26.07.2010 seopetriii

MAANANTAI ,,HAISTA VITTU PETRI!! oxäätosissas HERÄÄNNY

11bodiceAubrey O'Day11barelyevil05_111gun-girl1101_91110_41117_61119_3

MOOSHH!!!! VITTU MITÄ RIFFIMÄTTÖÖ!!! EVILE THRASHER UPEE BIISI,,,,R.I.P. MIKE ALEXANDER,,,

MAANANTAI8101131102305865835gom

NOVITTU KAINNY VITTU MAANANTAI!!!!!!!


Suomalaiset matkustavat ulkomaille helteistä huolimatta

Vaikka helteet ovat hellineet suomalaisia nyt kotimaassakin, ulkomaan lomamatkat käyvät kaupaksi. Suuren kysynnän takia Finnmatkat on päätynyt hankkimaan suosikkikohteisiinsa jopa lisälentoja.

– Matkailuinnostus on yllättänyt meidät tänä kesänä positiivisesti. Kasvatimme kapasiteettiamme tälle kesälle jo ennakkoon, mutta sen lisäksi olemme vielä kesken kauden ottaneet yli viisitoistatuhatta lisäpaikkaa myyntiin, vahvistaa Finnmatkojen toimitusjohtaja Peik Martin.
Esimerkiksi Kreetalle tehdään lisälentoja läpi koko kesän. Myös Aurinkomatkoilta ja Tjäreborgilta kerrotaan, että lähes kakki kesän ja alkusyksyn matkat ovat täynnä. Aurinkomatkat lennättää kesän ajan viikottain 10 000, Tjäreborg yli 3000 suomalaista etelän lämpöön.
Finnmatkoilla Turkin ja Egyptin syyskautta on päätetty jatkaa lisälennoin alkuperäissuunnitelmia pidempään. Turkin Alanyaan pääsee nyt Helsingistä ja Vaasasta marraskuun lopulle saakka. Egyptin Hurghadaan voi matkustaa lisälentojen ansiosta läpi syksyn.
-Turkin ja Egyptin eksotiikka sekä hyvä hinta-laatusuhde houkuttavat suomalaisia. Moni haluaa myös varmistaa pimeään syksyyn vielä ylimääräisen D-vitamiiniannoksen, sanoo Martin.

NOVITTU KAINNY SAATANA KUN TÄÄ “SUOMENKESÄ” ON VITTU EPÄVARMEMPI KU TUXUN HÄÄT!!,,,SÄÄENNUSTEET ON VITTU IHAN HUKASSA JAVITTU PAISTAA VAA VAIKKA PITI JO VIILENTYÄKKI JA SATAA!!!!,,MENKÄÄ IHMEESSÄ NE JOTKA PYSTYY REISSUU VAA!! TIÄXÄÄ KYLLÄ TÄÄLÄ SUOMESSA SITTE TAAS KERKEE VITTU PÖNÖTTÄÄ IHATARPEEX,,,,JANIIN JA TOSIAA SE D-VITAMIINI HAHAHAHAAAA,,,,

maanantaiimg4a83d1526fa3c

VITTUMÄÄ TARVIIN TOTA ETTÄ HERÄIS,,,EINÄÄ MAANANTAIT VAA VITTU LÄHE,,SIIS MUN AAMUKAHVI JA VITTU VARSINKI MAANANTAI AAMUKAHVI ON SAATANA SEMMOSTA TULIASEMA-TERVAA ETTEI MITÄÄ RAJAAA,,!!! AUKEE MEINAAN SILMÄT JA PERSE,,NO HOMO,,,

herätys84956103098615153gom

VOI OLLA AIKA SÄHÄKÄT SUIHKUT TOSSA,,,,HERÄÄ AINAKI,,,JOLLEI SITTE IHA DELAAA,,,

KELKKA LÄHTEE NIIN LUJAA ETTÄ VITTU PERSE REPEEE,,,,,,,,HUH

MUMMOblow

HYVÄ HYVÄ HYVÄ ATRIA-MUMMOOOOOOOOO,,,,,,,,,,,HUH

Amerikan hullutus – tölkkiin pakattu sämpylä

Amerikan ihmemaasta pöllähtää jälleen omituinen eines, säilyketölkkiin pakattu täytetty sämpylä.

Yhdysvaltalainen elintarvikeyritys on tuonut markkinoille säilykepurkkiin pakatun täytetyn sämpylän. Tällä hetkellä sämpylöitä saa kolmella eri täytteellä: maapähkinävoilla ja mansikkahillolla, maapähkinävoilla ja rypälehillolla sekä grillatulla kanalla. Yritys suunnittelee laajentavansa makuvalikoimaa nykyisestä kahdella eri maulla: pepperoni pizzalla ja ranskalaisella paahtoleivällä.

