01.09.2010 seopetriii

tänää KOUVOLA !!!KLIK KESKIVIIKKO kameraHOROT lisää jengii BB-taloon??!

KAMERA1859043kamera22kamera32kamera44KAMERA50efbd75b64cded16f0cf00601bdadfc_22KAMERA59410f1edc0c082b01ed8ab6b3d86a68_4kamera72700ad970c-800wiKAMERA1859045

TÄNÄÄ VEDETÄÄ VITTU TÄYSILLÄ SUORAA SILMIEN VÄLIII,,,VOLAT TÄYSILLÄ EI MITÄÄ KOMPROMISSIII,,,

NAISET ENSIN,,,OLKAA HYVÄ…
Splash News / AOP Finland

Talla pohjaan LiLo ja baanalle!

Ajolupansa huumausainetörttöilyjen takia menettänyt Lindsay Lohan voi jälleen istua ratin taakse.

Päihdeongelmien kanssa painiskeleva näyttelijä Lindsay Lohan on ollut ajokiellossa siitä asti, kun hän narahti poliiseille ajettuaan autoa huumausaineen alaisena vuonna 2007.
Nyt Lindsay voi taas istua auton rattiin, sillä hänet bongattiin kalifornialaiselta ajolupatoimistolta vain päivä sen jälkeen, kun hän oli suorittanut viimeisimmän oikeuden määräämän vieroitusjakson.

– Uskon Lindsayn käyneen toimistolla allekirjoittamassa papereita, jotta hän voi anoa uutta ajolupaa, lähde paljastaa Ok!-lehdelle.
Onnekas näyttelijä sai ajolupansa takaisin ja poistui paikalta upealla, maltaita maksavalla urheiluautollaan.

NÄÄ LIKAT EI TUNNU OPPIVAN MILLÄÄ,,,,, VANKILASTAKI HAETAA LÄHINNÄ VAUHTIA,,HAHAHAA,,,ONNÄÄ RAJUJA ÄMMIÄ!!!,,,IHANIA SIIS SILLAI,,

SUPERPISSAAA???,,,,

PIKKUPAKETTIA,,,TUOSTA

M.I.A. ON SYNTYNY VAPAANA,,,VILLI JA VITUN VAPAA NIINKU MÄÄKI,,XXXO,,IHANA NAINEN!!

JOTKUT SKEDEKENGÄT NÄYTTÄÄ JO VALMIIX NIIIIN VITUN SÄMPYLÖILLE MUTTA NÄÄ ON IHA OIKEET SIIS TIÄXÄÄ SÄMPYLÄT,,,

Syytteen huumeiden hallussapidosta saanut Paris Hilton väittää kiivaasti, ettei kokaiinia sisältänyt laukku ollut hänen.

ETOnline-sivuston mukaan Paris tunnisti kyllä laukussa olleet luottokortit omakseen, samoin kuin 1000 euroa käteistä, huulirasvan ja astma-pilleri Albuterolin. Kokaiinipussi sen sijaan kuuluu Parisin mukaan hänen kaverilleen.


Kun Parisin viikonloppuna pidättänyt poliisi uteli, kenenköhän 0,8 gramman kokaiinipussi on, Parisilla oli selitys valmiina.
– En ole huomannutkaan tuota, mutta luulen sen olevan purkkaa, Paris keksi.


Hiltonin asianajaja David Chesnoff on muistuttanut, että Hilton ei ole syyllinen niin pitkään kuin huumesyytettä ei ole käsitelty oikeudessa.
Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Paris on turvautunut selittelyyn. Vuotta ennen kuin hänen ja ex-miehensä Rick Salomonin seksivideo tuli julkisuuteen, Paris kielsi videon olemassaolon ja syytti exäänsä sairaaksi mieheksi.

EIKU MÄÄ LUULIN ETTÄ SEOLI PURKKAA,,,EIKU VITTU SEHÄN OLIKI KATO PERUNAJAUHOO MÄÄHÄN OLIN TIÄXÄÄ LEIPOON MENOSSA JUST,,,,,EIKU SE OLIKI VALMIIX MURSKATTUA ASPIRIINIA KATO JOS ISKEE PÄÄKIPU NIIN VOI ÄKKIÄ VETÄSTÄ SITÄ PULVERINA,,,

MMMMMMMMM,,,,,

MITÄ JOS??

PIERUHAJUN VAIMENNIN PEITTO????HUH,,,VOIKO TOI TOIMIA,,,VOIKO TOTA TILATA TVSHOPISTA????? PALJO MAXAAAAA????

ONKO JOKUNEN KÄÄPIÖ KADONNU PERSEREIKÄÄN??? KUKA PUUTTUU???,,


Big Brother -talosta Janin kanssa ensimmäisenä lentäneen Marian toive on toteutunut. Hymy-lehti kustantaa hänelle silikonit.

NONIIIN MÄÄHÄN SANOIN!!!,,,,OTA SITTE MARIA NIIN ISOT ETTÄ PÄÄSET SINNE HOLLYWOODIIN JA PLAYBOYHIN!!,,HIENOA HYMY!!!

BB-taloon muuttaa tuttuja kasvoja

Big Brother taloon muuttaa tänään viisi uutta asukasta. He kaikki ovat tuttuja BB-asukkeja edellisiltä tuotantokausilta.

Nyt taloon muuttavat vanhat asukkaat ovat katsojille tuttuja aiemmilta kausilta ja he ovat todennäköisesti esiintyneet julkisuudessa myös BB-kokemustensa jälkeenkin.

,,,,MIELENKIINTOSTA,, TOSIN HAISEE EPÄTOIVOSELTA MONELTA SUUNNALTA HAHAA,,,KETÄS SINNE NYT MENEE???,,PÄÄSEEKÖ PERTTU VOITTAAN TIÄXÄÄ TOISEN KERRAN KOKO POTIN??? PÄÄSEEKÖ HENNA TAI ANTTI EXTAASIIN UUDESSA BB-TALOSSA??

HALVAT JA KESTÄVÄT SLÄBÄRIT,,,

TEKNOLOKIA ON MEIDÄN PUOLELLA,,,,

EN OLIS USKONU ETTÄ SKEDELAUDAN KUNTOOLAITTAMISESTAKIN SAADAAN NOIN MIELENKIINTOSTA HUH,,,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (2)

  1. Uki

    vittu tää haisee eiii stna hej jätkä YEAG!HH!……..settiiii poikaaaaaa settiiii perkele! SANTANA!!! tisu tisu stanaa!! hejj ÄMMÄT NIIN LÄMPÄMII MUT EI NE KUUMII OO SETTIII PERKELE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>