10.11.2010 seopetriii

keskiviikko SARVET ESIIN NYT NYT NYT NYT NYT!!! VITTU MOSH!!

HEY HEY HEY HEY HEY ,,,,,,,,,,,,,,,

HETKONENYHEI MITKÄ ADDUT,,,,,,???????? NOI LIEKKISETIT TOSSA VIERESSÄ NÄYTTÄ HUIKEELLE MÄÄ HALUUN NOI!!!

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaan ympärillä vellova skandaalikohu ei ole vähentänyt kuningashuoneen suosiota Ruotsissa.

Kaarle XVI Kustaasta hurjia väitteitä esittelevässä kirjassa kerrotaan, että kuninkaalla olisi ollut salasuhde popyhtye Army of Loversin laulajattaren Camilla Henemarkin kanssa. Kirjan väitteiden mukaan kuningatar Silvia oli tietoinen suhteesta, joka alkoi, kun kuningas ja Henemark söivät illallista yhdessä.

JOO MÄÄ KÄYN VAA SYÖMÄSSÄ TÄN CAMILLAN KANSSA EINYMITÄÄÄ,,,KYLLÄ KUNINGAS ON AINA KUNINGAS!!!!
Army of Loversin musiikkivideo Crucified on omiaan antamaan salaliittoteorioille lisää pontta.
Videon alussa Camilla Henemark keikistelee kruunu päässään ja esittelee rintavarustustaan kameralle.
Kappaleen edettyä kahden ja puolen minuutin kohdalle, kamera zoomaa erehdyttävästi Kaarle XVI Kustaata muistuttavan monarkin muotokuvaan.

Crucified on Army of Loversin vuonna 1991 ilmestyneeltä Massive Luxury Overdose -albumilta lohkaistu single.
Kohukirjan mukaan kuninkaan ja Henemarkin suhde ajoittui 1990-luvulle.
Henemark ei halunnut kommentoida Aftonbladetille kohukirjan väitteitä. Hän sanoi ettei ole lukenut sitä.
Saatuaan lehdeltä tarkempia tietoja kirjan sisällöstä, Henemark sanoi keskustelevansa lakimiehensä kanssa ja harkitsevansa oikeustoimia kirjan kirjoittajia vastaan.

YHTÄÄN EI TEE MIELI TUNKEE MUNAA TON SUUHUN ???,,,”JOO EISITTE YHTÄÄÄ”,,,,,

PALJO KELLO ON??? ONKO TAAS AIKA SYÖDÄ??..KYÄ AINA SYÖDÄ VOIDAAA,,…..

ALKOHOLI PUKEE SUA JA YLEENSÄ MYÖS RIISUUUU,,,

JOOOO SIIIIISSS,,,,PETEN SOFFALLA EI TAPAHDU VITTU MITÄÄÄÄÄÄÄÄ,,,,,,,

ONKO NÄLKÄ??,,,,KUOLA VALUUUUUUUUUUUU,,,,,,,,,PEKONI-AURA-PIHVII,,,MMMMMMM


Pitääkö alkoholi painosi kurissa?

Pilaako alkoholi yrityksesi laihtua – vai voisiko se yllättäen toimiakin apuna laihdutuksessa?

Alkoholin vaikutus painoon on monimutkainen asia. Itse asiassa asiantuntijoilla on ollut vaikeuksia määritellä, miksi joillekin naisille alkoholi aiheuttaa pömppövatsan kun taas toisten, päivittäin juovien naisten painoon se ei tunnu vaikuttavan millään tavalla.

Tämä alkoholista jo tiedetään: tavallisimmat alkoholijuomat, kuten olut, viini ja siideri, koostuvat hiilihydraateista, sokerista ja etanolista. Matkalla kehosi läpi tämä yhdistelmä pysähtyy vatsassasi, jossa osa alkoholista imeytyy verenkiertoosi ja tekee olosi hassuksi. Hiilihydraatit ja sokeri taas kulkevat perinteistä ruoansulatuskanavaa pitkin etanolin (joka on myrkky) suuntautuessa maksaan.

Tässä vaiheessa tuo pieni, harmiton drinkki alkaa häiritä sisäistä jätteenpolttouuniasi. Etanolilla ei ole ravintoarvoa, joten keho polttaa sen pois ensimmäisenä. Tämä tarkoittaa sitä, että vatsaan jääneet kalorit – olivat ne sitten peräisin margaritasta tai sen kanssa syödyistä sipseistä ja guacamolesta – varastoituvat todennäköisesti rasvaksi.

Mitä enemmän lihottavia ruokia syöt, sitä helpommin kalorit varastoituvat. Kannattaa myös pitää mielessä, että erään tutkimuksen mukaan alkoholi saa meidät keskittymään sen hetkiseen mielihyvään ja jättämään seuraukset huomiotta, mikä usein johtaa roskaruoan syömiseen. Toisin kuin proteiini ja hiilihydraatit, jotka vaativat energiaa palaakseen, rasva varastoituu itsestään. Niinpä sipsit ovat ensimmäisenä jonossa kiinnittymään lantiollesi.

