03.11.2008 seopetriii

HUH VITUN MAANANTAI,,,

VITTU NÄÄ MAANANTAIT EI OO MUN PÄIVII,,,HUH,,EI VAA VITTU LÄHE,,VÄSYTTÄÄ +VITUTTAA+ MASENTAA +EI VITTU HUVITA MIKÄÄ…SIIS MIKÄÄ..,,,HUH,,MAANANTAINA PITÄS VAA NUKKUA JA OLLA SIIS VITTU VAA OLLA,,,EI PITÄS TEHÄ MITÄÄ KU EI SIITÄ KUITENKAA TUU MITÄÄ..

EI MILLÄÄ JAXAS NOUSTA SÄNGYSTÄ,,KOKO VITU VIIKKO EDESSÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHH,,,MAITO ON VIIKONLOPULLA VANHENTUNU,,VITUNMOISET TISKIVUORET VIIKONLOPULTA,,TIETOKONE IHA JUMISSA,,LIIKENNNEVALOT PUNASENA KOKOAJA,,PÄIVÄ TUNTUU NIIN SAATANAN PITKÄLLEKKI VIELÄ KAIKEN HYVÄ LISÄX VITTU HUOH!!

AIKA KARVISENA JOUTUU VETÄÄ,,KÄDET TÄRISEE JA EI JAXA KESKITTYY,,,KAIKKI PIKKU TAVARAT TIPPUILEE KÄSISTÄ,,VITTU!!

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>