydessä portaikosta löydettiin kolme menehtynyttä ihmistä. Lisäksi neljä vietiin sairaalaan ja talosta evakuoitiin 41 ihmistä.
– Palo oli rajuimmillaan alkuvaiheessa ravintolatiloissa ja osin porrashuoneessa. Runsas savunmuodostus ja evakuointi pitkittivät tehtävää, tilaisuudessa kerrottiin.
Eniten savua levisi talon A-rappuun. Poliisi ja pelastuslaitos eivät kuitenkaan tiedotustilaisuudessa vahvistaneet arveluja, että kuolleet olisivat löytyneet juuri sieltä.
Päivystävä päällikkö Pekka Mutikainen kertoi, että tällä hetkellä talossa on käynnissä jälkiraivaustyöt. Evakuoidut ihmiset on siirretty Metroauto Areenalle, josta suurin osa on jo siirtynyt pois. Osalle on järjestetty hätämajoitus Kangasalle kirkon kurssikeskukseen.
Talossa on pelastuslaitoksen tietojen mukaan kirjoilla kaikkiaan noin 80 asukasta. Osa heistä ei kuitenkaan ollut kotona. Enimmillään palomiehiä oli sammutustöissä 50. Poliisin yleisjohtaja komisario Jari Hakala kertoi, että tällä hetkellä poliisi eristää edelleen kiinteistöä, jotta tekninen ja taktinen tutkinta saadaan turvattua. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hannu Kallioniemi kertoi, että palon syyn selvittäminen on hyvin alkuvaiheessa.
– Sen osalta ei ole lisää kerrottavaa.
Tutkinnassa selvitetään edelleen kolmen vainajan henkilöllisyyttä. Selvitystyö on vielä kesken. Poliisi ei yksilöi vainajien henkilöllisyyttä tai sukupuolta tässä vaiheessa.
Kuultujen räjähdysten todettiin voivan liittyä palokaasujen räjähdyksiin, ei välttämättä kaasulaitteiden räjähdyksiin.
– Rajuun tulipaloon liittyy lähes aina palokaasujen räjähdys. Se voi olla hyvin voimakas ja äkillinen, pelastuslaitoksen edustaja kertoi. Hän piti epätodennäköisenä, että räjähdys voisi olla tahallisesti aiheutettu.
– Lasinsirujen ja tavaroiden lentäminen on tässä mielessä tyypillistä.
Kuinka kauan kesti ennen kuin ensimmäinen palomies oli rakennuksessa sisällä?
– Arvio on, että noin kuusi minuuttia, kun ensimmäiset letkut saatiin selvitettyä ja savusukellus alkoi, pelastuslaitoksen edustaja kertoi.
Kuolleiden löytymisessä kesti pitkään.
– Useampi kymmenen minuuttua näiden kuuden minuutin jälkeen, pelastuslaitoksen edustaja kertoi.

MITÄ VITTUA TÄÄLÄ TRELLA OIKEE TAPAHTUU ???? JUST PALO TOI MÄKKI JA NYT TÄÄÄÄ?????????,,,,,,,………

RAHALLA PÄÄSEE,,,,

MENKAT ÄMMILLÄ VOI OLLA PAHOJA,,,,

IHAN PARI ALLIGAATTORIA,,,MITÄ JOS VENEEN POHJA PETTÄÄ?? MITÄ JOS BENSA LOPPUU??,,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (6)

  1. Los Lobo

    Maalitaulun bullseye ois voinu olla pari senttiä ylempänä, häh?

  2. Palle Runqwist

    Se lol auto on sähköauto.. Tesla roadster. Kipeempi kulkee ku yxkää ferrari tai lambo.. Mut se nauraa öljylle. LoL oil… !!!!! Kato pätkää tubest niist autoist..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>