19.07.2010 seopetriii

VITUN MAANANTAI kannustus,,HURRAA CHEERLEADERIT HURRAA !!!,,

11copy[1]1111[1]1111cheerleader-ipl[1]1111cheerleader[1]1111medium[1]11110cheerleader[1]11120cheerleaders[1]111109000d5d80d4bc1a_gallery_600[1]1111109000d5d80c69c38_gallery_600[1]11111338108604_24d983448e[1]

LADY GAGAN FANIKAMAA?? KYRPÄPYYHE,,,OSTA OSTA OSTA,,,

kerava8471_029

KESÄLLÄ KERAVALLE!!! VITTU ENITEN!!

Brittilehti Times ennustaa Sofi Oksasen yltävän kirjoillaan kansainvälisestikin melkoisiin myyntilukuihin.

Timesin jutun mukaan Sofi Oksasella on mahdollisuus nousta vuonna 2004 kuolleen ruotsalaisen Stieg Larssonin kaltaiseksi pohjoismaiseksi myyntitykiksi.
Times kertoo, että Oksasen romaani Puhdistus (Purge) on julkaistu 29 massa. Lehti mainitsee myös Oksasen voittamista lukuisista kirjallisuuspalkinnoista.
Timesin mukaan kirjailija on Suomessa verrattoman suosittu, vähän kuin rocktähti. Ja sehän sopii, sillä jutussa Oksasta sanotaan kirjallisuuden Lady Gagaksi, jolla on John Lennon -rillit.
Sofi Oksanen ehtii pitkähkössä haastattelussa puhua vaikka mistä. Hän siirtyy nopeasti Iines Ankan vähäpätöisyydestä päiviin, jolloin Neuvostoliiton armeija valtasi Berliinin. Oksanen huomauttaa, että Neuvostoliiton toimissa toisen maailmansodan ajoilta riittäisi tutkimista edelleen.

SENNY TIÄTÄÄ TYHMÄKI ETTÄ TON SETIT EIOO VITTU ENÄÄ MISTÄÄ VITUN KUSTANTAJASTA KIINNI,,,AIVAN VITUNSAMA MIKÄ KUSTANTAJA,,MÄ LAITTASIN SOFINA KIRJAT ITTE PIHALLE!!!!,,,MUTTA PAKKO OLI REVETÄ TOLLE LADY GAGA/LENNON VERTAUXELLE HUH,,,

kirahvi1029

SIIS VITTU KIRAHVI KAKALLA LUKEE LEHTEE FARKUT NILKOISSA??????,,,,KAIKKEE PITÄÄ OLLA!!

kissmona-lisa-09

MODERN DAY DELILAH VAI MONA LISA????

MITKÄ VITUN LENKKARIT??,,,REEBOKIN EASYTONE PYSYY ASIAN YTIMESSÄ ,,,HELMEE

kumpilil-kim-nicki-minaj-450x292

KUMPI ON PAREMPI RÄPPÄRI LIL KIM VAI NICKI MINAJ????….KUMPI??? PULLEET PILLUT!!

Helle ei näyttäisi hellittävän vähään aikaan.

Ilmatieteen laitoksen mukaan lämpötilat pysyvät hellelukemissa vielä ensi viikon alussakin. Sen pidemmälle ei ole vielä tehty ennusteita. Helteen tukaluutta lisää melko korkea ilmankosteus. Lämpötilojen odotetaan nousevan silti 30 asteen tuntumaan, mutta sateisilla alueilla voi olla hieman viileämpää. Uusia lämpöennätyksiä ei ole tehty. Torstaina virallinen korkein lämpötila 32,6 astetta mitattiin Parikkalassa.

MÄÄ SANON EDELLEEE VAA VITTU ETTÄ ANTAA TULLA VAA!!!!,,,VITUN TUULETTIMET ON LOPPU AEVAN VITUN SAMA ANTAA PAISTAA JA HIEN VALUU NYT JA MUISTELLAA VIIME TALVEN PAKKASIA JA TIÄXÄÄ FIILISTELLÄÄ TÄSSÄNY TULEVAA SYNKKÄÄ VITUN SYXYYY NIIN ANTAA PERKELE POROTTAA VAAAAA,,,,!!!!!,,,KOHTA NÄÄ JO LOPPUUKIN!!!

reeniäbt

LUPA REENATA ,,,SEN SAA VITTU JO LIIKENNEMERKKIKI!!!!!

kurtxbox360

KAI TOSSA SITTE TULEE MESSISSÄ BLONDI CRACK HORO MESTOILLE KANS JOKA VIE SUN KAIKKI MASSIT??? EMOT VOI HARJOTELLA,,,

RAAKAA SUSHIA…UPPOOKO???

hulkkalja2_03

ÖÖÖÖÖÖÖ,,,,ONXTÄÄ NIINKU HULKKIKALJAA VAI JOTAI TIÄXÄÄ HOMOHOMMIA,,,NO HOMO,,


Jättitutkimus tukee väitettä: alkoholin käyttö kannattaa

Alkoholin kohtuukäytön hyödyllisyydelle on löytynyt jälleen todisteita.

