15.10.2010 seopetriii

tänää helsingissä PERJANTAI PERSEET!!,,KALJAA KONEESEEN! tuoretta lihaa?

kaljagomkalja1gomkalja01

KARHUA? TUOSTA,

kalja10

kalja19_29

ENEMMÄNKI NOSTANU TUOPPIA???

kalja19

kalja048gom

kippis!!kalja0398e6744

SENSUURI ON IHA PERSEESTÄ,,,

HETKONE NYHEI,,,30CM JUUSTOBURGERI???????? HUH,,,,,,ONKO NÄLKÄ..

Tiennimi puhuttaa Kangasalla: Tuleeko Hampuntiestä mieleen huumeet?

Hampuntie-nimi on mukana Kallion Teollisuusalueen kaavassa, joka esitellään esimerkiksi Kangasalan kunnan verkkosivuilla.

Kaavoituslautakunta ei lämmennyt Tetrakem Oy:n Matti Kytölän esitykseen muuttaa Kallion teollisuusalueella olevan Hampuntien nimeä, koska siitä tulee Kytölän mukaan heti mieleen huumeet. Hampuntien tilalle Matti Kytölä ehdotti nimeä Teollisuustie.

Lautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle, että Hampuntien nimeä ei muuteta. Kangasalan nimistötoimikunta esitti aikanaan Hampuntietä, koska Kallion teollisuusalue on kaavoitettu Hampun tilan maille. Ehdotettu Teollisuustie tai Teollisuuskatu on Suomessa käytössä yli tusinalla paikkakunnalla.

HAHAA HYVÄ MUMMOT,,VITTU HAMPPUA ON VILJELTY TUHANSIA VUOSIA EIKÄ SIITÄ PELKÄSTÄÄ HUUMEITA TEHÄ!!!!!! MITES SITTE HAPPOKATU, ESSONTIE, RUOHOTIE, PIRIKATU????,,,,

MITÄS VITTUA,,,

MÄÄ ASUN TOSSA,,,,,AIKA LÄHELLÄ…

PALJO KELLO???,,JAAHAS SEO AIKA TAAS NAIDA NAPSAUTTAAA,,,

PAREMPI VERSIO TWILIGHTISTA,,,,,

KYÄ KIINNOSTAA,,,,NUORI PILLUMAGNEETTI,,,

Yleisradio närkästyi, kun keskiviikkoisten englanninkielisten uutisten oluenmaistamispätkä levisi YouTubeen. YouTuben mukaan Yle vaati videota sensuroitavaksi.

Ainakin yksi videoista oli poistettu torstaiaamuna. YouTubessa oli vain ilmoitus: “Video ei ole enää käytettävissä käyttäjän Finnish Broadcasting Company YLE tekemän tekijänoikeusvaatimuksen vuoksi”.
YouTubesta löytyy kuitenkin muita samasta lähetyksestä tallennettuja pätkiä, joita käyttäjät ovat palveluun ladanneet.
Hakusanalla Yle YouTubesta löytyi torstaiaamuna noin 5 000 videota, joita ei ilmeisesti ole vaadittu poistettavaksi. Pätkät on otettu Ylen lähetyksistä samoin kuin nyt potkut saaneen Kimmo Wilskan juontama uutispätkä.
Yle antoi eilen Wilskalle potkut, kun hän teeskenteli juovansa olutta juontaessaan uutisia. Ennen kohtausta lähetyksessä oli ollut alkoholitarkastuksista kertova uutinen. Wilska esitti jääneensä kiinni oluen juonnista.
Uutisankkureista Wilskan olutkohtauksen kiirehtivät eilen tuomitsemaan ainakin MTV3:n Kymmenen uutisten loppukevennyksistä tuttu kaksikko Urpo Martikainen ja Leena Kaskela sekä legendaarinen urheilumies Anssi Kukkonen.

