15.07.2010 seopetriii

RANDOMI KUVIA MUN KÄNNYKÄSTÄ OSA 9.

UUTUUS DRINKKI,,,BANANA SPLIT,,,LIIAN HAPOKASTA???

NÄTTIÄ JA ERITTÄIN HELMEE,,,

TOSI VITUN EXTREME SIPSEJÄ..SIIS VARSINKI TOI WASABI HYIVITTUHYISSAATANA,,,MÄÄ SIIS TYKKÄÄN KAIKISTA SIPSEISTÄ MUTTA NOI OLI EHKÄ PAHIMPIA …TOI CHILI HOMMA OLI IHAJEES,,,EINY TIÄXÄÄ MITÄÄ SUPERTULISTA MUTTA PIKKUPOTKU JEP!!!

KAUHEE JANO,,,KIPPIS,,,

SÄ OOT PILLUMAGNEETTIII,,,,EIKU SÄÄ OOT PILLUMAGNEETTI!!!!!!!

BILE HILE HIRVI,,,MORO

OOTTEKO MAISTANU???,,SIIS MAUSTAMATON LONKERO SIIS JOKA MAISTU LÄHDEVEDELLE!!!!!!!! 8% KUITENKI VITTU OIKEESTI,,!!!

TILAA SE VITUN TAXI NYT!!!!!!!!!!

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (17)

  1. Jaana Takalo

    Oi saataran saatara! Sitä vois olla, et meikäläisen luistelulenkki sais aivan uudenlaisen käänteen, kun ottaiskin lähdevesipullon tilalle tollasen Kupla-juoman!!!!! :D :D Saattais sama lenkki olla himpun verran pidempi, kun mutkittelis menee.. Ihmettelis vaan, et kumma fiilis! :D :D :D :D JA KAUHEE JANOHAN se tulee näin helteellä.. juomaakin menis useampi pullo! :P

    • Lo siento, pero cuando he leído tu comentario, ya habían pasado bastantes dias.Llevamos una temporada en el conservatorio, que no funciona el wifi, Ni puedo leer vuestros mensajes ni contestarlos, ya que no puedo conectar.La mejor manera de enterarse de los deberes es pedírselos a algún compañero de clase. Si no conoce a nadie, que intercambie el teléfono con alguno.

  2. Palomäki

    Peeeettrriiiiii Koska ulvila/pori taas häh mitä hä ILMOOTTELE NYT SAATANA KOSKA TULETTE ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>