09.11.2010 seopetriii

TIISTAI TISSIII,,NIIN HÄRKÄSTÄ!! SARVET ESIIN BIISI+VIDEO HUOMENNAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

aaimg4ad6bacac3b99

aaimg46cee102114f8

Maitopurkissako hoikan vartalon salaisuus?

Maito ja sen kalsium ovat oiva apu painonhallinnassa. Painon kanssa kamppaileville on jälleen mieluisia uutisia. Painonpudotukseen saa apua yllättävän läheltä – omasta vitun jääkaapista!

POJAT ON POIKII MUTTA TÄÄ ON ISKÄRÄPPII,,,

MMMM,,,,ONKO NÄLKÄ??,,,KYÄ AINA SYÖDÄ VOI,,,

Tyhmä kysymys: Mel B, miksi miehesi puristelee rintaasi?

Maustetyttö Mel B osaa poseeraamisen jalon taidon – niin tosin aviomieskin.

Stephen Belafonte rustisteli vaimonsa rintaa Australiassa, jossa he osallistuivat Nevermind-yökerhon ensimmäiseen syntymäpäiväjuhlaan.
Mel B puhalsi juhlassa kakun päällä olleen yhden kynttilän, otatti valokuvia vieraiden kanssa ja antoi allekirjoituksia muun muassa Mel B-nukkeen ja Spice Girls -kirjaan.

NOVITTU MIXI EI PURISTAIS OMAN MUIJANSA TISSEJÄ???!!! JOS MULLA OIS TOMMONEN HULLUHOTTIS VOSU KU TOI MEL B ON NIIN MÄÄ PURISTELISIN KANS KOKOAJA!!!!!!!!!

HEI VOSU,,,OIKEESSA OOT,,,VITUT MUISTA,,,FUCK EM!!!

HUH KUINKA TULISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BEER ME,,,,MAAILMAN PARAS KOIRA,,TAAS VOI HUOMATA MIX KOIRA ON MIEHEN PARAS YSTÄVÄ,,

TOI ON NIIIIIIIN HÄRKÄSTÄ…..SARVET ESIIN,,,!!! HUOMENNA LEVYKAUPOISSA JAVITTU JOKAPAIKASSA!!! “SARVET ESIIN” FEAT MOKOMA UUS BIISI KÄYKÄÄ HAKEEN POIS SINKKU MUKANA MYÖS MOKOMA REMIX!!! JA+VIDEO TÄÄLÄ SAITILLA JA YOUTUBESSA HUOMENNA KANS!!!

Poseeraisiko Katy Perry alastonkuvissa?

Laulaja Katy Perrylla on tarkka mielipide seksikkyyden näyttämisestä.

Katy Perry verhoaa treenatun vartalonsa usein seksikkäisiin asuihin. Tähti uskoo, että pieni kiusoittelu on riisutumista seksikkäämpää, kertoo People-lehti.
– Pidän kiusoittelusta, Katy tunnustaa Britannian Cosmopolitan-lehdelle.
– Olen enemmän burleski-tyttö. En todellakaan poseeraisi Playboyssa, mutta voisin tehdä asioita Dita von Teesen tyyliin, Katy vinkkaa viitaten seksikkyydestään kuuluisaan burleskimalliin.
Katy on sanonut, että hän tuntee olonsa entistä seksikkäämmäksi sen jälkeen kun avioitui miehensä Russel Brandin kanssa.
– Uskon, että ollessani tasapainoisessa parisuhteessa ei ulkokuorella ole enää niin paljon merkitystä.

MUN MIELESTÄ JOS JONKU NYT PITÄS POSEERATA PLAYBOYSSA SE OIS VITTU JUST KATY PERRY!!!!! EISEN “MUSAURA” NYT NIIN PITKÄLLE PÖTKI KUITENKAA ETTÄ KYLLÄMÄÄ JO HARKITSISIN VAKAVASTI,,,!!!

EI SAA HÄRNÄTÄ,,,,,,,TULEE JÄLKI-ISTUNTOOO,,,

HYISSAATANA,,,NO HOMO,,,VITTUMIKÄ YLLÄTYS,,

MAN SMACKS,,,SIIS JOO MUTTA NO HOMO,,EI HALATA MUTTA TAPUTELLAA,,

KARHUT TYKKÄÄ KOKAIINISTA,,,

Luksusristeilijä kellui tuuliajolla

Tuhansia matkustajia kuljettava Carnival Splendor -risteilyalus oli tiistaina tuuliajolla Tyynellämerellä Meksikon länsirannikolla.

Virta katkesi konehuoneessa syttyneen tulipalon vuoksi. Kenenkään ei kerrottu loukkaantuneen. Carnival Splendor -aluksen kyydissä oli noin 3 300 matkustajaa.
Tulipalon aikana matkustajia kehotettiin poistumaan hyteistään kannelle, mutta myöhemmin he pääsivät palaamaan sisätiloihin. Amerikkalaismedian mukaan alus aiottiin hinata satamaan siinä tapauksessa, etteivät sen moottorit enää käynnistyisi. Yhdysvaltojen rannikkovartiosto lähetti risteilijän avuksi useita laivoja.
Carnival Splendor -alukseen mahtuu enimmillään 4 000 matkustajaa ja yli tuhat miehistön jäsentä. Italialaiselta Fincantierin telakalta vuonna 2008 valmistunut alus lähti viikon kestävälle matkalleen Yhdysvalloista ja sen oli määrä kulkea pitkin Meksikon rannikkoa.

VITTU PARASTA,,,LAIVALLA ON AINA KIVAA,,JA MITÄ VITTUA SITTE JOS LOMA VENYY TULIPALON TAKIA,,EIVOIMITÄÄÄ,,BILEET JATKUU TUOKAA RUOKAA JA JUOMAA LISÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ,,,,,,,,,,,AEVAN MAHTAVAAAA VITTU MÄÄ HALUUN TOLLE LAIVALLE!!!!!!!!!!

IRANIN IDOLSISSA EI PALJOO SIIMAA ANNETA,,,HUH,,

ONKO TEILLÄ JANOOOOOOOOOOOOOOO?????????????? JOS SULLA ON JANO SUU AUKI AAAAAAAAAAHHHHHHHH

HUH MAAILMAN PARAS RÄPPÄRI,,,BLUEPRINT 13!!!!!!!!??KOSKA TOIO TULOSSA???????

MITÄ VITTUA TOI ÄIJÄ SELITTÄÄ EIHÄN TOI EDES OLE SLAYER !!!!!!!

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (7)

  1. Nu darfste mal raten, wo ich die Idee dazu her hatte :-)Aber im Ernst, die Anleitung bei WordPress selbst ist zwar sehr ausführlich, aber irgendwie auch verwirrend, daher eben mal eine – hoffentlich – vereinfachte Version davon.

  2. Admiring the persistence you put into your website and in depth information you provide. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed information. Excellent read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  3. helevetin seksikästä seksikästä seksikästä seksikästä seksikästä seksikästä seksikästä

  4. junsku

    Ei kyl muute taidakkaa olla sleijjeri.. eikä kyl biisikää kuullosta siltä.. MITÄ VITTUU!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>