KAIKKEE PITÄÄ OLLA,,,JOKU VOI TOTA PASKAA KUITENKI OSTAAKKI,,

PEKONIimg4b4d64b59ba82

HERKULLINEN LIIVI,,,SAAKO SYÖDÄ?`?????

PELIT819191

VITTU NÄTTIÄ…NYT VOI LIKKOJEN KANSSAKI PELATA PELEJÄ…

TIÄXÄÄ SANKAREITA ONKO HEITÄ????

pimsuperman560x754

“HERÄÄNNY OXÄÄ TOSISSAS”


Leonardo DiCaprio huippuvarkaana!

Leonardo DiCaprio esittää huippuvarasta Christopher Nolanin ohjaamassa elokuvassa Inception.

Vuoden omaperäisimmässä tieteis- ja toimintaelokuvassa Leonardo DiCaprio esittää teollisuusvakoilun uusimpaan muotoon harjaantunutta huippuvarasta, joka teknologian ja kemikaalien avulla tunkeutuu kohteensa uniin varastaakseen tämän tuntemat salaisuudet. Varastamisen sijaan hän saa tehtäväkseen yrittää mahdottomana pidettyä: uuden idean istuttamista kohteen tajuntaan.
Inceptionin on kirjoittanut ja ohjannut Christopher Nolan, joka nousi maineeseen kahden viimeisimmän Batman-elokuvan tekijänä. Jo ennen niitä hän todisti lahjakkuutensa rakenteeltaan rohkean kokeellisella jännärillä Memento.

Huikeita toimintajaksoja ja todellisuuskäsitystämme uhmaavia ideoita tarjoavana tieteisjännärinä Inception on sukua Wachovski-veljesten Matrixille. Sen tarina, josta huomattava osa tapahtuu ihmismielen sisällä, herättää mielleyhtymiä myös Charlie Kaufmanin ja Michel Gondryn nerokkaaseen yhteistyöhön Tahraton mieli.

Inceptionin tarina, jota Nolan tiettävästi kirjoitti kahdeksan vuotta, kuljettaa katsojan sisälle monimutkaiseen labyrinttiin, jonka rakennetta ei voi yhdellä katsomisella täysin hahmottaa – saati selittää. Unitutkimuksen ja syvyyspsykologian teorioita luotijunan nopeudella kiitävään toimintaseikkailuun yhdistävä leffa tempaa kuitenkin mukaansa ensihetkillä eikä irrota otettaan ennen viimeistä (lähes nerokasta!) kuvaansa.

Mementossa Nolan loi lopusta kohti alkua etenevän jännärin. Inceptionissa hän rakentaa rinnakkaisten ja toisiinsa heijastuvien tarinoiden labyrintin. Huikeiden ideoiden ja – lähes tauottoman toiminnan hinta on elokuvan tuottama hengästymisen – ja loppua kohden jopa uupumisen – tunne. Jännärinä Inception kärsii myös siitä perusongelmasta, etteivät uneksi tiedetyt tapahtumat herätä samanlaista jännitystä kuin todellisilta tuntuvat.
Leonardo DiCaprio tekee Inceptionin pääosassa jälleen vakuuttavan vähäeleisestä työtä. Junossa läpimurtonsa tehnyt Ellen Page on mainio päähenkilöä avustavana unien arkkitehtina. Edith Piafin roolista Oscarin voittanut Marion Cotillard esittää päähenkilön uniin itsepintaisesti ilmestyvää rakastettua.

PAKKO MENNÄ VITTU KATTOO,,,,!!!!!!!

pmmpmb.php

ASFALTTI-HOMMISSA OLLU??? PMMP

pumppaab.php

PUMPPAA PUMPPAA,,,HUMPPAA HUMPPAA,,,,,

TURBO PÄSSI….HELEMEE,,

pönttö3_59

AIVITTU TOI NÄYTTÄÄ NÄTILLE,,,TOSSA VOI PITÄÄ PIDEMPIÄKI ISTUNTOJA…

reenivirma20_19

REENIVIRMAN KIRJANPITOO KATO,,,,JOOOOOOO,,KIPPIS,,,SIIS MITKÄ VEROT???

ludacriskonjakki-450x450

RÄPPI ON MAHTAVAA JA MÄÄOON KADE KU LUDACRISSILLA ON OMA KONJAKKI SAATANA MÄÄKI HALUUN,,,

LUDACRIS KYSYY ÄMMILTÄ ETTÄ HOW LOW TIÄXÄÄ KUINKA ALAS VOI SIIS MENNÄ…HOROT MENEE YLEENSÄ KANS TOSI ALAS VÄLILLÄ,,,AIETTÄ VITTU NÄTTIÄ….

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>