Tilanne ei kuitenkaan ole välttämättä niin synkkä miltä se vaikuttaa, sillä todellinen ongelma ei ehkä johdukaan itse juomisesta vaan siitä, kuinka usein ja rankasti tartumme pulloon.

Juo ja kutistu

Aiemmin tänä vuonna julkistettiin tutkimus, jonka mukaan kaksi alkoholijuomaa päivässä juovat naiset laihtuivat epätodennäköisemmin kuin ne, jotka eivät koskeneet alkoholiin lainkaan.

Kuinka tutkijat sitten tulivat näin hämmästyttävään tulokseen? Tutkijat uskovat, että pitkäaikaisesti ja kohtuullisesti alkoholia käyttävien kehot hajottavat alkoholin eri tavalla kuin niiden, jotka käyttävät alkoholia runsaasti tai satunnaisesti. He käyttävät enemmän energiaa polttaakseen juoman kalorit samalla, kun he sulattavat sen. Tutkijat tarkkailevat edelleen sitä, miksi ja miten tämä tapahtuu, mutta he ovat selvittäneet sen verran, että pari lasia alkoholia päivässä kuluttavilla naisilla kalorit eivät yksinkertaisesti päädy ylimääräiseksi rasvaksi.

Tietenkin tässä on myös kääntäpuolensa. Ne naiset, jotka keskittävä juomisensa viikonloppuihin tai tyttöjen iltoihin eivät hyödy alkoholin kohtuullisesta käytöstä. Viikonloppujuominen ei auta kehoa mukautumaan alkoholinkulutukseen, jolloin keho ei opikaan sivuuttamaan kaloreita vaan varastoi ne automaattisesti rasvaksi.

Todisteiden mukaan kohtuullisesti juovilla on myös terveellisemmät elämäntavat kuin absolutisteilla. Jos olet tottunut juomaan kolme neljä drinkkiä viikossa osana ruokavaliotasi, tasapainotat niitä todennäköisesti kuluttamalla vähemmän kaloreita jossain muualla. Tutkijoiden mukaan tällaiset naiset tietävät, kuinka juoda kohtuullisesti, joten he osaavat kohtuullistaa myös syömisensä. Lisäksi he myös liikkuvat enemmän, mikä vähentää ylimääräisiä kaloreita.

ENMÄÄ TIÄ VITTU MÄÄ VAA LIHON,,,,,,,

AIR MAX LENKKARIT PEHMEIMMÄLLÄ ILMATYYNYLLÄ…

REENIÄ,,,

LIKAT LIKAT!!!!! HEITÄ SE KIRJA VITTUUN NYT KOSKA LIKAT MEILLÄ ON TÄNÄÄÄN BILEET!!!!!!!!!

ONKO SULLA POKKAA SYÖDÄ 40KYMPISTÄ ELÄVÄ HIIRI,,,???

PULLO COLA ON KYLLÄ IHA EHDOTON,,,,,

“Alkolukko” estää nolot nettijulkaisut

Sosiaaliseen mediaan on kehitetty “alkolukko”. Uusi nettityökalu estää käyttäjää julkaisemasta humalapäissään netissä sellaista tietoa, jonka julkaiseminen voi kaduttaa seuraavana päivänä.

Tietoturvayhtiö Webrootin työkalun nimeltään Social Media Sobriety Test (suomeksi: sosiaalisen median humalatesti) voi ladata ilmaiseksi Firefox-selaimella.
Testissä esimerkiksi Facebookin, MySpacen, Twitterin tai Youtuben käyttäjän täytyy selviytyä koordinaatiokokeesta ennen kirjautumista palveluun. Yhtenä tehtävänä on hiiren kursorin pitäminen liikkuvan ympyrän sisällä. Testin käyttäjät voivat itse määritellä, mihin aikaan he haluavat “lukon” toimivan.
Myös Google tarjoaa Gmail-sähköpostinsa käyttäjille palvelua, jolla estetään sähköpostien lähettäminen kovassa humalassa. Ennen viestin lähettämistä käyttäjän pitää suoriutua viidestä yksinkertaisesta matematiikan tehtävästä alle minuutissa.

MITÄVITTUANY!!!!!!!! NETTIKÄNNIT ON JUST PARASTA!! MESEKÄNNIT ON VITUN HAUSKAAAA,,,,JURRICHÄTTI AIVAN UPEETA MITÄVITTUA MIX KAIKKI PITÄÄ YRITTÄÄ KIELTÄÄÄÄ,,???????????

ÄIJÄ HOMMISSA,,,,

VITTU KAIKKI EDDIET,,,,,,,,,KAIKKI TAI EI MITÄÄÄN!!!!

BLACK LABEL SOCIETYN KURKO ZAKK PAINAA MENEE HUIKEETA BLUESIA,,MR COCK AND BALLS,,,NO HOMO,,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (4)

  1. mää

    vittu joo tuli nälkä kiitos vaa :D iha vitu hyvän näköne pihvi.. eikä naisiskaa ollu mitää vikaa ;)

  2. mAke

    Aika mimmi, vetäs vaa hiiren! Nyt sitä rehellisyyttä, toho mä en lähtis… Kelaa nyt eka purasu,,,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>