23.04.2010 seopetriii

SEO tänää PERJANTAI ! SEO tänää J.J.jurva+jalasjärvi MÄÄ HALUUN KALJAAA !!!!,,,

kaljaKALJA01KALJA02

kalja03KALJA7kalja13-4kalja14

TUOSTA.

kalja18-14KALJA16

ÄLÄ PIERE SAUNASSA,,,OTA SITÄ KALJAAA,,,,OO VITTU HILJAAA!!!!,,,HEITÄ SITÄ VITUN LÖYLYY!!!!!!!!!

korpisavu17102009(003)

MÄÄ MAISTOIN TOLLASTA KORPISAVUU TOSSA SAUNAKALJANA,,,SIIS TOIMII,,,

ENTOMBED ADDICTION KING,,,HAUSKA VIDEO,,,,

joulua4-28

HYVÄÄ JOULUA!!!!!

mummo_500x500

HYVÄ HYVÄ ATRIA MUMMO!!!!!!!!VOIS SIIS SANOO ETTÄ MUMMOLLA ON SETIT KUNNOSSA!!!!!!!!!!,,,,

Osteoporoosi eli luukato on luuston sairaus, jossa luiden lujuus on vähentynyt ja murtuma-alttius lisääntynyt. Osteoporoosi on tavallisempaa naisilla kuin miehillä. Osteoporoosin kehittymistä voi kuitenkin ehkäistä juomalla olutta.

nussisikko2

NUSSISIKKO?


Tampere on paras

Suomen houkuttelevimmat kaupungit – katso lista

Tampere on Taloustutkimuksen kyselyn mukaan Suomen houkuttelevin asuinkaupunki. Hopeasijalle nousi Turku, ja kolmas oli Jyväskylä. Aiempiin vuosiin verrattuna Tampereen ykkössija kirkastui entisestään. Tampereella on paras imago sijainnin, harrastusmahdollisuuksien ja kunnallisten palvelujen suhteen.
– Tutkimusta on tehty vuodesta 2000 lähtien, ja Tampere on ollut siitä lähtien ykkösenä, kertoo Taloustutkimuksen aluejohtaja Vesa Ryyppö.
Tutkimuksen mukaan suomalaisten innokkuus muuttaa toiselle paikkakunnalle on ollut hienoisessa nousussa 2000-luvulla.
14 prosenttia aikoo vaihtaa asuinpaikkakuntaa melko varmasti seuraavien viiden vuoden aikana.
Kaupungit pantiin järjestykseen Taloustutkimuksen Kaupungit: Muuttohalukkuus 2010 -tutkimuksessa.
Tutkimukseen vastasi helmi-maaliskuussa yli 4000 iältään 15-79-vuotiasta suomalaista.

NOOOH EINYMITÄÄ..MÄÄ OON AINA SANONU ETTÄ NÄÄ SUOMEN KYLÄT ON KAIKKI AIKASTEE SAMANLAISII PERSEREIKIÄ…IHANSAMA,,,

5 MINUTES OF FAME,,,TAIS JÄÄDÄ VAA TOI FEIMI ALLE VIIDEMINUUTIN,,,HAHA,,,

sillä54-1

SILLÄ VÄLIN KU TE KÄYTTE VESSASSA JA YRITÄTTE PIILOTTAA MULTA  TEIDÄN JUOMAT TOLPAN TAAXE,, MÄÄ VITTU JUON NE SILTI!!!!!

