14.04.2010 seopetriii

KOUVOLA klik,LINSSILUDE KESKIVIIKKO kameraHOROT,,hyvää ystävänpäivää!!,

kamerakimk-bikini-windingkamera1093649657kamera1130763687kamera940066350kamera967689048kamera974363228kamera982258379kamera1049825211kamera1083871905

BIG LEBOWSKI+BIKINIÄMMÄT EI VOI MENNÄ PIELEE…

pekonihillo11601_006

MMMMMMMM,,,,,TÄYDELLISTÄ…TOTA VAA PAAHTOLEIVÄN PÄÄLLE JA TIÄXÄÄ JEESUSMEHU ELI PUNAVIINII,,,HUH,,,

skedeohoskateboarder

SIIS VITUN NÄTTIÄ HOMMAAA!!!!,,,,


Reindeerspotting – parasta valistusta!

Millaista on nuoren narkomaanin elämä nykypäivän Suomessa? Siitä kertoo karun koruttomasti Joonas Neuvosen kuvaama ja ohjaama Reindeerspotting.

Vuonna 2003 kuvatusta materiaalista koostettu dokumentti seuraa ohjaajan ystäväpiiriin lukeutuvan Janin huumeista arkea Rovaniemellä sekä pakoa eteläiseen Eurooppaan.
Reindeerspotting on kuvattu ja äänitetty kevyellä digikameralla amatöörivoimin. Se näkyy usein holtittomana kameran käyttönä ja kuuluu suttuisena äänityksenä.
Elokuvan leikkaus ja jälkituotanto sen sijaan saatettiin loppuun ammattilaisten toimesta tuotantoyhtiö Bronson Clubissa – vasta viitisen vuotta kuvausten jälkeen. Ajallinen etäisyys on varmasti auttanut myös ohjaajaa materiaalin jäsentämisessä.
Varsinaista juonta elokuvassa ei ole enempää kuin narkomaanin arjessakaan. Suonensisäisiä huumeita käyttävien nuorten elämä kuluu seuraavaa piikkiä odotellessa ja peittyy sen jälkeen taas hetkeksi armeliaasti sumuun.
Rahat huumeisiin hankitaan pienillä ja vähän isommilla rötöksillä, jotka ennemmin tai myöhemmin johtavat oikeuden eteen ja kalterien taakse. Niin käy myös elokuvan Janille, joka juuri ennen tuomionsa voimaan astumista onnistuu pakenemaan ulkomaille. Uusi elämä ei kuitenkaan ala maisemaa vaihtamalla.
Aiheestaan johtuen Reindeerspotting on paikoin tyhjäkäyntinen ja rasittava elokuva, mutta sen todistusvoimaa on vaikea kieltää.

VITTU MÄÄ EN TAJUA MIX TÄÄKIN ELOKUVA PITÄS KIELTÄÄ TAI LYÖDÄ JÄRJETTÖMÄT IKÄRAJAT TOHONKI VITTU TÄÄON TIÄXÄÄ  PARASTA HUUMEVALISTUSTA TÄÄ LEFFA,,,!!!TÄÄSIIS JUST PITÄS NÄYTTÄÄ KAIKILLE NUORILLE,,MÄÄ EN IKINÄ PYSTYS PIIKITTÄÄN ITTEENI VITTU MÄÄ PELKÄÄN PIIKKEJÄ HUH HAHAA!!,,,

syöpaskaabo

SYÖ SANAS JA VITTUPÄS + PASKAPAPANAAKI VIELÄ JA KURAVETTÄ PÄÄLLE!!!,,,,

TOSTA SÄNGYSTÄKU HERÄIS MUNA KIPEENÄ NIIN OLIS AIKA VOITTAJAFIILIS…!!! HUOMENTAAAA!!!!!!

talvirenkaat2038_13

MORO,,ONKO TALVIRENKAAT VAIHDETTU???

Pankkiautomaatti vei avioparilta 410 euroa

Turkulaismiehen ja hänen vaimonsa tileiltä hävisi yhteensä 410 euroa viallisen seteliautomaatin vuoksi. Turun Sanomien mukaan rahojen palautus vei toista viikkoa.

MULLAKI HÄVIS VIIKONLOPULLA IHAVITUSTI RAHAA TILILTÄ ENKÄ MÄÄ TAJUU VITTU MIHIN,,,????????,,,,ENKÄ VITTU VARMAA SAA NIITÄ IKINÄ TAKAS!!!!!!!!!!!!!!!

turkkieu29

PITÄSKÖ TOI TURKKI OTTAA KUITENKI EU:HUN???

tuska1997_18

KEVÄT ON TÄÄLÄ..ONKO PUUTARHAT KUNNOSSA??,,,REENIÄ VITTU NYT…

SIIS KAIKENHAN VOI TEHÄ VAIKEEX ITTELLE JOS HALUU EISIINÄ MITÄÄ..KUKIN TYYLILLÄÄ…MÄ TYKKÄÄN SYÖDÄ JA KAKATA ALASTI..

volvo13

JOKU PITÄNY LIIAN PIENTÄ TURVAVÄLIÄ JA AJANU PERSEESEEN NO HOMO JA ÄIJÄ KELANNU ETTÄ VITTU MÄÄ EN UUTTA AUTOO OSTA SAATANA MÄÄ LAITAN WEETABIX PUULEVYILLÄ TIÄXÄÄ PERÄKONTIN KUNTOO!!EINYMITÄÄ!!!!

Markku Niskanen

Peltonen rannalle

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen nimesi sunnuntaina ensimmäisen MM-leiriryhmänsä. Samalla varmistui, ettei Ville Peltosta nähdä MM-jäillä.

NOEIKÖ TOINY OO JO IHAN AIKAKIN,,,TUU POIS SIELTÄ..NUOREMMILLE NÄLKÄSEMMILLE JA NOPEEMMILLE TILAA NYT..LAITTAKAA SE GRANLUND SAATANA KEHIIN NYT VITTU SEO TULESSA!!!

vodka

MITÄVITUN JÄRKEE ?????? HALOOO?????

valentines

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ HOROT!!!,,,,,TUOSTA,,

NIIN SIIS PILLU VAI PULLO?? EIKÖ MOLEMPII VOIKKA SAADA TÄH?? ÄLÄNYOO TOMMONE,,KYLLÄMÄÄ SUSTAKI TYKKÄÄN SIIS SILLAI,,

KAIKKEE PITÄÄ OLLA,,,KAIKKI TAI EI MITÄÄ..!!!

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>