31.10.2009 seopetriii

HELVETILLISTÄ HALLOWEENIA!! KARKKI VAI KEPPONEN?

halloweenimg46cef4240bcc0halloweenimg490b05857cd38halloweenimg490b05855677e

halloween08

HALLOWEEN9129_008HALLOWEEN08halloweenimg490b057a84336halloweenimg490b0582ce77d

MAITO ON PARASTA!!!!!! SIVULÄPPÄNÄ MÄÄ OON KANS YRITTÄNY SANOO NOILLE LIKOILLE ETTÄ TOI SPERMA ON TERVEELLISTÄ NIELASTUNA JA SEO HYVÄÄ IHONHOITOAINETTA,,,

SKATEin

LOPPU HYVIN KAIKKI HYVIN….”NOH VITTU TOTA MÄÄ YRITINKI!!”

ennen96

ENNEN OLI ENNEN JA NYT ON NYTTE,,,MUTTA HETKONENYHEI MITÄ VITTUA,,,

Showpainija Hulk Hogan tunnustaa paljastuskirjassaan avioeronsa Lindan kanssa vieneen hänet lähes hautaan.

– Tunsin elämän kuivuvan minusta. Etusormeani kutkutti laukaista käsiaseen liipaisin ja laittaa se suuhuni. Näköjään en tappanut itseäni, mutta kävin hemmetin lähellä siinä.
Hoganin ravisteli hereille puhelu hänen gladiaattori-kaveriltaan Laila Alilta. Mörssäri löysi uskonsa ja meni hoitoon.
Tosi-tv-tähti paljastaa vetäneensä uransa alussa pitkään steroideja ja kokaiinia. Hänen tunnustuksiin lukeutuu myös suhde tyttärensä Brooken kaverin Christiane Planten kanssa.

VAIKUTTAA MIELENKIINTOSELLE KIRJALLE TOSSAHAN VITTU KAIKKEE!!! MUN TEINIAJAN SANKARI HULKSTERI ON KÄYNY POHJALLA MUTTA KYLLÄ HULKKI SELVII!! JOS ON SELVINNY KAHESTA LENTO-ONNETTOMUUDESTAKI NIIN EIKAI NYT  YX PIKKU AVIOERO JOSTAI MIEHENNÄKÖSESTÄ TRANSUSTA TUNNU MISSÄÄ..!!,,

ARVOSTUSTA MUHAMMAD ALIN TYTÖLLE LAILALLE KU SEIVAS HULKIN,,,

reeniä22

TALVIREENIT MENOSSA…

HARPPUUNA AUTO,,,,NOVITTU KAIKKEE PITÄÄ OLLA,

joulupukki02

VITTU KERKEEKÖ PUKKI TÄNÄ VUONNA JAKAA LAHJOJA OLLENKAA KUSEO TÄYDESSÄ SODASSAKI,,,VITUN PUKKI YRITTÄÄ TEHÄ LIIKAA KAIKKEE,,,

PARHAATimg48cfbf1285e02

PARHAAT PILLUT JÄÄ NUSSIMATTA JOS NAAMAAN KATTOO….

Lottoarvontaan tulossa pelle ja katsojien nettiterveisiä

Suomalaisten lauantai-illat eivät ole marraskuussa enää entisellään. Lottoarvonnan tv-lähetykseen on tulossa isoja muutoksia.

