16.06.2010 seopetriii

AH KESKIVIIKKO KAMERAHOROT,,PESE MUN PALLIT,,

kamera5ff84329cd0c4f1c7524ff87e152802fkamera8_20kamera9_10KAMERA70_245kamera50kamera074kamera744579895.jpegkamera900777243.jpeg

AXE,,,,PUHTAAT PALLIT,,,,REENIÄ HORO REENIÄ…

neoaidot080030om

JOO,,,NEO AIDOT JOS NIITÄ VOI KOSKETTAA…

nohomo3_07

ÄLÄ!!,,,,,NO HOMO,,,

Nuori helsinkiläisnainen järkyttyi, kun hän löysi yhteisöpalvelu Facebookista omalla nimellään tehdyn valeprofiilin. Nimen perässä luki loukkaavia väitteitä naisesta.

Valeprofiilin tekijä oli myös kirjoittanut naisen nimellä törkeitä statuspäivityksiä.Lisäksi hän oli lisäillyt valenaisen kavereiksi tuntemattomia ihmisiä – sekä kaiken kukkuraksi naisen todellisen Facebook-profiilin ja pari hänen ystäväänsä.
– Sain aamulla kaveriltani viestin, jossa luki, että minusta on tehty tällainen sivu Facebookiin. Menin katsomaan, ja siellähän minua odotti kaverikutsu feikkiminältäni, nainen sanoo.
Hän huomasi, että profiilille oli kertynyt kavereita peräti yksitoista. Suurin osa heistä oli tuntemattomia.
Kuvana oli sama kuva, jonka nainen oli lisännyt itsestään Facebookiin. Seinälle oli kirjoiteltu ilkeämielisiä lauseita.
Hän ei ollut uskoa tapahtunutta todeksi.
– Tuli henkisesti raiskattu olo. Mietin, kuka jaksaa nähdä niin paljon vaivaa.
Nainen otti profiilista tulosteet ja meni heti tekemään asiasta rikosilmoituksen. Seinälle kirjoitellut törkeydet olivat poliisin mukaan täyttäneet kunnianloukkauksen kriteerit.
– Jos tekijä saadaan kiinni, hänelle napsahtaa syyte, nainen sanoo napakasti.
Pelottavinta naisen mielestä on se, että kuka tahansa voi tehdä toisesta valeprofiilin ja saada aikaan kenties pahempaakin vahinkoa. Hänellä ei ole aavistustakaan, kuka häiriköinnin takana on.
– Minulla ei kuitenkaan ole mitään varsinaisia vihamiehiä, hän pohtii.
Nyt nainen sanoo olevansa hysteerinen Facebookista.
– Käyn koko ajan katsomassa, mitä minuun liittyvää siellä on.

INTERNET ON IHANA,,,,??,,,

offon7_13

ON JA OFF,,,

ROCK JA RUCK NÄYTÄÄ ETTÄ RÄPPI ON MAHTAVAA EVERYTHING IS HELTAH SKELTAH!!!!!!

omnomn16

TOTTA.

paahtis262gom

MITESTOI DONKEY KONG MEETWURSTILLA JA JUUSTOLLA,,,,???

Darth Vader “joutui” psykiatrille

Ranskalaiset ovat selvittäneet, miksi Tähtien sota -elokuvien Darth Vader valitsi pimeän puolen.

Tähtien sota -elokuvien legendaarinen Darth Vader muuttui pahaksi, koska hän kärsi mielen järkkymisestä. Tähän tulokseen ovat tulleet ranskalaiset tiedemiehet. Ranskalaiset ovat selvittäneet, miksi Anakin Skywalkerina syntynyt Vader valitsi pimeän puolen.  Ranskalaisten diagnoosi on “rajatilahäiriö”.
Tutkimuksen mukaan syy siihen on vaikea lapsuus. Vaderilla ei ollut isää, ja hän menetti äitinsä hyvin varhain.
– Pimeälle puolelle kääntyminen ja nimen muuttaminen voisivat olla merkkejä identiteettihäiriöstä, psykiatri Eric Bui Toulousen yliopistollisesta sairaalasta kuvaili Vaderin oireita The Sunin mukaan.

MULLA ON KANS VARMASTI VITTU RAJATILAHÄIRIÖ MUTTA PIMEESSÄ PUOLESSA EIOO MUN MIELESTÄ MITÄÄ PAHAA SIIS SILLAI,,,,

peililasiPhotography19

PEILILASI TAIDETTA MÄÄ OON VITTU MESSISSÄ KAIKKEE PITÄÄ OLLA,,,

KAIKKEIN PAHOIN ASIA,,,,KESKARIT VOI KAUHEETA JA HELLAN LETTAS HIMSKATTI SENTÄÄ..

pacmanhylly17

TOI PACMAN KANS VITTU KERKEE JOKAVITUNPAIKKAAN,,,
Reuters

Tätä meteliä et kuule tv:stä!

Suomessa MM-katsomoiden vuvuzela-kakofoniaa ei kuulla koko komeudessaan. Ylen lähetyksissä suhisee vaimennettu ääni.

Jättimäisen mehiläisparven surinaan verrattu meteli on aiheuttanut närää ja kiivaimpien kriitikoiden mukaan jopa räikeä terveysriski. Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa kuitenkin linjasi maanantaina, ettei afrikkalaiseen jalkapallokulttuurin elimellisesti kuuluvien torvien käyttöä tulla kieltämään kisakatsomoissa.

Jabulani-pallon tavoin vuvuzela on saanut kritiikkiä myös pelaajilta. Muun muassa Ranskan kapteeni Patrice Evra syytti vuvuzeloja joukkueensa vaisusta esityksestä avausottelussa Uruguayta vastaan.

Jalkapallon ystäviä niin raivostuttaneiden kuin ihastuttaneidenkin torvien ääntä on Yleisradion lähetyksissä vaimennettu.

”Joka päivä niistä tulee palautetta. Mutta toisaalta, kun äänimiksauksen avulla vaimensimme niiden ääntä, niin tuli myös sellaista viestiä katsojilta, että laittakaa ne äänet takaisin, ne kuuluvat kisoihin”, Ylen jalkapallon MM-kisojen tv-tuottaja Hannu-Pekka Hänninen kertoi.

Hännisen mukaan vuvuzelojen äänten täydellistä pois pyyhkimistä ei Ylessä edes harkita.

”Voisihan sen kansainvälisen äänen kytkeä kokonaan pois päältä, niin että kuultaisiin vain selostajan ääni, mutta luulen, että siitä vasta vihaista palautetta tulisikin.”

pekoniblt

MMMMMMM,,,,VÄLIPALAA,,,,

000000000air-jordan-spizike-mars

OSTIN UUDET KENGÄT…..

JORDAN ON VAA PARAS VITTU NYT JA AINA,,,,,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (9)

  1. Tsekkaas toi kuva. Mitäs jos enskerrral tuleeki tämmöne vastaan? ;) Herra Pillumagneetti ei varmaa oo viäl täämmöst nähäny.

  2. Olegoa

    Ei hitto, mie rakastan noita kuvia, videoita ja varsinkin noita hulluja kommentteja. Siis itse olen aivan rauhallinen kaveri ja harvoin kiroilen tai sekoilen muuten. Mutta Petriä ei voi kun ihailla :))

    • muHib Salaam khoya, I do not understand your comment. This is a good story and not about politics. @View from Fez ; We need good water and fountains working. We do not need disney land in Morocco.Thank you for all the things you tell us some of which we didn't know.Shukran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>