Mittavassa Ranskassa toteutetussa tutkimuksessa kohtuullinen alkoholinkäyttö yhdistettiin muun muassa alhaisempaan painoindeksiin, parempaan sydän- ja verisuoniterveyteen sekä matalampiin stressi- ja masennustasoihin verrattuna heihin, jotka eivät käytä alkoholia laisinkaan.
Pariisissa Pitié-Salpêtrièren maailmankuulussa opetussairaalassa tehtyyn tutkimukseen osallistui kaikkiaan lähes 150 000 pariisilaista, joiden terveystilanne sekä sydän- ja verisuonitautien riskit kartoitettiin.


Henkilöt jaettiin sitten neljään eri ryhmään heidän alkoholinkäyttönsä perusteella: ei koskaan alkoholia käyttäviin, vähän (alle 10 alkoholigrammaa päivässä), kohtuullisesti (10-30 grammaa/päivässä) käyttäviin sekä paljon (yli 30 grammaa per vuorokausi) käyttäviin.
Alkoholimäärät ilmoitetaan tutkimuksissa yleensä grammoina siitä syystä, että se on täsmällisin ja tarkin tapa.
Jotain kuvaa alkoholimääristä antaa se, että yhdessä puolen litran keskioluttuopissa on runsaat 17 grammaa puhdasta alkoholia, Päihdelinkki-sivusto selvittää.

Sekä miehet että naiset hyötyvät alkoholin kohtuukäytöstä

Kun ikätekijät otettiin huomioon, kohtuullisesti alkoholia käyttävillä miespuolisilla koehenkilöillä oli todennäköisemmin sellaisia kliinisiä ja biologisia tekijöitä, jotka yleisesti yhdistetään alhaiseen sydän- ja verisuonitautiriskiin, kuten esimerkiksi pienempi painoindeksi, alhaisempi syke ja pulssipaine (systolisen ja diastolisen verenpaineen erotus), matalammat paastoajan triglyseridiarvot ja pienemmät stressi- ja masennustulokset.
Tämän lisäksi kohtuullisesti alkoholia käyttävillä miehillä oli paremmat subjektiiviset terveystilat (oma kokemus terveydentilasta), hengitystoiminnot, sosiaalinen status sekä fyysiset aktiivisuustasot.


Kohtuullisesti alkoholia käyttävillä naisilla taas havaittiin olevan pienemmät vyötärön ympärysmitat, matalampi verenpaine ja paastoajan triglyseridiarvot sekä alemmat LDL-lipoproteiinin kolesterolitasot.
Näiden lisäksi yhdistettiin voimakkaasti molemmilla sukupuolilla parempiin HDL- eli hyviin kolesterolitasoihin. Kaiken kaikkiaan vähän tai kohtuullisesti alkoholia käyttävien terveystilanteen todettiin olevan parempi kuin alkoholia käyttämättömillä.
Tutkimuksen päätelmissä todetaankin, että kohtuullinen alkoholin käyttö voi olla paremman terveystilan ja alhaisemman sydän- ja verisuonitautien riskin merkkitekijä.
Tutkimus julkaistiin toukokuussa European Journal of Clinical Nutrition -lehdessä.

kurviaen

KUMPI??? MIELUMMI ISO PERSE VAI ISOT TÖLKIT???

KYYKKYMORO-33

KYYKKY-MORJESTUS!!! MORO!!!,,,

NÄIN MAANANTAINA MUN KONEPÄÄ ON VÄHÄ JUMISSA TARVIS TIÄXÄÄ CRCTÄ JA RAJUSTI,,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (5)

  1. khyllä se petri on paras!kaikki muut räppärit vittuun,hirtäkköön ittensä palleista katton,,,se pitää olla petrii(=

  2. Öppö

    Nää sivut on tupattu niin täyteen paskaa et nää on vitun loistavat! :DD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>