19.09.2008 seopetriii

TÄÄ ON TEFLONIA !!!!!

SIIS TÄN HETKEN EHKÖÄ SUOMEN KAUNEIN NAINEN…KÄDET ALAS,,EIKAI KAIKKI PÄÄSE MEKSIKON COSMOPOLITIIKKA LEHDEN KANTEEN TÄÄLTÄ VENÄJÄLTÄ VITTU TÄÄHH MITÄ..LAHJAKAS,,OSAA LAULAA,,KERRAN TAVANNEENA VOIN SANOO ETTÄ SIIS JÄÄTÄVÄT SILMÄT HUH VITTU POLVET TÄRISI,,,HUH,,JA SIINÄ TEINIPOIKIEN STORM UND GALANG VIDEOSSA NUNNAVAATTEISSA OLI ALUKS AIKA KIIHOTTAVAA MUTTA LOPUKS RUPES JO PELOTTAA VITTU,,KARTTAKEPPI OLI EHKÄ LIIKAA MULLA ON TRAUMOJA TAI JOTAI,,HELPOSTI YKKÖS GIMMELI MÄ KELASIN JO SILLO ETTÄ TON PITÄS OLLA SOOLONA,,EI OIKEE LÖYTYNY KUNNON HOTTEJA KUVIA,,,MUTTA SIIS KYLLÄ JENNI ON KUUMA,,EI VITTU MÄ TARVIN DRINKIN NYT RUPEE JO KUUMOTTAA ,,,,

BIISISTÄ EN SANO OIKEE MITÄÄ MUTTA KAUNIS VIDEO JA KAUNIS TYTTÖ..OH..JASIIS MIALUMMI MÄÄ TOTA KATON KU JOTAI MARIKOO JOKA KEIKISTELEE VIDEOSSA SEXIKKÄÄNÄ UUUUHHGGG NIINKU MITÄ VITTUA HYIVITTU YÄK,,MITÄ SE NIINKU ON ???..SE MENI MULTA IHAN OHI,,BIISI OLI JOPA HYVÄ MUTTA MITÄ VITTUA SE KIEMURTELU VIDEOSSA???,,MÄ JOUDUIN NÄKEEN SEMMOSEN TOSSA JOSKUS KESÄLLÄ HUH,,MUTTA JOO JENNI..TÄÄ ON KIVA KUVA….

Tagged: , , ,

Comments (6)

  1. Mikko

    KYLLÄ! NYT OLLAAN ASIAN YTIMESSÄ!!! NYT KU NYLONIT ON LOPETTANU, NIIN PITÄSKÖ JÄTKÄN TEHÄ JOKU “VARTIAISEN EDESSÄ” -BIISI TÄ?? FIILISTELEN…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>