26.06.2009 seopetriii

HUUUUH_PETRIN MISSITILITYS..PIRJO+ESA..!!!!

IS

Miss Suomi Essi Pöysti on eronnut jyväskyläläisestä poikaystävästään, .

NONIII,,,VOI VOI,,JOHAN SENY KESTIKI,,,ALUX VAKUUTELTIIN ETTÄ KYLLÄ MEIDÄN SUHDE KESTÄÄ JUU JUU,,,HUOH MÄÄ TAISIN SANOO JOTAI SILLO KU TÄÄ ESSI VALITTIIN MISS SUAMEX ETTÄ TÄSSÄ KÄY NÄIN!!!,,,,ONNEE MOLEMMILLE,,,

NYTEN VÄLTTÄMÄTTÄ TARKOTA ESSIA MUTTA NÄÄ ON NIIN NÄHTY NÄÄ MISSIT JA NIITTEN VITUN POIKAYSTÄVÄT,,TAI SIIS NIITTEN POIKAYSTÄVÄT ENNEN TIÄXÄÄ MISSIKRUUNUA,,,MIKÄHÄN SIINÄ ON?? MIXEI SE VOIS KESTÄÄKKI??,,VAIKKA OHAN SE KOVA PALA KU JOSTAI VITUN LANDEN PERÄKYLÄN PERÄSEINÄN PERSEREIJÄSTÄ TULEE UNTUVIKKO PLIKKA JOTAI EIOO KAUHEESTI IKINÄ KEHUTTU MUUTAKU SUKULAISET OIKEESTAA KEHUNU NÄTIX (mutta niitä ei lasketa).JASE EI OO NÄHNY EIKÄ OIKEE KOKENU MITÄÄ..JA SITTE VITTU YHTÄ ÄKKIÄ TÄÄ SAMA PLIKKA VOITTAA MISS SUOMI KISAN!!!!! APUA !!! MÄÄ OON SUOMEN KAUNEIN !!!!!,,,,MINÄ!!! SIIS MINÄ!!!!!!!,,,,,,KOKO SUOMEN KAUNEIN,,,!!

1111MissSuomi1978SeijaPaakkolaTiiheilim

JASITTE ALKAA PROMORUNDIT JA HAASTIXET JA TÄMÄ PLIKKA PÄÄSEE OIKEEN TEEVEESEEN!!!! JEEEE !! SIIS NIINKU TELKKARIIN,,, WAAAUUUUUU,,,KYLLÄ SUKULAISET ON NYT YLPEENÄ JA KERTOO KAIKILLE ETTÄ “KYLLÄ MINÄ AINA SANOIN ETTÄ MEIDÄN PIRJO ON KYLLÄ NÄTTI” ,,,,JOOOOOVITTU.

JASITTE MEIDÄN ESA JOKA POKAS TÄN PIRJON JO AIKASIN KUUDENNELLA LUOKALLA JÄÄ KOTIIN KATTOON TÄTÄ SIRKUSTA,,,SAMALLA KU ESAN ITSELUOTTAMUS LASKEE ,,PIRJON NOUSEE RAKETINLAILLA!!!! ON SHAMPPANJAA JA JET SET BILEITÄ JA JET SET SITÄ TÄTÄTOTA,,JA MEIDÄN PIRJO TAPAAA JOS MINKÄLAISTA WANNABE JULKKIS TAIKURIA,,,JA JOPA NÄÄ VITUN ANKEET PYRKYRI TAIKURIT SAA MEIDÄN ESAN NÄYTTÄÄN VÄHÄ LIIAN TAVALLISELLE,,,ESA EI TAIDA OIKEE EDES TYKÄTÄ JULKISUUDESTA JA JETSET KISSANRISTIÄISISTÄ..SOPPA ON VITTU VALMIS,,,

111111MissSuomi1974

SITTE LAITETAANKI POIKKIBÄNKS,,,MISSILLÄHÄN ON AIKAA ABOUT VUOSI KORKEINTAAN 2 VUOTTA POKATA ÄKKIÄ JOKU JÄÄKIEKKOILIJA TAI JOKU MUU “JULKKIS” KOSKA SITTE VÄHÄNAJAN PÄÄSTÄ ONKIN JO UUSI KOHUMISSI JA SITTE MEIDÄN PIRJON NIINSANOTUT OSAKKEET ONKIN JO TIÄXÄÄ LASKUSSA,,,ESSI KERKES,,

PERUSKAAVAA,,,EN YLEISTÄ ENKÄ TUOMITSE,,,,SANON SUORAAN,,,MITÄVITTUA MÄÄ EDES TILITÄN?????????..?,,

0000054493_20090123144031

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>