21.05.2010 seopetriii

KOTKA!! NYTO PERJANTAI MÄ OTAN KALJAA,,pilluBURGER?

kalja02kalja44

kalja48

KALJA20

kalja73032717363511259gomKALJA7221428898332585138gom

kaljaab479ee894e425367924341c5f200b03

kaljaatara-reid-drink-beastkaljafds_thumbkaljapillu07

KAIKKI HYVÄT ISÄT JUO VODKAA RAIKKAASTI,,,,,

tuijotaimg46cedc66b3dd7

TUIJOTA MUTTA ÄLÄ JÄÄ KIINNI MORTTI,,,SIX MULLA ON AURINKOLASIT…

TUOLI26

JALAT KYMMENTÄ VAILLE 10 NÄTISTI VITTUETTÄ ON HIENO TUOLI,,,


Aja partasi – saat pillua!

Yhdysvalloissa tehdyn kyselytutkimuksen mukaan partaansa ajavat miehet saavat jopa kaksi kertaa enemmän seksiä kuin parrakkaat.

StrategyOne -yrityksen tutkimuksessa todetaan myös, että viisi kertaa tai useammin partansa ajavat miehet ovat onnellisempiakin (siihen, johtuuko se seksistä, ei tutkimuksessa otettu kantaa), enemmän ulospäin suuntautuvia sekä sosiaalisempia, ja kaiken lisäksi he todennäköisemmin ilmoittavat elävänsä parhaillaan unelmaansa.
Yli 80 prosenttia naisista suosi ennemmin hyvin partaansa ajavaa miestä ja vieläkin useampi piti seksikkäänä sitä, että miehellä on pehmeä kosketeltava iho. Kolme neljästä naisesta myönsi myös, että hyvin partansa ajanut mies kiihotti heitä, ja 64 prosenttia paljasti, ettei pysty pitämään käsiään erossa miehestä, joka leikkaa partaa.
Eikä tässä vielä kaikki: vähintään viitenä päivänä viikossa partansa kynivien miehien todettiin tutkimuksessa olevan itsevarmempia, työllistyvän kaksi kertaa todennäköisemmin (verrattuna kaksi kertaa viikossa partansa ajaviin) ja he asuvat epätodennäköisemmin edelleen vanhempiensa luona. Eniten partaansa ajavat myös tienaavat yleensä enemmän kuin partasänkeä pitävät.
Schick Skin-dex survey -kyselytutkimuksen mukaan kolme suurinta mielenkiinnon tappajaa ovat miehen ärtynyt iho, paha haju sekä hilse. Ärtynyttä ihoa pidettiin jopa suurempana intohimon sammuttajana kuin kaljua päälakea tai harmaita hiuksia.

JAAAA,,,,,HETKONENYHEI,,,ÄMMÄT AJAKAA TE NE PUSKAT NIIN SAATTE MUNAAA!!!

volyymit_pictures_14

VOLYYMIT KYMPILLE ANNA SEN PUMPPAA!!!!!!!!! HUMPPAA HUMPPAA HUMPPAA!!!

JOS TARVII SISSIJUUSTOKASTIKETTA SALAATTIIN NIIN MÄÄ VOIN TULLA ANTAA SEN!!!!!!!

vihree0_44

TOLLA ON NIIN ISO LEHTI ETTÄ SEO NOIN VITU VÄSYNY,,,,

VETSKARIreva027

EI TOI VETSKARI HOROJA ESTÄ NIILLE PITÄS OLLA HITSATTU LUKKO JA AVAIMET JA RAUTASAHAT VITTU PIILOSSA…

Karhut ovat aiheuttaneet päänvaivaa viranomaisille eri puolilla Suomea. Karhuja on havaittu ihmisasutuksen lähettyvillä Luodossa Pohjanmaalla ja Lappeenrannassa Etelä-Karjalassa.

KARHU MORO!,,,,,,,,,,

ulos7_43

ULKONA LEIKKIMÄSSÄ….

MR KING ON PILLUMAGNETTI????MUTTA SÖISITKÖ SINÄ PILLUSTA TULLEEN BURGERIN???

tyyny18n

KYLLÄ NAISILLA ON HELPPOO….OMAT TYYNYT,,

tuuletin27

NIXIPIRKKA HOMMIA KATO,,,MONSTERIPILLU,,


Suomalaiset eivät saa seksiä!!!

Ruotsalaisetkin rakastelevat enemmän

Suomalaiset nussivat vähemmän kuin muut pohjoismaalaiset. Peräti 15 prosenttia suomalaisista ei ole saanut seksiä kolmeen kuukauteen.

Esimerkiksi tanskalaisista lähes kolmannes paukuttaa petiä useammin kuin kerran viikossa, kun Suomessa yhtä usein lempeä saa kahdeksan prosenttia rakasteluikäisestä väestöstä. Jopa ruotsalaiset peittoavat suomalaiset yhdyntäkertojen tiheydessä.
Saatuun seksiinkään suomalaiset eivät ole tyytyväisiä. Vain viidennes suomalaisista kertoo sen olevan mielekästä. Kaikissa muissa Pohjoismaissa noin neljännes ihmisistä kertoo olevansa lempeensä tyytyväisiä.
Mutta ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin: suomalaiset ovat pohjoismaalaisista vastuullisimpia sekstailijoita. Suomessa käytetään kondomia ahkerimmin suhteessa suorituskertojen määrään.
Se ei tosin ole mitenkään erityisen kunniakas saavutus, sillä taso tässä kisassa on heikko. Esimerkiksi 21-35-vuotiaista suomalaisista neljännes ei käytä kondomia koskaan. Yli kaksi kolmasosaa suomalaisista on ainakin joskus heiluttanut hetekaa täysin suojaamattomana.
Tanskalaiset ovat seksissä paitsi hulvattomia myös erityisen vastuuttomia: puolet kaikista tanskalaisista kertoo, ettei käytä kondomia koskaan.
Tiedot perustuvat RFSU:n tuoreeseen Kondomittari 2010 -tutkimukseen, johon haastateltiin yli 5 000 15-65-pohjoismaalaista. Tutkimukseen otettiin ihmisiä tasapuolisesti Islantia lukuunottamatta kaikista Pohjoismaista.

NYT SITTE VITTU SITÄ REENIÄ!!! R E E N I Ä  !!!!!!!!!!!!!! NUSSIMINEN ON KIVAA,,,

tattootat 2

HYIVITTU KATELLAA ENSVIIKOLLA JOSKUS MHORO!!!!!!!!!

MÄ OTAN KALJAAA!!!!!! EN TARVI MITÄÄ MUUTA!! MÄ OTAN KALJAAAA,,,,KAUNISTA MUSIIKKIA!!

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (7)

  1. Lummpper

    PETRI ON KINGI ja vitun sammy mee helvettii. sul ei oo elämää

  2. samby on homo

    sanoo samby= yhdyskunnan mitätön paska jolla ei ole elämää perkele.. petri on king of the motherfucking hill ja sillä selvä \,,/

  3. samby

    Olet Petri todellinen pelle jolla ei ole mitään tekemistä musiikin kanssa ja olet muutekin niin ärsyttävä et sulle pitäs antaa 9mm burana.voi helvetti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>