MIKÄ VITUN PYHÄINHÄVÄISTYS??? PYHÄIN?? SIIS OIKEESTI PYHÄIN…MITÄ VITUN PYHÄÄ TOSSA VITUN ARVONNOSSA ON KUN KAIKKI PYÖRII RAHANYMPÄRILLÄ????,,,RAHA ON PYHÄÄ,,,KOKO SAATANAN LOTTO ON JO NIIN VITUN JÄRJETÖNTÄ PASKAA JOS SITÄ RUPEE AJATTELEEN ETTÄ KYLLÄ SIINÄ VÄHÄ PELLEJÄ JA NETTITERVEISIÄ VARMAA TARVITAANKI!!!!! PAREMMIN TOHON PELLEN SIJAAN SOPIS JOKU PUNANEN PIRU!!!

korkkari987

PYSYISKÖHÄ ANNA ABREU NOILLA PYSTYSSÄ ETTEI TARVI KESKEN KEIKAN OTTAA KORKOKENKII POIS JA VETÄÄ HIPPINÄ VARPASILLAA…TAI PIDETÄÄN ME NE JORDANIT VAA JALASSA HYVÄ ANNA!!!

BUSTA RHYMES TEKEE ARABIRAHAA,,MÄÄ YRITÄN TEHÄ DUUNARIRAHAA,,,

Lama iski räppärin korulippaaseen

50 Cent myy timanttinsa ostaakseen uusia

Räppäri 50 Centin talous ei mene kuralle, vaikka hän on menettänyt muutaman miljoonan omaisuudestaan laman takia.

BLING254_89

– Ostan säännöllisesti timantteja, mutta nyt joudun myymään vanhoja korujani ennen kuin voin ostaa uusia. Nämä ovat aikoja, jolloin ymmärtää rahan arvon, 50 Cent filosofioi.

– Jos ei menetä rahaa lamassa, ei ole ollut tarpeeksi rahaa alkuunsakaan. Toki menetin muutaman miljoonan, mutta se johtuu ihan siitä, että minulla on niin paljon.

JOS MULLA OIS 50CENTIN MILJOONAT NIIN MÄÄ EN VITTU KYLLÄ OSTAS MITÄÄ TIMANTTEJA MUA EI VAA KIINNOSTA NESIIS,,,PITÄKÄÄ NAURETTAVAT BLINGIT,,TOI PASKAPÖKÄLE TIMANTTIBLINGIT PISTÄÄ SILMÄÄ KU BORATIN STRINGIT EI KIITOS MULLE NÄITÄKÄÄN!!!

turvavyöung

MITES TOI TURVÄVYÖ???,,,EIKU ETSÄÄ TARVIKKA SITÄ KU EI ME OLLA AJAMASSA MIHINKÄ KU MULLA EI OO KORTTII JA OIKEESTAA MÄÄ VAA HALUSINKI NUSSII SUA TÄÄLÄ AUTOSSA..

viina_43

KUKA ON LÄNNEN NOPEIN VETÄJÄ?????,,,ANNA PAUKKUA PERKELE!!!

vesku28

PILLUMAGNEETTI VESSAMATTILORINA??? HEI VESKU!!! JUOKSE!! VARO!! SEO ANSA!!!!!!!! LÄHE JUOKSEE ÄKKII KU VIELÄ KERKEET!!!!!!

AIKA HYVISSÄ,,,VITTU ONNEX MÄÄ ENO NÄHNY MITÄÄ OMAA KÄNNIVIDEOO,,HUH VÄLILLÄ KELANNU KUN TULEE JÄRJETTÖMIÄ BLACKOUTTIA ETTÄ MITÄHÄN VITTUA ON TAPAHTUNU KU HERÄÄ AAMULLA LATTIALTA JA KEPAPPIA JA PIZZAA VITUSTI OSTANU JA VAATTEET IHA PASKANA,,,,HMMM,,,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments (5)

 1. Iso P

  Joo ei kyllä pelkästä viinasta mee noin sekasi! Nyt voi todeta että on vedytty muutakin kun rekee!

 2. Takakeno

  Toi Siwan mies on kyllä vetäny jotain muutakin kun jallua ja keppanaa.

 3. Iso P

  BUSTA RHYMES on helevetin kova räppäri! Vittu toi äijä on sekasin tua siwassa!

 4. mul on joka kerta tässä sama tai eri nimi

  Mul on ihan hirvee krapula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>