skate10

VEDÄ KICKFLIP,,,

Tällainen on Avatar-elokuvan jatko-osa

Ohjaaja James Cameron on paljastanut yksityiskohtia Avatar-elokuvan jatko-osasta. Cameronin mukaan Avatar 2 keskittyy kuvitteellisen Pandora-planeetan merimaisemiin.
Ohjaaja kertoo Los Angeles Timesille, että hän on ehtinyt suunnitella jättimenestyselokuvansa jatko-osaa jo hetken aikaa.
– Aion keskittyä Pandoran valtamereen, josta tulee rikas ja monipuolinen sekä hullu ja mielikuvituksellinen, mutta ei pelkkä sademetsä. En sano, ettemmekö näkisi sitä mitä olemme jo nähneet, mutta näemme myös enemmän.
Avatarin pidennetty versio tulee elokuvateattereihin elokuussa. Versiossa on kuusi minuuttia ennennäkemätöntä materiaalia, ja se tuodaan teattereihin 3D-elokuvien tiukan keskinäisen kilpailun takia.
– Elokuvamme oli loppuunmyyty 3D-teattereissa aina siihen saakka, kun se vaihdettiin Liisa ihmemaassa -elokuvaan, joten tiedämme, että sinne jäi vielä rahaa saamatta, Cameron myöntää.
Äskettäin Avatarin pääosanäyttelijä Sam Worthington vahvisti, että hän on mukana myös elokuvan kakkososassa.
– Sovimme, että jos elokuva tuottaa miljardi dollaria, ryhdymme hommiin. No, olemme tuottaneet 2,6 miljardia dollaria (1,9 miljardia euroa) nyt, joten olemme liemessä, näyttelijä on sanonut.

MAHTAVAAAA,,,,JA VITUN AJOISSA LIIKKEELLÄ,,HUH,,!!!!!!!

SLASHimg4a54b0d136785

TAAS AVAIMET HUKASSA HÄH??? MÄÄ LUIN JOSKUS AIKOJA SITTE ETTÄ GUNS N ROSESIN SLASH OLI ANTANU HAASTISTA JA SAMALLA ANTANU POSKEE JOLLEKKI HOROLLE JOKA OLI OLLU TIÄXÄÄ PÖYDÄN ALLA,,,,!!!,,,,MÄÄ HALUISIN KANS!!!! TULIS VARMAA LETKEE HAASTIS HAHAA,,,

IIIII AAAAMMMMM IIIIIROOOOONNNN MMAAAAAAAAAANNNNNN,,,,,

sori09

KIITOS JA ANTEEX,,,

Michelle "Povipommi" McGee pyytää anteeksi Sandra  Bullockilta.
Michelle “Povipommi/märkä nazipillu” McGee pyytää anteeksi Sandra Bullockilta.

Pettäjäaviomiehen salarakas Sandra Bullockille: Anteeksi!

Oscar-näyttelijä Sandra Bullockin aviomiehen julkinen salarakas, tatuoitu povipommi Michelle McGee on alkanut katua. – Anteeksi, McGee sanoo Sandra Bullockille.
McGee kommentoi asiaa australialaisessa Today Tonight -show’ssa. Jesse Jamesin epäilty rakastaja pyysi anteeksi mukanaoloaan näyttelijän aviokriisissä, mutta hänen mielestään lopulta kaikesta pitää syyttää Jamesia.
– Sandra, olen pahoillani ahdingostasi. Olen pahoillani, että tämä on kaikki julkista. Olen pahoillani kaikesta.
– Tunnen pahaa oloa Sandran puolesta. Haluan lähettää hänelle syvän anteeksipyyntöni. McGee mukaan James vei häntä – ja kertoi, että hän ja Bullock ovat eronneet.
– Minäkin tunnen olevani yhtä paljon petetty kuin Sandra. Minullekin valehdeltiin yhtä paljon kuin hänelle. Jos Jesse olisi ollut minulle avoin alussa, emme olisi tässä tilanteessa.

HUPS SORI,,TOLLA POVIPOMMILLA  ON IHA VITUSTI TATTOOTA JA SEO POSEERANNU NAZI-ASUSSA,,HMMMM SILLÄ ON MUUTEN WP TATSKA,,,WP..W.P.,,SIIS W.P. NIINKU WHITE POWER??? VAI NIINKU SE ITTE SANO ETTÄ EI SE OO WHITE POWER VAAN SE TARKOTTAA WET PUSSY……..SORINY KUITENKI,,

tohvelit18

ENNEN OLI REINOT NYTO CROCKSIT MUTTA KAIKKEE PITÄÄ OLLA!!!!!

yhet10

YHET VAA,,,,

PERSE PERSE PERSE PERSE……….SEO HELEMEEE SEO NÄTTIÄ ….LUULITEXTE ETTÄ EI TUU PERJANTAI PERSEITÄ??? HAHAAA VITTUENITE WHOOTY!!!!!! HUH

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>