MITÄVITTUANY?? MISSÄ HUUMORINTAJU YLE???,,,VITTU TOIHA OLI HAUSKA KEVENNYS JA PAREMPI KEVENNYS KUN KYMPPIUUTISTEN VITUN JÄYKÄT KEVENNYXET KAIKKI YHTEENSÄ!!!,,ANTAKAA NY ÄIJÄLLE TYÖPAIKKA TAKASI,,TAI VITUT EIKÖHÄN KIMMO TÖITÄ SAA TOISELTA KANAVALTA,,JA JOO YOUTUBE POISTAA VIDEON MUTTA SAATANA 100 UUTTA VIDEOO TULEE TILALLE,,,INTERNET ON IHANA,,,

KOIRA JOLLA ON TISSIT,,,EINYMITÄÄ..

Pierevätkö miehet enemmän kuin naiset?

“Miehet pierevät useammin kuin naiset. Myös pierujen keskitilavuus on miehillä suurempi. Tutkimusten mukaan naisten pieru haisee kuitenkin pahemmalta kuin miesten pieru. Se on todistettu niin hajuaistiin perustuvalla mittauksella kuin kaasuanalyysilla.

Ympäristöhaittana miehet ja naiset ovat siis tasaveroisia, miehillä määrä kun korvaa laadun.”

,,

MUISTAKAA NYT ETTÄ: Hajuaisti on koiran vahvin vaistotoiminta. Koiran hajuaisti on miljoona kertaa parempi kuin ihmisen hajuaisti ja koirat ovatkin osoittaneet vaikuttavia suorituksia hajuaistillaan.

T.I. teki todellisen sankariteon

TMZ-sivuston mukaan T.I:lla oli ratkaiseva rooli neuvotteluissa, joiden päätteeksi itsemurhaa hautonut mies saatiin houkuteltua alas 22-kerroksisen talon katolta.

Poliisi oli saanut iltapäivällä ilmoituksen miehestä, joka uhkaa hypätä katolta alas. Talo on sama, jossa paikallinen julkkis Ryan Cameron pyörittää radioshow’taan.
TMZ:n mukaan T.I. kuuli itsemurhakandidaatista radiosta ja soitti Ryan Cameronille kysyäkseen, onko jotain, jota hän voi tehdä auttaakseen tilanteessa.
Cameronin mukaan hän pyysi räppäriä tulemaan talon eteen, minkä tämä tekikin ja alkoi keskustella poliisin kanssa. T.I. nauhoitti paikan päällä videotervehdyksen, jonka poliisit näyttivät katolla olleelle miehelle.
Videon nähtyään mies suostui pyörtämään aikeensa. Hän tapasi räppärin talon aulassa, jossa he keskustelivat jonkin aikaa.
Videolla T.I. vetosi mieheen vapaasti suomennettuna näin:
– Mikään elämässä ei ole sen arvoista, että kannattaa riistää oma henkensä. Olen täällä auttaakseni sinua. Ole ystävällinen ja tule alas puhumaan minulle.

ITSARI ON KYLLÄ TYHMINTÄ IKINÄ…HYVÄ T.I.!!!,,,

KONTROLLI HUKASSA???..INTERNET ON IHANA,,

TUORETTA LIHAA???,,,ONKO VARMASTI,,??

KÄDET ALAS VITTU KAX KURKOO HATUT PÄÄSSÄ,,,HUH,,,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (3)

  1. keravallaki lihan savustamo siin hautausmaan kupeessa ;) muistaakseni tien viitat päällekkäin…
    helvetin hauskat sivut sulla!!

  2. näitä taas :D

    Onks tää ny si jenkkimallin mukaa joku kilpaileva “vaatekomero-räppäri” joka on petrille jostai vihane? Onks petri vieny sun riimit tahi naiset vai? Vaiko molemmat?

  3. PETRIVITU PELLE

    PETRI HAISTA PASKA KU TUUT LEPRAA GM:N KEIKALLE VEÄN SIUTA PATAA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>